• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınırlı kocası olanlar bakabılırmı

benim esim dunyanin en agzi var, dili yok gorunumlu esidir. fakat asabiyet anindaki sessizligi aman yarabbimlik bir psikolojik siddet icerir.
bagiran cagiran bir ese ne onerebilirim bilemiyorum bu sebeple ama benim fikrim taraflardan biri daha fazla sinirliyken, diger tarafin - ki bu hep kadinlar olur - tatli sirinliklerle ortami yumusatmasinin daha hayirli olacagidir.
Tatlı sırınlıgım kalmadı ki tükendim artık aslında ufak seylerle mutlu oluyorum ama yapmıyo becerwmıyor

Vallahi benim.esimde böyle ama sinirliyse küfür etmez etrafa zarar vermez sinirini söylenerek çıkartır bazen eve gelir işinde canı sıkılmıştır gelir surat 10 karış söyle bir söylenir git içeri derim gider 5 dakka sonra bir gelir hayatimmm günün nasil.geçti iyimisin ışte oradada ben başlıyorum dirdira ömrümü yedin hayır böyle yapacaktın gelmeden sakinlessene diye birde biraz huyları kontrol ederse insan daha iyi oluyor o sinirliyken ben ben sinirliyken o sesini çıkarmıyor öyle yuvarlanıp gidiyoruz

Aslında kendime güvenim tamdır.Fakat kırmamak adına yıpranmamak adına susuyorum o da bunu eziklik olarak mı anlıyor bilmiyorum.Yoldan çıkınca da sen ne hal geldin diyor oysa düzelse hiçbişi kalmıcak.Ben eski mevzuları bile açmam.

Babam da çok sinirliydi, annem her yaptığını överek idare ediyordu. Bi kilo elma almış misal babanız pazarda en güzelini bilir alır ben kazıklanıyorum diyordu, kavanoz kapakları hep seni bekledi turşuları kapatır mısın diyordu, öp yağla balla kandırmaca. Benim eşim çok sakin ama kandırması zordur, bu adamlar yağa bala hemen yelkenler suya,bir dene bakalım

Babam da çok sinirliydi, annem her yaptığını överek idare ediyordu. Bi kilo elma almış misal babanız pazarda en güzelini bilir alır ben kazıklanıyorum diyordu, kavanoz kapakları hep seni bekledi turşuları kapatır mısın diyordu, öp yağla balla kandırmaca. Benim eşim çok sakin ama kandırması zordur, bu adamlar yağa bala hemen yelkenler suya,bir dene bakalım
Öyle yaparsam buda ıyı oluyor ama bazen Özel durumlar cekemıyorum ne bilim sureklı ben idare ediyorum yoruldum evın ısı cocuk falan derken

Öyle yaparsam buda ıyı oluyor ama bazen Özel durumlar cekemıyorum ne bilim sureklı ben idare ediyorum yoruldum evın ısı cocuk falan derken
Annem de aynıydı, algıları kapalı yaşıyordu, bizimle de pek ilgilenmedi. Ev işlerinden de biraz yaptırıyordu bu yağ bal sayesinde.

Sinirli olduğu zaman üstüne gitmeyin, sonra temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüne koyarsınız :)

Bezdirin o da huyundan vazgeçsin :)

Onların birine bıle gitmez hatta sorsanız onu ben o hale getirmısımdır normalde sakinim ama o kadar sınır etti kı arkasından Çatal atıp kufur ettım :)) hıc de pişman degilim bazen sunu ıyıce bır dovsemde rahatlasam dıyorum

Benim esimde aynı çok çabuk sinirlenir. Hiç tartışmaya açık.degil dediğiniz gibi hemen bağırır çağırır tabi önceden daha kötüydü kırma dökme mevzu cok vardı . Sonradan sonraya sadece bağırıp çağırıyor . 5 dk sonra hiç bişe olmamış gibi sınırı yarışıyor aşk bocüklerine devam:dondurma: alıştım artık o bağırınca sinirlenince sessiz olmaya çalışıyorum

Kızlar aksam eve geldı bende oglumu uyuttum gel konuşalım dedım elime kitap kalem aldın bunun sınır halindeyken soledım lerı yazdım bak dedım benım cocuklugum huzursuz kavgalı bır ortamda boyutu ben oglumu boyle bır ortamda buyutup benım cektıklerımı cekmesını istemiyorum dedım uc tane seçenek sordum 1. Eger bu sekilde devam edeceksen bosanalım dedım ama anlaşmalı bır sekilde ıste ayrıntılı anlattım 2.yada kendını duzlersın dedım boyle dik olma sinirlenme hemen bıraz daha kendini torpıle dedım 3. De ıkı ay sure olsun eger sen degısmezsen bu sekilde olursan evlılıgımız huzursuz olursa ayrılırız dedım bu tm dedı ıste bayagı bı konuştuk bilmiom napıcam gorup yaşayıp bakıcam

Benim esimde aynı çok çabuk sinirlenir. Hiç tartışmaya açık.degil dediğiniz gibi hemen bağırır çağırır tabi önceden daha kötüydü kırma dökme mevzu cok vardı . Sonradan sonraya sadece bağırıp çağırıyor . 5 dk sonra hiç bişe olmamış gibi sınırı yarışıyor aşk bocüklerine devam:dondurma: alıştım artık o bağırınca sinirlenince sessiz olmaya çalışıyorum
Bızde artık kalmadı ya cok cilve naz sevgiliyken butun limitleri kullandık galıba :))

Kizlar esim cok sınırlı ve eleştiriye acık degıl dogru duzgun tartısamıyoruz bıle bagırıp cagırıp kufur edip gidiyor ve sureklı kendı haklı ben daha sakinim kendını gore kavgada cok sessiz, kalmıyorum nasıl davranıp idare edecem bilmiom sizce napmalıyım
Beni ve esimi anlatiyorsunuz cnm kolay gelsin gercekden cok zor böyle birini idare etmek sahsen yasiyorum seni En Iyi Ben anlarım 8 yildir evliyiz iki çocuğumuz var esim cocuklardan sonra biraz agirlasti evliligimizin ilk yillari tam bir kabus gibiydi ki cifte kumru olmamiz gerekirken onun sinir nobetleriyle gecti yillar o bagirdiginda sustum diger odaya cekildim ywri geldi duygusal patlamalar yasadim ama herseye ragmen esimi öyle kabul edip normallestirdim durumu her ne kadar disardakiler yadirgasada sizinde esiniz insallah duzelir çok çok zor allah yardimcimiz olsun

Ona öküz denmez ona sevmeyen saygı duymadan adam denir. "Bu eve giresim gelmiyor" diyorsa oturun bi konuşun doğru düzgün.

Back
X