Sinirli ve üzgünüm

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.322
1.026
333
Arkadaşlar çokkk moralim bozuk çokk... Özet geçeceğim her şeyi.

Dayımla 10 senedir görüşmüyoruz. Birkaç ay oldu kendisiyle barışalı. Daha evine gitmişliğim yok. Annemle babam bir kez gitti annem hatrına.

Borcu varmış galiba dayımın... Kayınpederi bir akşam gittiklerini duyunca borçlusunu babama yönlendirmiş. Adam da babamı taciz ediyor sürekli. İş yerine gitmiş, arıyor, mesaj atıyor vs.

Allahım delireceğim nasıl bir insan bunlar? Bu kadar adi olunur mu ya? Belalı adamı babama niye yönlendiriyorlar? Ne yapmalıyız?

Dayımın evini göstermemiş babam. Dayıma ulaşıp durumu anlatmış. Kendisi yine ödememiş borcunu, adam babamı arıyor sürekli.

Ne kadar kötü insanlar var.. bence babanda kayınbabasına yönlendirsin. Olmadı dayına.. sizr mi sordu borç yaparken. .

Babanız kefil değil bir şey değil. Koskoca adam kendi borcunu ödeyemiyorsa bunun sorumlusu babanız değil. Telefonunu değiştirsin, yeni telefonu kayınpeder dahil o çevreye vermesin. En doğrusu iletişimi kesmek gibi duruyor bu tarz insanlarla.

Direk verin dayınızın tlf numarasını. Almasını biliyorsa ödemesini bilmeli ya da o muhattap olmalı.

Baban adami kovsun ne munasebet baban kefilmi olmus dayinada babana geliyor.
Direk davaci olsun baban adam bir daha gelemez.

Gizli numaradan başka birine aratıp numarayi verdirin. Ya da başka bir şekilde dayınızın numarasını ulaştırın. Sizden geldiği bilinmesin. Ailenize de fikirlerinizi yansıtmayin ki kimse sizden şüphelenmesin. Ailenizin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok.

Ay olaya bak ya. Valla bu zamanda hicbirsey yapmasan bile bela gelip seni buluyo. Kayınpeder ne alaka onu anlamadim. Babanda ona yonlendirsin.

Dayininnkp tam bir serefsizmis. Ne hakla yapar bunu? Dayinda kayin pederinden geri kalmamis.

Baban onunla bir iliskisi olmadığını, onun borcu beni lakadar etmiyor desin.
En anlamadigim nokta. Borcu alan kisiyi sıkıştır neden baskasini sıkıştırıyon. Baskasinin borcunu benden gelip istemeleri nekadar anlamsiz birsey.
Babana ne dayinin borcundan oysaki. Ona ne o mu aldi borcu. Ama oyle adamlar paralarini alsinlarda kimden alirlarsa alsinlar.
Birdaha geldiklerinde babanda dayinin kayin pederine yonlendirsin. O sarmis madem belayi basiniza.
Kp odeyecek desin.

Kayinpeder pisligine bak, cok dusunuyorsa o odesin damadinin borcunu.

Ya baban demiyor mu alacakliya benimle ne alakasi var diye? Bak bu borcu yapan sahis, buda onun karisinin babasi desin.

Sonucta o para babanin degil, bu sahislarin bogazindan gecmistir.

Yazik valla, bu sebeple annenle babanin arasi bile acilabilir, kimseyi koruyama calismasin.

Dayininnkp tam bir serefsizmis. Ne hakla yapar bunu? Dayinda kayin pederinden geri kalmamis.

Baban onunla bir iliskisi olmadığını, onun borcu beni lakadar etmiyor desin.
En anlamadigim nokta. Borcu alan kisiyi sıkıştır neden baskasini sıkıştırıyon. Baskasinin borcunu benden gelip istemeleri nekadar anlamsiz birsey.
Babana ne dayinin borcundan oysaki. Ona ne o mu aldi borcu. Ama oyle adamlar paralarini alsinlarda kimden alirlarsa alsinlar.
Birdaha geldiklerinde babanda dayinin kayin pederine yonlendirsin. O sarmis madem belayi basiniza.
Kp odeyecek desin.

Babam adama güzelce anlatıyor ama anlamıyor ki, korkunç biri :( Dayım sürekli hat değiştiriyor tüm numaraları kapalı. yengemi aradık az önce evde yokmuş gelince babamı arayacakmış dedim

Babam adama güzelce anlatıyor ama anlamıyor ki, korkunç biri :KK43: Dayım sürekli hat değiştiriyor tüm numaraları kapalı. yengemi aradık az önce evde yokmuş gelince babamı arayacakmış dedim
Dayinin kayinpederine yonlendirsin. O sarmis basiniza belayi. Olmadi dayinin yada kp adredini verin.

