sinirlerimi frenleyemiyorum

ben 1,5 yildir calisma hayatindan uzagim,ogluma bakiyorum..e buda haliyle yipratici bir surec..en son ofke kontrolu sorunu yasadigimi farkettim..kendimce bi tabla hazirladim.yapmak istemedigim davranislari siraladim..buzdolabinin ustune astim tabloyu..uyumadan once gun sonunda kendimi degerlendiriyorum,eger bu davranislari gostermezsem + puan aliyorum 3 hafta boyunca hergun ama hergun bu davranislari gostermeyip arti puan alirsam 3 hafta sonunda kendimi odullendirmeyi planliyorum neden 3 hafta derseniz,insan bi duzene en kisa 3 hafta icinde alisirmis da ondan

Sana bir film önersem izler misin ?

Lage Rahu Munna Bahai ismi güzel bir film, hint filmi, türkçe altyazılı bulabilirsin internette.
tamam canım en müsait zamanımda izliycem mutlaka :)
beni anlattın sanki ..herseyi irdeleyıp cok detay dusunen bırıyım ondanda mutlu olsamda mutsuzum valla
7 24 mutsuzummmm (( insan hiçmi bişeyden zevk alıp mutlu olmaz olamıyorummm
biz çok yaşamayız he
böyle giderse ayağıma taş bağlayıp marmara açıklarına bırakıcam kendimi
bu aralar aynı durumdayım çözümü bulanlar banada söylesin
tamam canım derdimize derman bulursam haberdar edicem senide

şuan varya yarım yamalak yazdığımı fark ettim resmen
benimkide aynı durumda ben kendime katlanamıyorum bazen o bıkmadan usanmadan gözümün içine bakıyoo
askerde cehennem gibi bi yerde o psikolojiyle bide ekleniyorum üstüne
biran evvel kurtulmak istiyorumm

denemek lazım aslında yapamayınca dahada sinir yapmayım
neyse şaka bi yana oturup yazayım belki çare olur :)))

denemek lazım aslında yapamayınca dahada sinir yapmayım
neyse şaka bi yana oturup yazayım belki çare olur :)))

yazinca en azinda hatalarinizi gormus olursunuz..
ben yazdiktan sonra bu ne ben yuruyen felaketim dedim..simdi sinir bassa da o kadar tepki vermiyorum

yazinca en azinda hatalarinizi gormus olursunuz..
ben yazdiktan sonra bu ne ben yuruyen felaketim dedim..simdi sinir bassa da o kadar tepki vermiyorum
işin tuhaf tarafı hep böyle değildim sonradan oldum
sağolsun çevremdeki insanlar el ele verip yaptılar
yazıcam canım çok teşekkür ederim tavsiyen için :)

bana mazlumu getirin geldi aklıma .
Hani donla havuza giriyor .Apar topar götürülüyor adam gülmekten sinir minir unutuyor.
O sahneyi getirin aklınıza .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…