- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Ay evet bugün cok sinirliyim, sebebini bilmiyorum.
Gerci sabah esimin ayakkabisi calinmis sabahtan beri onu düşünüyorum. Ayakkabiya asla uzulmuyorum benim uzuldugum boyle kamerali guvenlikli binada hirsizlik olmasi. Dış kapımız sifreli oyle kolay acilmaz, ki bi kere komsumun kapisi aksama kadar sonuna kadar acik kalmisti kimse girmemisti ustelik evde kimse de yoktu. Asiri guveniyordum rahat rahat her yere gidip geliyordum, bazi geceler sabaha kadar gelmiyoruz falan! Ki normalde ayakkabilari iceri aliriz o gun artik niye almadik hatirlamiyorum bi de dün mü calindi onu bile bilmiyoruz, bugun esim o ayakkabiyi giyecekti aradik, bulamayinca çalındığıni anladik.
Yoneticiyi aradik ve bize kesinlikle dışardan olamaz kameralara da bakicam dedi ve cok sasirdi ilk defa duyuyorum diye.. E bu beni daha da korkuttu.
Demekki çalan kişi binada. Ki yani bizim binada bi ayakkabiya tenezzul edecek insanlar da oturmuyor. Bu beni daha da sasirtti tabi.. Tek temennim disaridan ihtiyaci olan birinin gelip almasindan yana. Yani insallah oyle olmustur.
Boyle iste yazip rahatlamak istedim, sanirim bu yuzden gerginim sinirliyim. Korkuyorum acikcasi ya eve girerlerse diye ay Allahim korusun....
Ay ne büyüsüAy benimde ayakkabımın teki calinmisti ... Hem eski püskü biseydi ...komsular büyü yapmak icin almışlardır dedi ....4 sene oldu annem hala tırsarbende diğer tekini atmadım hala hatıra saklıcam :))) ama gercekten insallah komşu falan çıkmaz dısardan birisi olsun ama komsu olmasin ... insan birbirinin suratına bakmaya utanir...
Olabilir tabiki o ihtimal var ama bence cok dusuk. Yani cocuklar 2.5 senedir neden yapmadi mesela. Bi de cok efendi cocuklar binadakiler. Ama olabilir tabiki.Apartman güvenliyse çoluk çocuk alıp saklamış atmış olmasın
Ya kamera kaydinda ciksa binadan olsa gidip de hayatta demem. Ama temkinli olurum. Anliyo musun insan korkuyo gercekten. Bi bilezik icin adam olduruyorlar. Eve girerlerse Allah korusun. Benim tek istegim kim oldugunu ogrenmek. Ayakkabiyi gidip almam zaten esim de hayatta giymez tekrardan.
Nike airmaxlar varya ondandi cok da pahali degildi yani.
Aynen bakalim hayirlisi insallah..Anladım.
Ama ihtimaller üzerinde yoğunlaşmak yorar sizi.
Gün ola hayrola.
Kötü şeyleri düşünmenin kötüyü çağırdığına inanırım ben hep.
İnşallah düşündüğünüz gibi bişey çıkmaz.
Eminim bunu diyen olmuştur ama belki de sadece bulamadın. Yani calinmamista olabilir.
Gerci salondaki cekmecelerden çıkacak Halide yok ya.ayakkabı bu olabileceği yerler belliEvin içinde her yere baktım ki biz sadece ayakkabi dolabına koyarız. Kutulara bile baktım ama yoktu neyse hayırlısi insallah..
Genel site kuralıydı bahsettiğim. Apartmanmış gerçi orası ...40 daireli bina.. İlla giren çıkan oluyordur çok. Güvenlik ve kamera sistemi de olsa cok güvenmemek lazım. Ben de öyle bit sitede oturuyorum. Cok da güvende hissetmiyorum açıkcası kendimi. İstanbul gibi yerde Allah'a emanetiz hepimiz valla. O yüzden Siz zaten korunaksız bir ev gibi tedbirlerinizi alın her halükarda.. Bunun altından herşey çıkabilirBizim binada oyle kurallar yok. Emekli issiz amca da yok. Herkes calisiyor. Ve memur da yok. Yogun calisan insanlar olduklari icin görmüyorlar bile. Cunku 40 daireli bir apartman. Kimse kimseyi farketmiyor dahi.. O yuzden boyle bir ihtimali dusunmuyorum..
Sizin komsu da ayri bi cinsmis gercekten.koku yapio diye kapinin onunden aldigi ayakkabilari kendi evinde mi saklamis?Ayni durum bizim basimiza geldi,her dairenin tepesinde kamera var, hem evden hem yönetimden izlenebiliyor bir baktik ki binadan birisi! Ve bizim gibi bir cok kisinib daha alinmisti,yönetici o kisiye gitti evet ben aldim kapinin önünde ayakkabi durmasindan hoslanmiyorum koku yapiyor diye almis manyak ,geri verdi sonra :) yani kapi önünde olabilir acele eve gelmis olabilirim havalansin diye birakmis olabilirim manyak cok insallah sizinde oyle bir seydir ama uzaktan cikmayacak emin ol
binada daha once boyle bir olay duydunuz mu? ihtiyacı olmayan ama hastalığı olan biri olabilir mi?Ay evet bugün cok sinirliyim, sebebini bilmiyorum.