Kayinpeder pisligine bak, cok dusunuyorsa o odesin damadinin borcunu.

Ya baban demiyor mu alacakliya benimle ne alakasi var diye? Bak bu borcu yapan sahis, buda onun karisinin babasi desin.

Sonucta o para babanin degil, bu sahislarin bogazindan gecmistir.

Yazik valla, bu sebeple annenle babanin arasi bile acilabilir, kimseyi koruyama calismasin.

Babam anlatıyor düzgün biri olsa on yıldır ben konuşurdum diyor. Adam kimseye ulaşamayınca babamı arıyor yine. Huzurumuzu kaçırdılar yine. Hele o kayınpederle kaynanası yok mu çok pis insanlar. Allah ıslah etsin

Arkadaşlar çokkk moralim bozuk çokk... Özet geçeceğim her şeyi.

Dayımla 10 senedir görüşmüyoruz. Birkaç ay oldu kendisiyle barışalı. Daha evine gitmişliğim yok. Annemle babam bir kez gitti annem hatrına.

Borcu varmış galiba dayımın... Kayınpederi bir akşam gittiklerini duyunca borçlusunu babama yönlendirmiş. Adam da babamı taciz ediyor sürekli. İş yerine gitmiş, arıyor, mesaj atıyor vs.

Allahım delireceğim nasıl bir insan bunlar? Bu kadar adi olunur mu ya? Belalı adamı babama niye yönlendiriyorlar? Ne yapmalıyız?

Dayımın evini göstermemiş babam. Dayıma ulaşıp durumu anlatmış. Kendisi yine ödememiş borcunu, adam babamı arıyor sürekli.

Dayi ile gorusmeyin kesiyorsunuz, dayi ve kayinpederini arayip ne yuzle ve ne hakla babanin dukkanina belali adamlari saldiginin hesabini sorup sayip sovup kapatiyorsunuz. Babanizda adamlar birdaha gelirse polise sikayet edecegini davaci olacagini kendisinin dayiyla ve kp ile hicbir iliskisi olmadigini 10 yildirda gorusmedigini borcundan da harcindan da haberi ve sorumlulugu olmadigini. Parayi kimden aldilarsa gidip ondan hesap sormalari gerektigini soyluyor.
Dag basimi burasi , ne bicim dayiymis oyle bosuna 10 senedir kus degilmis ynai annenle baban, oyle akraba olmaz olsun.

Dayinin kayinpederine yonlendirsin. O sarmis basiniza belayi. Olmadi dayinin yada kp adredini verin.

Kayınpederle konuşmuyoruz. Ama babam dayımın da kayınpederinin de evini biliyor. Götürecek galiba ama korkuyorum ben ya babam niye bulaşsın :KK43: adam tehdit içerikli konuşuyor

Dayi ile gorusmeyin kesiyorsunuz, dayi ve kayinpederini arayip ne yuzle ve ne hakla babanin dukkanina belali adamlari saldiginin hesabini sorup sayip sovup kapatiyorsunuz. Babanizda adamlar birdaha gelirse polise sikayet edecegini davaci olacagini kendisinin dayiyla ve kp ile hicbir iliskisi olmadigini 10 yildirda gorusmedigini borcundan da harcindan da haberi ve sorumlulugu olmadigini. Parayi kimden aldilarsa gidip ondan hesap sormalari gerektigini soyluyor.
Dag basimi burasi , ne bicim dayiymis oyle bosuna 10 senedir kus degilmis ynai annenle baban, oyle akraba olmaz olsun.

Anlatsam roman olur anneciğimle babacığıma neler yaptıklarını...
Babama diyorum polisi ara ama o da hırslı biri korkuyorum ya. O kim beni tehtid edecek falan diyor. İyice korkuyorum

Telefonla rahatsız ediyorsa polise şikayet edin. Dayın bu borcu ödemeyecek belli bari babanın başı yanmasın.

Nekadar sacmalik. Baskasinin borcunu zorbalikla alakasi olmayan kisiden istemek.

Adam babamın dükkanını basmış öyle tanışmışlar inanabiliyor musunuz. Kayınpeder demiş eniştesine gidin dün akşam onlarda yemekteydiler. Babamın dükkanını tarif etmiş. Adam soluğu babamın dükkanda almış. Pislikler....

İlk defa gittiler ya ilk... Bu insanlar ne kadar kötü kalpli sinirden ellerim titriyor

Back
X