Sinirlilik

Hadi ya ben de de var kritik düzeyde bı turlu toparlanmiyor akdeniz anemisiyim konu sahibi gibiyim bende bi oneriniz var mı ya ferru sanol duodenol kullanıyorum ama fayda etmiyor sanki

Hastanede damar yoku ile infüzyon olarak da verilebiliyor. Doktorunuzla bir görüşün. Bende haplar fayda etmedi.. Bendede o yüzden sinir vardı. Infüzyondan sonra geçti şükür. Esimde dedi önceden bilseydim ben takardim diye :D

birçok neden var aslında. unutamıyorum. hiç bir şeyi. istiyorum ama eskisi gibi olamıyorum. bazen kendimi 3 yıl önce olmus şeyleri dusunurken buluyorum. çok yoruldum sinirlenmekten. düşünmekten

anormal bi insan mıyım. normal miyim. psikolojim mi bozuk. neden ben mutlu olamıyorum. herşeyi sorgulayıp durmaktan yoruldum.

Eşiniz sessiz sakin sanırım hiç tepki vermiyor. Empati yapın kendinizi onun yerine koyun umarım durumunuzda bir değişme olur.

Hastanede damar yoku ile infüzyon olarak da verilebiliyor. Doktorunuzla bir görüşün. Bende haplar fayda etmedi.. Bendede o yüzden sinir vardı. Infüzyondan sonra geçti şükür. Esimde dedi önceden bilseydim ben takardim diye :KK70:
Kan dalakta büyüme yapıyor ve bende zaten dalak büyümesi var ilerde dalak alımı söz konusu olabiliyor araştırdım internetten biraz da bende de hapların ise yaramadigini farkettim . Kemik iliği nakli en uygun görünüyor ben bu işi doktora gidince bı sorayim

ben de çok sinirleniyorum ve bunu poliskistik over hastalığıma veriyorum insülin direnci malum şeker ilacı alıyorum gayet pamuk gibiyim artık :)

sevmiyor olabilir misin.onunla yaşadıgın hayat beklentilerin farklı yönde oldugu için olabilir mi

Aslında bi çok şey var. anlatmaya bile yorgunum. iyi bi insan ama bi şeyi anlatmak icin çabalarken sinir hastası oldum galiba. Benim için özel bişeyler yapılsın istiyorum. Bazen kendimi ortak yaşam süren insanlar gibi. bazen onun erkek arkadaşı gibi hissediyorum. Benimle ilgilensin istiyorum. o horul horul uyuyor. onun keyfini beklicekmisim. haftalar geçiyor o uyuyor.çok yoruldum. ilk evlendiğim yıl herşeye çok özendim. sanki erkek benim kadın o. naz yapıp annesine koşup giden hep o. Başbasa tatil yapalım istedim.sinemalara gidelim. Hepsini ben ayarladım. Ama tabi hicbisey tek taraflı olmuyo. Uğraşmaktan yoruldum. Neyle mutlu olduğumu anlattım. belki yapar diye. Kim olsa anlardı onunla özel vakit geçirmek istediğimi Ama o anlamadı ya da işine gelmedi. Şimdi artık sinirleniyorum. Uyumasına bile. Hep kavga etsek barıştım.Kuşluk olmadın diye

İnsan durup dururken eşine sinirlenmez.
Maddi sıkıntılar vardır,
cinsel hayatta problemler,
manevi ilgisizlik vardır,
sizin ondan beklediğiniz, dile getirmediğiniz onun anlamasını beklediğiniz beklentileriniz vardır ki en kötüsü de bu.
İllaki birşeyler vardır.

keşke dile getirmesem. Dile getirdiğim halde anlaşılmamak. ya karşımdaki aptal ya da hiç bi şey hissetmiyor. Demiştim ki biriyle evleneyim konuşmama gerek kalmasın.Olmadı konuşsam da beni anlamıyor. Bi de ters yorumlaması beni çileden çıkarıyor. Üstelik ben üzülürken horul horul uyuyabilmesi. Bazen artık olmasa da olur mu diyorum. Eskiden beni bırakıp bırakıp annesine giderdi üzülürdüm.şimdi gitse de orda mı kalsa diyorum.

Back
X