- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
Anlıyorum siziBaşlığa bakıp kimi çekiştirecek acaba diyebilirsiniz. Kendimden bahsedeceğim. Kv ne zaman gelse her şeye müdahale ettiği için sinirlerim bozuluyor. Lohusa döneminde kanlı bıçaklı ayrılmıştık ve sinirim hala geçmedi. Lohusa kafasi basit seyler bana battı belki! Belki sınır olmakta gerçekten haklıydım bilmiyordu. Olmuş bitmiş demek istiyorum fakat olmuyor. Kadın aa dese laf söylüyorum. Kadında öyle bir sabir var ki cevap vermiyor. O hamlesini 9 aylık kızıma yüksek sesle " söyle olacak benim kızım babaannesi gb olacak" vs şeklinde yapiyor:)) Ben daha çok delleniyorum tabi. Benim yaptığım yemeği beğenmez " ben varken yemekleri ben yapacağım" der. Sen bilirsin derim. O benim yemekleri yemediği için su an bende ac geziyorum, onun yemeklerini yemiyorum. Işın kötüsü emziriyorum çocuğa yazık oluyor. 2 gb kek yedim onunla duruyorum. Makarna yapacağım dedim. Ben kızı uyuturken o yapmis. Yemedim. 10 gundur boyleyim. Allah razi olsun diyorum fakat icimden. O ne yapiyor da sinir oluyorum girmeden benim gb bir insanı gözünüzde canlandırın. Halkında ne düşünüyorsunuz?
( Ben pek normal olmadığımı düşünüyorum.)
Guncelleme: Nisanlilikta gelinlik bakarken de çok sınır etmişti pek aldırmamıştım. Bu lohusada yaşananlar niçin bu kadar derin izler birakiyor acaba? Kendi anneme de cok kizdim ona da tavirliyim. 2 günlük bebeginle beni kv ile bıraktı düğüne gitti daha da gelmedi. Kv gidiyor diye aradim. Esim anneni cagir dedi. Iyi iyi yalniz kalin biraz dedi yine gelmedi. Esim cok yoruldu o sira( doğumdan sonra anne dedim o eşimi çağırdı. Tuvalete banyoya eşim götürdü beni.
Ben de istemem kayınvalidem yardım etsin
Hamileyken veya başka zor durumlar da tamam ama...
Kendimi yetersiz hissederim
Çoğu kişi ne var bunda gelsin yemeğimi işimi yapsın memnun olurum demiş
Ama işte bu kişiden kişiye değişir
Ben de çok becerikli biri olsam
Arada kayınvalidem ben zor durumdayken yardım etse ben de bayılırım sevinçten isterim de
Ama ben on parmağında on marifet biri olmadığımdan, yardım etmesini istemem
Kendimi yetersiz hissederim