Sinirli ve üzgünüm

Anlatsam roman olur anneciğimle babacığıma neler yaptıklarını...
Babama diyorum polisi ara ama o da hırslı biri korkuyorum ya. O kim beni tehtid edecek falan diyor. İyice korkuyorum

Hirsi olsa kac yazar elin adami tehdit ediyormus arasin polise sikayet etsin bela bu herifler yarin birgun evinize kadar takip etseler. Hayir borcu isteyen adamda geriekali, sen niye hic adini duymadigin birinden gidip hesap soruyorsun, git parayi kime verdiysen ondan hesap sor.
Yemin ederim %95 i genetik kodlari hatali bizim milletimizin buna kesin kanaat getirdim.

Hirsi olsa kac yazar elin adami tehdit ediyormus arasin polise sikayet etsin bela bu herifler yarin birgun evinize kadar takip etseler. Hayir borcu isteyen adamda geriekali, sen niye hic adini duymadigin birinden gidip hesap soruyorsun, git parayi kime verdiysen ondan hesap sor.
Yemin ederim %95 i genetik kodlari hatali bizim milletimizin buna kesin kanaat getirdim.

Ya bir de babam sabrediyor güzelce anlatıyor. Kardeşim ben sana yardımcı olurum gerekirse evine de götürürüm haklısın diyor. Adam gerçekten tam söylediğiniz gibi hakaret etmek istemiyorum burda

Bir de afedersiniz bu insanlar birkaç ay önce 20-30 bin tl lik sünnet yaptı yemekli. Hediyelikler bilmem neler dört dörtlük.
Nasıl bir mantık delireceğim ya!
Gösteriş meraklıları!

Yüzüm alev alev oldu ellerim buz kesildi. Panik atağım var arkadaşlar çok kötü oluyorum ya :( bizim huzurumuz kaçtı ve çok tedirginim

Adam babamın dükkanını basmış öyle tanışmışlar inanabiliyor musunuz. Kayınpeder demiş eniştesine gidin dün akşam onlarda yemekteydiler. Babamın dükkanını tarif etmiş. Adam soluğu babamın dükkanda almış. Pislikler....

İlk defa gittiler ya ilk... Bu insanlar ne kadar kötü kalpli sinirden ellerim titriyor
Her onlarin evine gidenlerin evlerinimi basacaklar. Alacaksin o kayinpederi bir temiz doveceksin. O adam hakketmis dayagi. Dayindan dahada cok sinir oldum kp.rine.

Her onlarin evine gidenlerin evlerinimi basacaklar. Alacaksin o kayinpederi bir temiz doveceksin. O adam hakketmis dayagi. Dayindan dahada cok sinir oldum kp.rine.

Çok adi insanlar emin olun. Yaz yaz bitmez yaptıklarını.
Dayım annemden 17 yaş küçük. Ortaokulda bizim yanımıza geldi bizimle beraber büyüdü. Babam evlatlarından ayırmadı onu. Bizden daha çok ilgilendi yeri geldi. Sonra bu kızı sevdi (ailesi gösteriş meraklısı) dayımı beğenmediler babası yok diye. Sonra kaçtılar. Kızın ailesi helvasını kavurdu bilmem ne. İstemediler reddettiler falan. Düğününü yaptık 5 6 ay sonra barışıp inlerine aldılar.
Hiç sevmiyorum ya kayınvalideyi de kayınpederi de. Kötü kalpli insanlar

E adamın yaptığı tacize haneye tecavüze girmiyor mu ?belalı diyorsun birde polise /savcıya şikayet etse ya baban

Babanıza deyin, "kendini düşünmüyorsun da bizi de mi düşünmüyorsun bu adam intikam alacam diye ya bize bisey yaparsa kız cocuguyuz burda biz sen nasil kurtaricaksn bizi ara polise söyle" diye.

Allah korusun ülkede psikopat çok. Tecavüze kadar gidebilir bu sey..

Back
X