sinirlerimi frenleyemiyorum

bende bu ara böyleyim...gık dese biri saksıyı indircem kafasına...birde paso uykum var...mevsimsel diyorum ben
yani bende hep böyle olur...
aynen hep yorgunum stresliyim birine bağırıyorum tartışıyorum sonrada oturup ağlıyorum
birisi soğuk davransın günlerce düşünüyorum bi yere bağlıyorum ağlamaya sebep üretiyorum

Sana bir film önersem izler misin ?

Lage Rahu Munna Bahai ismi güzel bir film, hint filmi, türkçe altyazılı bulabilirsin internette.

beni anlattın sanki ..herseyi irdeleyıp cok detay dusunen bırıyım ondanda mutlu olsamda mutsuzum valla

İnan senin aynınım, hatta eksiğim yoktur da fazlam vardır. Çevremde kime nasıl biriyim diye sorsam ilk ağzından çıkan mutlaka "sinirli" oluyor. En çok erkek arkadaşıma üzülüyorum. 2 senedir aynı evde yaşıyoruz sinirlenmiyim diye ödü kopar halde yaşıyor. Sinirlenince tam bir erkek fatma oluyorum dalıyorum resmen. Evde kırılmadık nesne kalmıyor. Annem ne yapsam yüzünü güldüremiyorum diye üzülüyor. Erkek arkadaşım sırf benle mutlu mesut yaşayabiliyor, beni seviyor diye halk arasında peygamber sabırlı diye tanınır oldu. Hep içimde sıkıntılı bir hal, hep kafamda taktığım şeyler, hep çatacak birşey arar hallerim var. Ben kendimden sıkılıp nefret ediyorum bazen, erkek arkadaşım da bir gün soğursa, "eeaahh seni mi çekicem be" derse diye çok korkuyorum. Ki sonuna kadar hak da veririm adama 3 senedir gıkı çıkmadan çekmesi mucize zaten. Ama aksi şekilde de davranamıyorum. Hep bir depresyon, hep bir melankoli halim.. Yaşamak resmen ağır geliyor bazen, yani bende sendenim

Sakin nisanlini elinden kacirma . Masallah erkek olacak boyle sabirli olacak inanilmaz birsey. Benim adama bir gun yapsam boyle kapinin onune koyar beni.

Amann diiim bize çatmadaaaa:))))
Şaka bir yanınada bukadar sinir stres iyi değil,
Sorun olan şeyler var demek ki...
Sorunu kökten hallett
Bu ızdırap bitsin...

Sakin nisanlini elinden kacirma . Masallah erkek olacak boyle sabirli olacak inanilmaz birsey. Benim adama bir gun yapsam boyle kapinin onune koyar beni.
İnan herkes böyle diyor 3 senedir birlikteyiz, 2 senedir aynı evi paylaşıyoruz 7/24 bu hallerimi çekiyor. Biraz mutlu olayım diye taklalar atıyor. En sabrının tükendiği yerde de sadece "yeter be bi mutlu ol gözünü seveyim" diye isyan ediyor. Ama ben aynı ben işte. Nato kafa nato mermer. Kendim kendime tahammülüm yok, onun nasıl bana tahammülü var hayret ediyorum. İnan en çok istediğim şey değişmek, ama yapamıyorum. Birde hepten kış depresyonuna girdim

Ay uzme cocugu nasilda cabaliyomus garibim ya

benimde hem genetik (babamdan) hem de çocukluktan itibaren yaşadığım olaylardan sinirlerim laçka olmuş vaziyette. üstüne üstlük her gün sinirimi bozmak için birbiriyle neredeyse yarışan bir sürü müşterim var, bazen o kadar sinirleniyorum ki ağlayasım geliyor. ilaç içmek istemiyorum ama bazen dayanamadığımı hissediyorum. bilmiyorum nolacak

Bende inanılmaz sinirliyim kendimi frenliyemiyorum alsam mı bende herşeye bağırıp çağırıyorum ilaca kesinlikle karşıyım zaten

kitap öfke sebeplerini ve çözüm yollarını örneklerle gayet güzel bir şekilde açıklıyor. Aslında sebebi tespit etmek bile başlı başına öfkeyi frenlemeye yetiyor. Çok rahat okunuyor kesinlikle tavsiye ederim

Ben de normalde sakinim ama sinirlenince dedigin gibi erkek fatma oluyorum. Daha fazla sabirli olabilmenin yolunu bilenler soylesin lutfen!!!

Bende de sole bisey Var. Dolana kadar o kadar sabirliyimdir ki sasarsin. Ama o salter atti mi...

...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…