sinirliyim gıcığım.....

sorun degilki kotu dusunmemek negatif bir izlenim almak sorundur sadece :).. sahip olunan bir durumu ovunmek gibi gorenlerde kompleks sorunu var diye dusunuyorum..

İşte senin düşünmende bi sorun var sanırım
Allah şükür kompleks sorunum olmadı bu güne kadar bundan sonra da olmaz
Bende uyandıran izlenimi ben yazarım o öyledir yada değildir bilemem ben burda yazılana göre düşünürüm. Bende gösteriş meraklısı olarak izlenim uyandırdı.

Bayanın avukatlığını yapmak sana düştü sanırım :))))

bir kac yorumcu size hak vermis.. bunu kullaniyorsunuz yazdiklarima karsilik :)
ben nacizane yorumumu yazdigimda ise "avukat"kesilmis oluyorum
hem genelleme yaptigim bir yorumu bu kadar can-i gonulden sahiplenmeniz
"kompleks" sorunu konusunda dogru dusundugumu gosteriyor.. zemuszemus

bazı arkadaşların verdiği cevaplar beni çok şaşırrtı ve üzdü.nasıl okuyup da öyle bir mana çıkardılar anlamadım.benim hayatımda hiç marka takıntım olmadı.hatta hep pazardan felan giyinirim..siz türkiyede çarşı pazarda çocuk kıyafetlerinin kaç para olduğunu bilmiyorsunuz herhalde.asıl marka ve gösteriş meraklısı benim kaynanam ve hediyeyi vereceiğimiz insan.nerden çıkardınız bu acayip lafları anlamadım????mnla arkadaşım tercüman olmuşşun bana saol..

anlamayanlara bir örnek: geçen sene 0.99 sent e yani bir dolar bile değil tulum aldı kızıma ki burada öyle bişey yok.oradaki en büyük çocuk mağazasından.kalite ve rahat.bunu ben hava atmak için söylemem asla.öyle atacak gibi zengin felan da değilim ben sadece yaşadıklarımı anlattım...bence sert bişekilde beni eleştiren arkadaşların aşagılık kompleksi var...kusura bakmayın..şakkıdı

sen neden karışıyorsun ki ne alırsa alsın kendi parasıyla alsın. hem bedavaya gelmiş kıyafet hemede beeğnmiyor mikrop. boşver bundan sonra bir şey almazsın olur biter. benim kaynanamda bişey beğenmez hemen burun büker bir kere yaparız ondan sonra istesede yapmayız.

canım benden yardım istedi napıcaz ne alıcaz diye ben zaten kendim için getirtecektim.acıdım ona da istedim.salağım ya ben safım.uydurukmuş....asıl sen uyduruk giyiniyorsun diyecektim ama terbiyem asla elvermez....bi de eşim vardı...

ay anlaşılan kaynanan amerikadan getirttiğin şeylere gıcık toptan

demekki ona ne hediye alcaksın nede başkasına almasına vesile olcaksın

ben esas anlattığın olaya değilde, senin ona aldığın çantayı başkasına vermesine takıldım, o daha gıcık bi durum bence

ben sana hak vereceğim bu konuda bazıları yurt dışını bilmedikleri için sana yüklenmişler onların bilgisizliği annem de yurt dışına gittiğinde yarım bavul dolusu peynir getirmişti çok ucuz diye çok sevdiği ama türkiyede halen pahalı olan bak şimdi benide görgüsüzlükle suçlayacaklar

çanta mevzusu da şöyle:ben ona çanta almadım.benden komşulara falan giderken içine telefonunu ve anahtarını koyabileceği küçük bir al çantası istedi.bende en çok sevdiğim ama hiç kullanmadığım bir makyaj çantam vardı.clinique ten beyaz rugan ve anahtarlığı kelebekli(ne kadar oturduysa içime ayrıntılar çıkmamaış hafızamdan).onu verdim.bi zaman sonra elinde başka bişey görünce sordum benim verdiğim nerede diye.O ÇOK BEYAZ GENÇ İŞİ.KAPICIYA VERDİM BEN.demez mi.kızdım tabi niye geri vermedin diye ama giden gitti çoktan.o çantayı da ablam getirmişti bu arada.....ama o bilmiyordu onu.
aslında şu :kaynanam tek torunu olan kızıma hiçbirşey almaz çöp bile en son aldığı kıyafetsanırım birbuçuk sene önceydi.parası yok değil ama öyle...ondan bi hasetlik var bizim tarafa....

