Sinirliyim!

Ay benimde ayakkabımın teki calinmisti ... Hem eski püskü biseydi ...komsular büyü yapmak icin almışlardır dedi ....4 sene oldu annem hala tırsar bende diğer tekini atmadım hala hatıra saklıcam :))) ama gercekten insallah komşu falan çıkmaz dısardan birisi olsun ama komsu olmasin ... insan birbirinin suratına bakmaya utanir...

Apartman güvenliyse çoluk çocuk alıp saklamış atmış olmasın

Ay ne büyüsü cocuklar atmistir bence onu. Ya da emekli amca evet ben de ayni apartmandan biri olmasindan korkuyorum sadece..

Apartman güvenliyse çoluk çocuk alıp saklamış atmış olmasın
Olabilir tabiki o ihtimal var ama bence cok dusuk. Yani cocuklar 2.5 senedir neden yapmadi mesela. Bi de cok efendi cocuklar binadakiler. Ama olabilir tabiki.

Anladım.
Ama ihtimaller üzerinde yoğunlaşmak yorar sizi.
Gün ola hayrola.
Kötü şeyleri düşünmenin kötüyü çağırdığına inanırım ben hep.
İnşallah düşündüğünüz gibi bişey çıkmaz.

Aynen bakalim hayirlisi insallah..

Genel site kuralıydı bahsettiğim. Apartmanmış gerçi orası ...40 daireli bina.. İlla giren çıkan oluyordur çok. Güvenlik ve kamera sistemi de olsa cok güvenmemek lazım. Ben de öyle bit sitede oturuyorum. Cok da güvende hissetmiyorum açıkcası kendimi. İstanbul gibi yerde Allah'a emanetiz hepimiz valla. O yüzden Siz zaten korunaksız bir ev gibi tedbirlerinizi alın her halükarda.. Bunun altından herşey çıkabilir

Sizin komsu da ayri bi cinsmis gercekten.koku yapio diye kapinin onunden aldigi ayakkabilari kendi evinde mi saklamis?

Ben de olsam korkardim bilgece.o kadar guvenlikli bi yerde demek ki gercekten guvenlik yokmus.dikkatli olmakta fayda var

hırsızlar özellıkle guvenlık kamersı sıfrelı olan yerlerı daha cok tercıh edıyor.orda cunku daha kıymetlı esyalar olur dıye.guvenlık kamersnın cekmedıgı acıdan eve gırmısler bıle böyle olaylr dahı duydum

binada daha once boyle bir olay duydunuz mu? ihtiyacı olmayan ama hastalığı olan biri olabilir mi?

Aynen bundan sonra çok dikkat edicem inşallah.

Ben de olsam korkardim bilgece.o kadar guvenlikli bi yerde demek ki gercekten guvenlik yokmus.dikkatli olmakta fayda var
Evet kesinlikle
Bir sonuca ulaştın mı canım?
yok canım ya eşim rahatsızlandı onu doktora goturdum yeni geldik ugrasmadik yarın belli olur olmasa da canı sağolsun yeter ki binadan olmasın

Vay bee olur mu olur valla. Allahım korusun.

binada daha once boyle bir olay duydunuz mu? ihtiyacı olmayan ama hastalığı olan biri olabilir mi?
İşte hiç yoktu. Yönetici bile çok şaşırdı.

Umarım binadan değildir. .
Güvensizlik&şüphe çok berbat bir duygu . .

aklıma komşularınıza misafirlige gelen birileri olabilir secenegi geldi cunku eger disardan biri girse apartmana hirsizlik niyetiyle sadece bir kapıdaki ayakkabiları alip cikmaz diye düşünüyorum

Komşuya gelen misafirlerden birisi olabilir canım.

aynen oluyor bende annemden duyunca şşırdm.sanırım demırlıkler yokmmus o evde ama guvenlıgı felan wrmıs ama gırmısler yıne

Amin çok geçmiş olsun .Allaha emanet olun bilgecem@ korıdorda ışık yakın ya bir radyo ses duyulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…