Melisa çayını öneririm. Ben ders çalışırken kahvem kalmayınca Melisa Çayı içerdim bilmeden.. Amaaaaan sınavda neymiş benim uykum geldi deyip uyurdum.Of kızlar. . Biliyorum buraya konu açıyorum sürekli ama sizlerin de yorumunu okumak istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşadığım erkek arkadaşım var. 4 yıl olacak. Yarın da ailemle tanışmaya ailesi gelecek. Sorun şu. Her şeyde kendisi benim abarttığımı düşünmesi. Belki de abartıyorum ama kavga çıkaran hep ben oluyorum. O rahat bir insan. Ben ise sinirlendiğimde dünyaları yakar yıkarım. Sadece ona karşı bu kadar sinirlenebiliyorum. Onun dışında hiçbir insan evladına bu yaşıma kadar sinirlenmedim. Bu sinirimle nasıl başa çıkarım bilmiyorum
Melisa çayını öneririm. Ben ders çalışırken kahvem kalmayınca Melisa Çayı içerdim bilmeden.. Amaaaaan sınavda neymiş benim uykum geldi deyip uyurdum.
Kesinlikle uyku yapıyor. Dünya'daki en önemli şey uyumamış gibi hissediyorsun. Kayınvalidemde denedim, çok iyi uyutmuş yok istemem bir daha dedi. Hergünde içilmez tansiyon sorunu olanlara önermiyorlar. Sinirim kaynağını bulmasın bence. Belki yaptığı esprileri gereksiz bulursun. Belki de seni gıcık eden bir Yanı vardır. Bunu bulup Konuşun bence.. Melisayı dene, uyku yapmazsa iç bence..
yaptigi herhangi bsy mi var acaba seni iten? illa kotu biri olmasi gerekmez.. frekans meselesi.. 'benim sinirliligim' diye sadece kendini suclama, bi analiz et bakalim sorun ne..Of kızlar. . Biliyorum buraya konu açıyorum sürekli ama sizlerin de yorumunu okumak istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşadığım erkek arkadaşım var. 4 yıl olacak. Yarın da ailemle tanışmaya ailesi gelecek. Sorun şu. Her şeyde kendisi benim abarttığımı düşünmesi. Belki de abartıyorum ama kavga çıkaran hep ben oluyorum. O rahat bir insan. Ben ise sinirlendiğimde dünyaları yakar yıkarım. Sadece ona karşı bu kadar sinirlenebiliyorum. Onun dışında hiçbir insan evladına bu yaşıma kadar sinirlenmedim. Bu sinirimle nasıl başa çıkarım bilmiyorum
yaptigi herhangi bsy mi var acaba seni iten? illa kotu biri olmasi gerekmez.. frekans meselesi.. 'benim sinirliligim' diye sadece kendini suclama, bi analiz et bakalim sorun ne..
bn de olsam kirilir ve kizardim..Mesela en son beni çileden çıkaran olay, bana Ankara' ya gidebilirim deyip, sonradan gittiğini söylemeyip, aradığımda orada çıkması oldu.
bn de olsam kirilir ve kizardim..
sanmis da senin cevabini almis mi?Bana 'gidebilir miyim' yazdığını sandığını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?