Sinirliyim!

Sorma eşime sevgililer gününde aldığım spor ayakkabıları 2 sefer giydikten sonra çaldılar çok üzüldüm içime oturdu resmen hemde 2 saat içinde bizim kapıda şifreli ama kamera yok maalesef yoksa gidip ağzını burnunu kırıcaktık bu 2 oldu apartmandan olma ihtimali yok gibi bişey kapıda şifreli olduğuna göre yemek getiren birileri diye düşünüyoruz 2 yerden yemek gelmiş o akşam aradık ama biz aldık demiceklerine göre gitti ayakkabı

Hırsız değeri az yada çok bunlara bakmaz izlediklerimiz gördüklerimizi hesaba katarsak

Çalındığından emin misin ?? Apartman kameralıysa zaten bunu apartman sakinleri bilir cesaret edemezler ..
Acaba çoçuklar falan oyun oynamak için almış olabilirler mi ? var mı etrafta çoçuklu aile ?

aklıma komşularınıza misafirlige gelen birileri olabilir secenegi geldi cunku eger disardan biri girse apartmana hirsizlik niyetiyle sadece bir kapıdaki ayakkabiları alip cikmaz diye düşünüyorum

Komşuya gelen misafirlerden birisi olabilir canım.
Evet kizlar komsuya gelen misafir de olabilir ama simdi bizim katta benimle birlikte 4 daire var. Yan tarafimdaki daha yeni tasindi. Diger daireler misafir gelmiyor çünkü hepsi calisan ve aileleri uzakta olan insanlar. Tabi bilemeyiz yine de..

Amin çok geçmiş olsun .Allaha emanet olun bilgecem@ korıdorda ışık yakın ya bir radyo ses duyulsun
Canim ya bizim koridor sabaha kadar zaten acik ama oyle bir binada oturuyorum ki sadece disardan caddeye bakan odalarin isiklari gorunur zaten disardan hirsizun girmesi mumkun degil yani 5.kattayim ama 10.katta gibiyim. Hem cok yuksek yapılmış hem de guvenlikli. Tabiki Allahim korusun..

Anaaam canim cok gecmis olsun ya. Iste bir daha ayakkabi disarda birakmamak gerek..

Çalındığından emin misin ?? Apartman kameralıysa zaten bunu apartman sakinleri bilir cesaret edemezler ..
Acaba çoçuklar falan oyun oynamak için almış olabilirler mi ? var mı etrafta çoçuklu aile ?
Ust katlarda cocuk var ama. Olsa simdiye kadar yapmazlar miydi? Cocuklar okula gidiyorlar bi de sessiz utangac cocuklar. Biraz da buyukler. Bence baska bi sey cikacak gibi altindan ama bakalim hayirlisi..

eski kullanılmayan varsa erkek ayakkabılarını koy olurda işe yarar hem evde yalnız değilsiniz mesajı verir niyeti bozuklara Rabbim seni ve bizi bu bozuk ruhlu insanların şerrinden korusun canım amin

eski kullanılmayan varsa erkek ayakkabılarını koy olurda işe yarar hem evde yalnız değilsiniz mesajı verir niyeti bozuklara Rabbim seni ve bizi bu bozuk ruhlu insanların şerrinden korusun canım amin

Amin aminnnn. Evet erkek ayakkabisi koymak lazim gerçekten...

Sonra gittim bitane daha aldım onu kendinden önce eve sokuyor ve kutusuna koyuyor sonra bidaha kontrol ediyor

Benim eşimin de spor ayakkabısıçalındı ben spordan gelince az dışarıda havalansın dedim unutmuşum tekrar7spora gideceği zaman baktık yok

ayakkabı değil terlikleri bile dışarda bırakmam. gözden arada kaçabiliyo gerçi. geçmiş olsun. komşu ya da komşunun misafiri alıp gitmiştir

Sonra gittim bitane daha aldım onu kendinden önce eve sokuyor ve kutusuna koyuyor sonra bidaha kontrol ediyor
Ahahahah iyiymis yaa. Valla biz de artik dikkat ediyoruz :))

Benim eşimin de spor ayakkabısıçalındı ben spordan gelince az dışarıda havalansın dedim unutmuşum tekrar7spora gideceği zaman baktık yok
Hepimize gecmis olsun o zaman :)

ayakkabı değil terlikleri bile dışarda bırakmam. gözden arada kaçabiliyo gerçi. geçmiş olsun. komşu ya da komşunun misafiri alıp gitmiştir
Aynen buyuk ihtimalle oyle olmus olabilir. Hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…