• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınırlı kocası olanlar bakabılırmı

sonbaharask

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
327
194
103
34
Kizlar esim cok sınırlı ve eleştiriye acık degıl dogru duzgun tartısamıyoruz bıle bagırıp cagırıp kufur edip gidiyor ve sureklı kendı haklı ben daha sakinim kendını gore kavgada cok sessiz, kalmıyorum nasıl davranıp idare edecem bilmiom sizce napmalıyım

benım esımde sınırlı ama tanıyosun zamanla
sınırlı oldugu an ustune gıtmem yoksa farklı yerlere gıdebılır iş dıye
ama sonrasında o konuyla ılgılı herturlu agır konusurum ıcımden geldıgı gıbı
ben boyle buldum caresını

benım esımde sınırlı ama tanıyosun zamanla
sınırlı oldugu an ustune gıtmem yoksa farklı yerlere gıdebılır iş dıye
ama sonrasında o konuyla ılgılı herturlu agır konusurum ıcımden geldıgı gıbı
ben boyle buldum caresını
Farklı yerlere gıttı bıle tartışırken benı dinlemiyor dediklerimin hepsını algılamak istediği gıbı anlıyor bak bu boyle gitmez sakın ol konuşalım dedim gittiği yere karsı artık boyle dedı bu eve giresim gelmiyor dedı ben cok dırdır yapıyormuşum kendının ustune cok gıdıyormusum

Sinirli olduğunu kabul edip, bunu önlemek için terapi, tedavi neyse işte çözüm yollarına gidecekse çaresi olabilir ama yok kabul etmiyorsa yapacak bişey yok değişmez.
Sinirlendiğinde susarsınız, sorun çıkmasın diye hep alttan alırsınız sonunda siz de sinir hastası olursunuz.

Onların birine bıle gitmez hatta sorsanız onu ben o hale getirmısımdır normalde sakinim ama o kadar sınır etti kı arkasından Çatal atıp kufur ettım :)) hıc de pişman degilim bazen sunu ıyıce bır dovsemde rahatlasam dıyorum

Hiçbir şey yapamazsın değişmez.. hatta yaşlandıkça daha kötü olur malesef
Görmeyip duymiycaksin

Kizlar esim cok sınırlı ve eleştiriye acık degıl dogru duzgun tartısamıyoruz bıle bagırıp cagırıp kufur edip gidiyor ve sureklı kendı haklı ben daha sakinim kendını gore kavgada cok sessiz, kalmıyorum nasıl davranıp idare edecem bilmiom sizce napmalıyım

benim esim dunyanin en agzi var, dili yok gorunumlu esidir. fakat asabiyet anindaki sessizligi aman yarabbimlik bir psikolojik siddet icerir.
bagiran cagiran bir ese ne onerebilirim bilemiyorum bu sebeple ama benim fikrim taraflardan biri daha fazla sinirliyken, diger tarafin - ki bu hep kadinlar olur - tatli sirinliklerle ortami yumusatmasinin daha hayirli olacagidir.

Sınırlı okudum birden:110: Allah Allah herkesinki sınırlı değil mi benim bildiğim bi tane olur diye düsündüm:deli:

bence sakinlestiğinde tatlı dille konusun sinirliyken daha kötü olur ve size saygısıda kalmaz bu gidişle baska caresi yok gibi esnizin kendini değistirme gibi bi çabasıda yoksa

Bende müzdaribim ve ben hep haksızım.Gergindir kendisi.Hayat beni yordu der bende çalışıyorum ama öyle değilim.Ben böyleyim işine gelirse durumu yani anlayacağın.Alltan alıyorum bende patlayıp kriz geçiriyorum bazen.Valla çıkmaza sokuyorlar.Bazen çok iyi bazen yüzüme bakmıyor sinirli.Ne yaptığını kendi de bilmiyor.Sussup susup kapı önüne konunca anlayacaklar sanırım:lülülü::sinirli:

Bende müzdaribim ve ben hep haksızım.Gergindir kendisi.Hayat beni yordu der bende çalışıyorum ama öyle değilim.Ben böyleyim işine gelirse durumu yani anlayacağın.Alltan alıyorum bende patlayıp kriz geçiriyorum bazen.Valla çıkmaza sokuyorlar.Bazen çok iyi bazen yüzüme bakmıyor sinirli.Ne yaptığını kendi de bilmiyor.Sussup susup kapı önüne konunca anlayacaklar sanırım:lülülü::sinirli:[/QUOTE benimkide aynı boyle isine gelirse ben böyleyim der hıc dikkat edım capalayım demez

Çocuk yoksa çekme zira zamanla daha kötü olur.
Bir tane oglum var babasına duskun oda ya aslında ıyı bır insan ama sureklı sen ıyi olursan ıyi unıv mezunuyum calısmamamı istemiyor ama kitap alıp kpss ye calısacam kendimi güvenceye almam lazım ilerisi ıcın

Back
X