- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
aynen katiliyorum söylemesi ayip bebegimin kiyafetleri hp amerikadan ne demek....amerikadan gelmesi kaliteli oldugunu gostermez her yerde ayni markalar satiliyor ayrica her pahalida kaliteli degildir.kaynananizada bu sekil konusuyorsaniz bende almam cantayi verdi diyorsun markasini yazmissin sende marka hastaligi var bence marka degil önemli olan dusunmektir iyi niyetini hissettirebilmektir kusura bakmayinda gösteris meraklisi insanlar bana hep itici gelmistir genel konusuyorum inanin hava atanlarin sonu iyi olmuyor alcak gönullu olun bunu bir tavsiye olarak alin lutfenKayınvalidenizin yaptığı çok ayıp...
Ama ben sizin burda kurduğunuz cümleleri de onaylamıyorum açıkçası...
Sizin çok gösteriş meraklısı olduğunuzu düşündürdü bu yazdıklarınız..
aynen katiliyorum söylemesi ayip bebegimin kiyafetleri hp amerikadan ne demek....amerikadan gelmesi kaliteli oldugunu gostermez her yerde ayni markalar satiliyor ayrica her pahalida kaliteli degildir.kaynananizada bu sekil konusuyorsaniz bende almam cantayi verdi diyorsun markasini yazmissin sende marka hastaligi var bence marka degil önemli olan dusunmektir iyi niyetini hissettirebilmektir kusura bakmayinda gösteris meraklisi insanlar bana hep itici gelmistir genel konusuyorum inanin hava atanlarin sonu iyi olmuyor alcak gönullu olun bunu bir tavsiye olarak alin lutfen
aynen katiliyorum söylemesi ayip bebegimin kiyafetleri hp amerikadan ne demek....amerikadan gelmesi kaliteli oldugunu gostermez her yerde ayni markalar satiliyor ayrica her pahalida kaliteli degildir.kaynananizada bu sekil konusuyorsaniz bende almam cantayi verdi diyorsun markasini yazmissin sende marka hastaligi var bence marka degil önemli olan dusunmektir iyi niyetini hissettirebilmektir kusura bakmayinda gösteris meraklisi insanlar bana hep itici gelmistir genel konusuyorum inanin hava atanlarin sonu iyi olmuyor alcak gönullu olun bunu bir tavsiye olarak alin lutfen
Kayınvalidenizin yaptığı çok ayıp...
ben anlamiyorum neden kotu niyetle soylesin amarikan aldik diye..
bence kiskancliktan tepki veriyorsunuz :)) dogal karsilamiyorsunuz
konu sahibinin dedigi gibi belki gordugu kiyafetlere nazaren daha orijinal ve kalitelidir
kendisine gonderilenler..
ben anlayamadim nedenini... ucuza ve kalitelisini amerikadan getirtme sansi oldugu ve cocugunun butun esyalari ordan oldugu icin mi? bence bunlari hediyeyi amerikadan getirtme sebebini aciklamak icin soylemistir. hani "kizin marka istedigini biliyorum, amerikadan kalitelisini ucuza getirtirim kardesime..." ben bir gosteris merakliligi cikartamadim ama bilemedimboshayallersmile
neden ben oyle algilamadim acaba?
ben bebegim olursa bu sartlarda nasil alacam nasil giydirecem diye dusunuyorum simdiden kara kara
ama hem kaliteli hem ucuz bir kiyafet alma sansina sahipsem
sevinirim ve soylerim.. bundan gosteris merakliligi cikartamadim.. belki oyledir belki degildlir ama yazilanlara bakarak degil :)
hem "marka" kelimesi gecmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?