- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Kapının önünde ayakkabı bırakmak bana çok değişik geliyor doğrusu neden bırakılır anlamıyorum pekapartmandan biriyse kameraları biliyordur belki çocuklar almıştır şaka diye. Çalınsa da ihtiyacı olmayan biri başkasının ayakkabısını giymez ya
Geçen hafta benm kızımın bisikleti çalındı. Yeni almıştık bende çok çok kızgındım. Otopark(kapalı) ın old yerde sığınağa koymuştuk yok. Bahçe şifreli bina şifreli bahçede güvenlik görevlileri. Nasıl olur diye aradık.
Sonra kapıcımız buldu. Alttaki komşuların birinin çocukları almş bide kattaki tesisat odasına saklamışlar ve tekeri falan hep eğri büğrü
Ben anne babalarına söylemekten yanaydım ama eşim izin vermedi bi bisiklet için kötü olmayalım ben sinirime hakim olamam kavga falan ederiz sonra diye
Hala canım sıkılıyo benimde parasında değilim nasıl yaparlar nasıl olurdayım
kedidir kedi.
bir sene yazlıkta manyak kedilere denk geldim, kapı önünde ne bulurlarsa götürüyorlardı, bahçeliydi gerçi orası ama.
Bence yanlış yapmışsınız ebeveynlerine söylenmesi gereken bişey buGeçen hafta benm kızımın bisikleti çalındı. Yeni almıştık bende çok çok kızgındım. Otopark(kapalı) ın old yerde sığınağa koymuştuk yok. Bahçe şifreli bina şifreli bahçede güvenlik görevlileri. Nasıl olur diye aradık.
Sonra kapıcımız buldu. Alttaki komşuların birinin çocukları almş bide kattaki tesisat odasına saklamışlar ve tekeri falan hep eğri büğrü
Ben anne babalarına söylemekten yanaydım ama eşim izin vermedi bi bisiklet için kötü olmayalım ben sinirime hakim olamam kavga falan ederiz sonra diye
Hala canım sıkılıyo benimde parasında değilim nasıl yaparlar nasıl olurdayım
Kedi mi? Kedi 42 numara ayakkabiyi nasil gotursun hem de ikisini birden? Bi de kedi binaya nasil girsin? Hem de 5.kata :)) Bence kedi kiliginda biridir :))
Çocuklar masumane oynamak istese koca sığınakta sürüp sürüp bırakır. Bende en azından anneleriyle görüşeyim önemli bi nokta bu diye ısrar ettim ama yok dedimi bitmiştir eşimde. Çokta varlıklılar alan aile eminim bisikletleri ya vardır yada al deseler alırlar ama çok şaşırdm bende bulunana kadar..Cok gecmis olsun yaa. Çocuklar iste almis oynamak mi istediler acaba. Keske soyleseydiniz cunku aileleri o terbiyeyi vermesi lazim. Mesela ablam gelmişti bana. Bebek arabasını dış kapinin girisine birakmistik hemen. 4 gün orda kaldi bi ipi bile eksilmemisti. Diyorum ya o yuzden korkuyorum. Kim neden alsin. Ben de binadan biri oldugunu dusunuyorum o yuzden maalesef. Ki insallah degildir..
Bende aynı düşünüyorum denmesi gerekir diye ama, eşim çok tatlı adamdır ama sinirlenince gözü görmez karadenizli. Komşuda aynen öyle aynı memleketliler. Korktum bende açıkçası..Bence yanlış yapmışsınız ebeveynlerine söylenmesi gereken bişey bu
O zaman soyleyin aileleri uyarsin. Yoksa yarin bir gun daha cok zarar verebilirler Allah korusun..Çocuklar masumane oynamak istese koca sığınakta sürüp sürüp bırakır. Bende en azından anneleriyle görüşeyim önemli bi nokta bu diye ısrar ettim ama yok dedimi bitmiştir eşimde. Çokta varlıklılar alan aile eminim bisikletleri ya vardır yada al deseler alırlar ama çok şaşırdm bende bulunana kadar..
Allah korusun hepimizi kötülüklerden..
Yooo sordum zaten. Ama o ayakkabilari demedim. Yarin ortaya cikarticam. Cok ilginc hepsi de ayni numara erkek ayakkabisi cok tuhaf geldi..Belki tozlu yada eski görünüyorsa apartman görevlisi çöp sanıp atmıştır?
Iste ben de onu merak ediyorum :))))Ben çaldım buradan itiraf ediyorum
Yani çok emin gibisiniz illa çaldılar diyorsunuz eee heryerdede güvenlik kamera varmış
Kamera olan bi binada ayakkabı çalacak kaç tane salak var Cidde'n merak ettim
Bakalım kim çıkacak burdan yazın sonucuO zaman soyleyin aileleri uyarsin. Yoksa yarin bir gun daha cok zarar verebilirler Allah korusun..
Yooo sordum zaten. Ama o ayakkabilari demedim. Yarin ortaya cikarticam. Cok ilginc hepsi de ayni numara erkek ayakkabisi cok tuhaf geldi..
Iste ben de onu merak ediyorum :))))
Canım bende karadenizliyim ama çocuğum böyle bişey yapsa bilmek isterim eminim sizde istersiniz. siz durup dururken iftira atmıyorsunuz ki çocuklara olay başkasına ait birşeyi izinsiz almakBende aynı düşünüyorum denmesi gerekir diye ama, eşim çok tatlı adamdır ama sinirlenince gözü görmez karadenizli. Komşuda aynen öyle aynı memleketliler. Korktum bende açıkçası..
Bakalım kim çıkacak burdan yazın sonucu
Belkide katil uşaktır ay hırsız
Aynen. İnşallah öyle bişey olmaz ama çocukça yapılan bisiklet hırsızlığında bilmelilerki sonraki daha büyük sorunları şimdiden önünü kesmeliler.Canım bende karadenizliyim ama çocuğum böyle bişey yapsa bilmek isterim eminim sizde istersiniz. siz durup dururken iftira atmıyorsunuz ki çocuklara olay başkasına ait birşeyi izinsiz almak
Yasak değil mi kapının önüne ayakkabı bırakmak?
Bizim sitede olsa ayakkabı bıraktınız diye bin kişi şikayet eder. Ama bu sebepten dahi olsa biri aldıysa hiç hoş değil. Ama bana kural hatırlatmak için yapılmış da yarın çıkacakmış gibi geldi..
Emekli işsiz amcaların işi olabilir bu
Geçmiş olsun.
Bukadar detay düşünülecek bişey gibi gelmedi bana ama.
Çok pahalı bişey miydi?
Kamera kaydından çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?