akannehirakannehir daha kötü ya, ona hediye diye almamışsın ama kendi sevdiğin bişeyi vermişsin.
yok canım ya, insan tek torununu sevmez mi, belkide nasılsa ihtiyaçları yok diyodur,
gerçi hediye almak ihtiyaç giderme meselesi değil de gönül alma meselesi
umursama boşver, hiçbişeyde alma-verme ona bundan sonra, hem ister hem beyenmez

ben olaya soyle bakiyorum
nesiller arasi zevk farki mutlaka oluyor .. kendi donemlerindeki seylerle kiyasliyorlar bugunun her seyini
benimde bebisime aldiklarima tum arkadaslarim gorumcelerim herkes bayildi kayinvalidem hic birini sevmedi, ve acikcada soyledi sevmedigini begenmedigini bosuna para vermissin sunlara dedi .. ben cocuklarima cok guzel giydirirdim dedi .. anne senin cocuklarinin en kucugu 25 yasinda 25 sene oncesinin kiyafetlerini nerde bulcam ben oglusuma dedim guldum gectim :)))

Kesinlikle katılıyorum.. 25 sene önce bebekleree kot pantolon giydirilmezdi.. e eskiler de ona alıştı halen o zamanın kıyafetlerini arıyorlar.. ben bebeklerime hep eşofman tarzı kıyafetler alıyorum, eşimin annanesi hemen lafı çarpıyor "bizim zamanımızda böyle giydirilmezdi" diye.. sempatiksalakcinni

gerçekten Amerikada kıyafet çok çok ucuz. hatta sadece kıyafet değil aksesuarları da uygun fiyata.. ama işte yaşlanınca belli standar aranıyor sanırım

yazış tarzında öyle bir anlam çıktı CADIARZUben kozmetik hastası oldupum için yurt dışından daha çok kozmetik alırım yani yurt dışını çok iyi bilirim merak etme bazıları yok kıskanmışlar yok bilmiyorlar gibi komik yorum yapmışlarda neyse konuya gelince verme sende kaynana birşey madem kıymet bilmiyor boşver vermesengözlerimebaksanab

soyal bela burda yazılanlara göre yazma tarzına göre yorum yapıyoruz.
Benim konu sahibi için "gösteriş meraklısı olduğunu düşündürdü bu yazdıkların " kısmından nasıl olurda kompleks sorunumun olduğunu yada kıskançlık için yazdığım anlamını çıkardın bilmem. Anlayışın çok farklı evet ama ah birde yazılanı doğru anlasan ve algılayabilsen
Dediğim gibi kompleks sorunum hiç olmadı ve böyle şeyleri kıskanıcak kadar küçülmedim daha. Benim tek kıskançlığım sevgilime karşıdır bilmem anlatabildim mi?
Ama sanmam anlayış ve anlama farkı işte
Şimdi istediğin kadar yazabilirsin sana yazıcak tek bi cümlem kalmadı çünkü.

Kayınvalidenizin yaptığı çok ayıp bunu hiç tartışmıyorum bile...
:umursamaz:
Ama sizin de ciddi şekilde ABD takıntınız olduğunu düşünüyorum... aklinialirimsmile
ABD de satılan mallar(tekstil için özellikle) Türkiye'dekinden daha kaliteli değil, hatta çok daha vasat. boshayallersmile
Ve bilginize, ABD de o çok güzel dediğiniz kıyafetler Türkiye'deki fabrikalarda üretilip oraya gidiyor. bayanssulusmile
Konuyla alakalı değil ama gene de bilmeniz gerektiğini düşündüm... a.s

Şu yazılanlara takıldım bende. Eğerki gösteriş meraklısı, marka takıntılı olmasaydın cidden bunları yazmazdın. Ayıptır söylemesi demişsin ya, ayıptır söylemesi benim kızın bütün kıyafetleri Amerikadan.... eeee nolmuş benimkide burdan
Sağolsun ablam taaa bilmem kaç km den kıyafetlerini hep gönderiyor kızımın deseydin belki böyle anlaşılmayacaktın.

Kayınvalidenden bide bilmem kaç liralık bebek kıyafetlerinin parasınımı bekledin ki, parasını da vermedi demişsin.benneyaptımki, Yabancı değil, kayınvaliden bahsettiğimiz kişi.

Kayınvalidenin yaptığıda ayıp bu arada, tamam kıyafetleri beğenmemiş olabilir ama bunu daha nazik bir dille söyleyebilirdi.

Bu arada bahsedilen kadını ben de merak ettim he, ne kadınmış öyle ki hiçbirşeyi beğenmiyor.benneyaptımki

Son cümledede bu çok açık kaydirigubbakcemile3
bu kaçıncı yaaadaha önce de verdiğim çantayı kapıcıya vermişti.hem de markalı HAE HAE

Bu son cümleyi okuyunca hae hae güldüm valla konuşma ve yazış tarzındanda apaçık belli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…