Sinirlerimi Mi Aldırdim :(

Aslinda onlar en sonki olay diye ornek verdim bdaha kotu seyler oldu tabi hakkimi savunuyorum ezik degilim ama bilmiyorum sinur duygum yok bazen sirf savunma olsun diye konusuyom yani. Mesela siz nelere sinir olursunuz en cok birn örnek verir misiniz

Biri sıra mi alırsa çok sinirlenirim
Ben de çoğu şeye sinirlenirim

Hakkını savunuyorsan bover sakin lik iyidir

Bende sinirden patlicam bi gun herkesi dovesim geliyor sizi tebrik ediyorum millet sizin gibi olabilmek icin birsuru ilac iciyor ama tepkisizlik de iyi bisey degil cnm ofke de bir duygu sonucta

Bence sen sinirleniyosun ama belli edemiyosun bazı insanlar böyledir ses çıkaramaz valla ezerler söyleyim yeri gelince dişini göster yalandan da olsa yap bunu
Sakin yapılı bi insansın bunu suistimal edebilirler

Sinirlenmemek ayrı bir konu.. Sinirlenmeyin zaten. Telefon konusu tamam, telefon kırılır, yaptırılır.. Ama kendinizi, haklarınızı korumak..Öğrenmeniz gereken şey bu

Kizlar artik benim bu yapim yuzumden sozlum ve cevremden saf salak gibi laflari duymaktan biktim cok üzülüyorum.
Kendimi bildim bileli bir kere bile sinirlendigimi hatirlamam tepki vermem.
Is yerimde de laf söylüyorlar annem arar yeni aldigim telefonu kirdim der tamam anne yaptirirz derim hemen nasil sinirlenmedin bu kacinci derler guler gecerim bu cok basit örnek.
Bankada grcen teyze benim islemim yapilcagi zaman geldi elimden numaragi aldi kendi giibi gecti onume bir sey demedim sozlum ve herkes sinirlendi ben sinirlenmedim.
ÇOK safsin vs gibi laflar duymaktan biktim.
Sizce benim durumum tuhaflik mi var sinir duygum sifir olmuyor ne yapsalar sinirlenmiyorum. Kendimi mi zorliyim yani :KK43: Sizinde boyle mi boyle biri tanıyor musunuz ?
Elinizdeki numarayı almak ne demek yahu ne demek? Nasıl tepki vermeden durabiliyorsunuz? Gayet haklılar kusura bakmayın,telefon kırılma konusunda bende kızmam umursamam şahsen,madde yüzünden kalp kırmak istemem ama biri gelecek elimden numaramı alacak sorgusuz sualsiz,ricasız orada bir hooop derim yani.

İçten geçen bir sinirlenme oluyordur yaw. Dışa tepki vermiyorsunuzdur

Banka da sıranı alan o teyze var ya onun yüzüne doğru bi çemkir hooop noluyo anacım diye bi bağır bak bakalım nasıl sinirleniyorsun :KK51:

Bende senin kadar sakin olmak isterdim çok sinirli bi yapım var :KK43: of of dertlere bak ya birinde var birinde yok :KK11:

sinirlenmenize gerek yok .hak aramak ya da haksızlığa müdahale etmek sinirli olmayı gerektirmez.psikolojik değil muhtemelen mizaci bir özellik

Kizlar artik benim bu yapim yuzumden sozlum ve cevremden saf salak gibi laflari duymaktan biktim cok üzülüyorum.
Kendimi bildim bileli bir kere bile sinirlendigimi hatirlamam tepki vermem.
Is yerimde de laf söylüyorlar annem arar yeni aldigim telefonu kirdim der tamam anne yaptirirz derim hemen nasil sinirlenmedin bu kacinci derler guler gecerim bu cok basit örnek.
Bankada grcen teyze benim islemim yapilcagi zaman geldi elimden numaragi aldi kendi giibi gecti onume bir sey demedim sozlum ve herkes sinirlendi ben sinirlenmedim.
ÇOK safsin vs gibi laflar duymaktan biktim.
Sizce benim durumum tuhaflik mi var sinir duygum sifir olmuyor ne yapsalar sinirlenmiyorum. Kendimi mi zorliyim yani :KK43: Sizinde boyle mi boyle biri tanıyor musunuz ?

Sözlünüz öpsün başına koysun. Türkiyede eşiniz benzeriniz yoktur çok zor :D :D

Back
X