- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
kendinizi savunuyorsanız bence değiştirilmesi gereken bir özelliğiniz yok sizi çekmeyen ya da düşmanca ykalaşan insanları bu umursamaz tavrınızla çşildecen çıkartırsınız.çünkü en güzel cevap sessiz kalmak ya da umuunda değilmiş gibi davranmaktırç Bazı insanlar özellikle seni sinirlendirmek ona cevap vermen için kavga çıkartırlar .sen vermiyorsan bu senin olgunlupun ve kaliten bence. Benim sinirlendiğim konulara gelince. İş yerinde çok yaşıyorum mesela ....Etrafımdaki insanların yaş aralığı bencen küçük olduğu için yapmış oldukları hareketlere dayanmıyorum . Yani orda gibidip şarkı söylemesine saçma sapan gülmelerine tahammül edemiyorum. Ha gidip napıosunuz demiyorum tabi susuyorum ama içten içe çok sinirleniyorum.Onun dışında annem tv de sürekli evlilik programları izel ben hiç sevmem açtığında cinlerim tepe çıkıyor değiştir şunu diyorum . Anneme zararı dokunmuş biri ile annem konuşursa niye konuşturn o sana bunu yapmadı die çıkışabiliyorum. Ama en sevmediğim ise iki kişi konuşmuyorken diğerlerinin de o konuşmuyorda diye o kişiyle konuşmamasıdrı. Bu hareketler çocukça geliyor bana delirtyior beni .gibi gibi gibi :)
Okurken bile bunda ne var dedim hepsine :) Benim icin herkes istedigini yapabilir off bilmiyorum bir keresinde sozlumun annesi evde sen duzeni saglayamazsin esin istediğini yapar dedi bende yapsin dedim . Sozlum tatillere gidiyor yazin erkek erkege annesi kızıyor sinir geciriyor bana da baski yapiuor kiz ona gonderme dıye ama kizamiyorum gitsin gezsin diyorum onda bile bana beceriksiz diye bakiyorlar.