Gerci sabah esimin ayakkabisi calinmis sabahtan beri onu düşünüyorum. Ayakkabiya asla uzulmuyorum benim uzuldugum boyle kamerali guvenlikli binada hirsizlik olmasi. Dış kapımız sifreli oyle kolay acilmaz, ki bi kere komsumun kapisi aksama kadar sonuna kadar acik kalmisti kimse girmemisti ustelik evde kimse de yoktu. Asiri guveniyordum rahat rahat her yere gidip geliyordum, bazi geceler sabaha kadar gelmiyoruz falan! Ki normalde ayakkabilari iceri aliriz o gun artik niye almadik hatirlamiyorum bi de dün mü calindi onu bile bilmiyoruz, bugun esim o ayakkabiyi giyecekti aradik, bulamayinca çalındığıni anladik.
Yoneticiyi aradik ve bize kesinlikle dışardan olamaz kameralara da bakicam dedi ve cok sasirdi ilk defa duyuyorum diye.. E bu beni daha da korkuttu.
Demekki çalan kişi binada. Ki yani bizim binada bi ayakkabiya tenezzul edecek insanlar da oturmuyor. Bu beni daha da sasirtti tabi.. Tek temennim disaridan ihtiyaci olan birinin gelip almasindan yana. Yani insallah oyle olmustur.
Boyle iste yazip rahatlamak istedim, sanirim bu yuzden gerginim sinirliyim. Korkuyorum acikcasi ya eve girerlerse diye ay Allahim korusun....
Aynen bundan sonra çok dikkat edicem inşallah.Genel site kuralıydı bahsettiğim. Apartmanmış gerçi orası ...40 daireli bina.. İlla giren çıkan oluyordur çok. Güvenlik ve kamera sistemi de olsa cok güvenmemek lazım. Ben de öyle bit sitede oturuyorum. Cok da güvende hissetmiyorum açıkcası kendimi. İstanbul gibi yerde Allah'a emanetiz hepimiz valla. O yüzden Siz zaten korunaksız bir ev gibi tedbirlerinizi alın her halükarda.. Bunun altından herşey çıkabilir
Evet kesinlikleBen de olsam korkardim bilgece.o kadar guvenlikli bi yerde demek ki gercekten guvenlik yokmus.dikkatli olmakta fayda var
yok canım ya eşim rahatsızlandı onu doktora goturdum yeni geldik ugrasmadik yarın belli olur olmasa da canı sağolsun yeter ki binadan olmasınBir sonuca ulaştın mı canım?
Vay bee olur mu olur valla. Allahım korusun.hırsızlar özellıkle guvenlık kamersı sıfrelı olan yerlerı daha cok tercıh edıyor.orda cunku daha kıymetlı esyalar olur dıye.guvenlık kamersnın cekmedıgı acıdan eve gırmısler bıle böyle olaylr dahı duydum
İşte hiç yoktu. Yönetici bile çok şaşırdı.binada daha once boyle bir olay duydunuz mu? ihtiyacı olmayan ama hastalığı olan biri olabilir mi?
Aynen bundan sonra çok dikkat edicem inşallah.
Evet kesinlikle
yok canım ya eşim rahatsızlandı onu doktora goturdum yeni geldik ugrasmadik yarın belli olur olmasa da canı sağolsun yeter ki binadan olmasın
Vay bee olur mu olur valla. Allahım korusun.
İşte hiç yoktu. Yönetici bile çok şaşırdı.
aklıma komşularınıza misafirlige gelen birileri olabilir secenegi geldi cunku eger disardan biri girse apartmana hirsizlik niyetiyle sadece bir kapıdaki ayakkabiları alip cikmaz diye düşünüyorumAynen bundan sonra çok dikkat edicem inşallah.
Evet kesinlikle
yok canım ya eşim rahatsızlandı onu doktora goturdum yeni geldik ugrasmadik yarın belli olur olmasa da canı sağolsun yeter ki binadan olmasın
Vay bee olur mu olur valla. Allahım korusun.
İşte hiç yoktu. Yönetici bile çok şaşırdı.
Komşuya gelen misafirlerden birisi olabilir canım.Ay evet bugün cok sinirliyim, sebebini bilmiyorum.
Amin çok geçmiş olsun .Allaha emanet olun bilgecem@ korıdorda ışık yakın ya bir radyo ses duyulsunAy evet bugün cok sinirliyim, sebebini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?