- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.930
- 138
- Konu Sahibi pembecanta
-
tamam canım en müsait zamanımda izliycem mutlaka :)Sana bir film önersem izler misin ?
Lage Rahu Munna Bahai ismi güzel bir film, hint filmi, türkçe altyazılı bulabilirsin internette.
7 24 mutsuzummmmbeni anlattın sanki ..herseyi irdeleyıp cok detay dusunen bırıyım ondanda mutlu olsamda mutsuzum valla
böyle giderse ayağıma taş bağlayıp marmara açıklarına bırakıcam kendimibiz çok yaşamayız he
tamam canım derdimize derman bulursam haberdar edicem senidebu aralar aynı durumdayım çözümü bulanlar banada söylesin
şuan varya yarım yamalak yazdığımı fark ettim resmenİnan senin aynınım, hatta eksiğim yoktur da fazlam vardır. Çevremde kime nasıl biriyim diye sorsam ilk ağzından çıkan mutlaka "sinirli" oluyor. En çok erkek arkadaşıma üzülüyorum. 2 senedir aynı evde yaşıyoruz sinirlenmiyim diye ödü kopar halde yaşıyor. Sinirlenince tam bir erkek fatma oluyorum dalıyorum resmen. Evde kırılmadık nesne kalmıyor. Annem ne yapsam yüzünü güldüremiyorum diye üzülüyor. Erkek arkadaşım sırf benle mutlu mesut yaşayabiliyor, beni seviyor diye halk arasında peygamber sabırlı diye tanınır oldu. Hep içimde sıkıntılı bir hal, hep kafamda taktığım şeyler, hep çatacak birşey arar hallerim var. Ben kendimden sıkılıp nefret ediyorum bazen, erkek arkadaşım da bir gün soğursa, "eeaahh seni mi çekicem be" derse diye çok korkuyorum. Ki sonuna kadar hak da veririm adama 3 senedir gıkı çıkmadan çekmesi mucize zaten. Ama aksi şekilde de davranamıyorum. Hep bir depresyon, hep bir melankoli halim.. Yaşamak resmen ağır geliyor bazen, yani bende sendenim
denemek lazım aslında yapamayınca dahada sinir yapmayımben 1,5 yildir calisma hayatindan uzagim,ogluma bakiyorum..e buda haliyle yipratici bir surec..en son ofke kontrolu sorunu yasadigimi farkettim..kendimce bi tabla hazirladim.yapmak istemedigim davranislari siraladim..buzdolabinin ustune astim tabloyu..uyumadan once gun sonunda kendimi degerlendiriyorum,eger bu davranislari gostermezsem + puan aliyorum3 hafta boyunca hergun ama hergun bu davranislari gostermeyip arti puan alirsam 3 hafta sonunda kendimi odullendirmeyi planliyorum neden 3 hafta derseniz,insan bi duzene en kisa 3 hafta icinde alisirmis da ondan
denemek lazım aslında yapamayınca dahada sinir yapmayım
neyse şaka bi yana oturup yazayım belki çare olur :)))
işin tuhaf tarafı hep böyle değildim sonradan oldumyazinca en azinda hatalarinizi gormus olursunuz..
ben yazdiktan sonra bu ne ben yuruyen felaketim dedim..simdi sinir bassa da o kadar tepki vermiyorum
bana mazlumu getirin geldi aklıma .Hayırlı günler kızçeler . .
Başlıktandan anladığınız gibi kendime hakim olamıyorum
Sürekli gergin haldeyim stresliyim .
Çatacak birilerini arıyor gözlerim . .
bazen sessiz kabuğuma geçiliyorum dövseler sesim çıkmaz bazende hırçınlaşıyorum .
geneldede sevdiceğime patlatlıyorum oda ayrı .
zaten pireyi deve yapmayada bayılıyorum ...
biri beni bu azaptan kurtarsın
bi insan hepmi suratsız olur ahanda öyleyim işte . .
bana önerebileceğiniz rahatlatıcı çaydır.ilaçtır ne varsa artık
KIZLAR ATLAMIŞIM ÇOĞU ZAMAN HANİ REGL DÖNEMLERİmizde ANLAMSIZ Bİ DUYGUSALLIK YAŞARIZ YA AYNISI OLUYOR !!
okurken güldümbana mazlumu getirin geldi aklıma .
Hani donla havuza giriyor .Apar topar götürülüyor adam gülmekten sinir minir unutuyor.
O sahneyi getirin aklınıza .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?