- 20 Ocak 2010
- 47.928
- 181.159
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Hırsız değeri az yada çok bunlara bakmaz izlediklerimiz gördüklerimizi hesaba katarsakAy evet bugün cok sinirliyim, sebebini bilmiyorum.
Gerci sabah esimin ayakkabisi calinmis sabahtan beri onu düşünüyorum. Ayakkabiya asla uzulmuyorum benim uzuldugum boyle kamerali guvenlikli binada hirsizlik olmasi. Dış kapımız sifreli oyle kolay acilmaz, ki bi kere komsumun kapisi aksama kadar sonuna kadar acik kalmisti kimse girmemisti ustelik evde kimse de yoktu. Asiri guveniyordum rahat rahat her yere gidip geliyordum, bazi geceler sabaha kadar gelmiyoruz falan! Ki normalde ayakkabilari iceri aliriz o gun artik niye almadik hatirlamiyorum bi de dün mü calindi onu bile bilmiyoruz, bugun esim o ayakkabiyi giyecekti aradik, bulamayinca çalındığıni anladik.
Yoneticiyi aradik ve bize kesinlikle dışardan olamaz kameralara da bakicam dedi ve cok sasirdi ilk defa duyuyorum diye.. E bu beni daha da korkuttu.
Demekki çalan kişi binada. Ki yani bizim binada bi ayakkabiya tenezzul edecek insanlar da oturmuyor. Bu beni daha da sasirtti tabi.. Tek temennim disaridan ihtiyaci olan birinin gelip almasindan yana. Yani insallah oyle olmustur.
Boyle iste yazip rahatlamak istedim, sanirim bu yuzden gerginim sinirliyim. Korkuyorum acikcasi ya eve girerlerse diye ay Allahim korusun....
Sizin komsu da ayri bi cinsmis gercekten.koku yapio diye kapinin onunden aldigi ayakkabilari kendi evinde mi saklamis?
Ay evet bugün cok sinirliyim, sebebini bilmiyorum.
Gerci sabah esimin ayakkabisi calinmis sabahtan beri onu düşünüyorum. Ayakkabiya asla uzulmuyorum benim uzuldugum boyle kamerali guvenlikli binada hirsizlik olmasi. Dış kapımız sifreli oyle kolay acilmaz, ki bi kere komsumun kapisi aksama kadar sonuna kadar acik kalmisti kimse girmemisti ustelik evde kimse de yoktu. Asiri guveniyordum rahat rahat her yere gidip geliyordum, bazi geceler sabaha kadar gelmiyoruz falan! Ki normalde ayakkabilari iceri aliriz o gun artik niye almadik hatirlamiyorum bi de dün mü calindi onu bile bilmiyoruz, bugun esim o ayakkabiyi giyecekti aradik, bulamayinca çalındığıni anladik.
Yoneticiyi aradik ve bize kesinlikle dışardan olamaz kameralara da bakicam dedi ve cok sasirdi ilk defa duyuyorum diye.. E bu beni daha da korkuttu.
Demekki çalan kişi binada. Ki yani bizim binada bi ayakkabiya tenezzul edecek insanlar da oturmuyor. Bu beni daha da sasirtti tabi.. Tek temennim disaridan ihtiyaci olan birinin gelip almasindan yana. Yani insallah oyle olmustur.
Boyle iste yazip rahatlamak istedim, sanirim bu yuzden gerginim sinirliyim. Korkuyorum acikcasi ya eve girerlerse diye ay Allahim korusun....
aklıma komşularınıza misafirlige gelen birileri olabilir secenegi geldi cunku eger disardan biri girse apartmana hirsizlik niyetiyle sadece bir kapıdaki ayakkabiları alip cikmaz diye düşünüyorum
Evet kizlar komsuya gelen misafir de olabilir ama simdi bizim katta benimle birlikte 4 daire var. Yan tarafimdaki daha yeni tasindi. Diger daireler misafir gelmiyor çünkü hepsi calisan ve aileleri uzakta olan insanlar. Tabi bilemeyiz yine de..Komşuya gelen misafirlerden birisi olabilir canım.
Canim ya bizim koridor sabaha kadar zaten acik ama oyle bir binada oturuyorum ki sadece disardan caddeye bakan odalarin isiklari gorunur zaten disardan hirsizun girmesi mumkun degil yani 5.kattayim ama 10.katta gibiyim. Hem cok yuksek yapılmış hem de guvenlikli. Tabiki Allahim korusun..Amin çok geçmiş olsun .Allaha emanet olun bilgecem@ korıdorda ışık yakın ya bir radyo ses duyulsun
Anaaam canim cok gecmis olsun ya. Iste bir daha ayakkabi disarda birakmamak gerek..Sorma eşime sevgililer gününde aldığım spor ayakkabıları 2 sefer giydikten sonra çaldılar çok üzüldüm içime oturdu resmenhemde 2 saat içinde bizim kapıda şifreli ama kamera yok maalesef yoksa gidip ağzını burnunu kırıcaktık bu 2 oldu apartmandan olma ihtimali yok gibi bişey kapıda şifreli olduğuna göre yemek getiren birileri diye düşünüyoruz 2 yerden yemek gelmiş o akşam aradık ama biz aldık demiceklerine göre gitti ayakkabı
Ust katlarda cocuk var ama. Olsa simdiye kadar yapmazlar miydi? Cocuklar okula gidiyorlar bi de sessiz utangac cocuklar. Biraz da buyukler. Bence baska bi sey cikacak gibi altindan ama bakalim hayirlisi..Çalındığından emin misin ?? Apartman kameralıysa zaten bunu apartman sakinleri bilir cesaret edemezler ..
Acaba çoçuklar falan oyun oynamak için almış olabilirler mi ? var mı etrafta çoçuklu aile ?
eski kullanılmayan varsa erkek ayakkabılarını koy olurda işe yarar hem evde yalnız değilsiniz mesajı verir niyeti bozuklara Rabbim seni ve bizi bu bozuk ruhlu insanların şerrinden korusun canım amin
Evet kizlar komsuya gelen misafir de olabilir ama simdi bizim katta benimle birlikte 4 daire var. Yan tarafimdaki daha yeni tasindi. Diger daireler misafir gelmiyor çünkü hepsi calisan ve aileleri uzakta olan insanlar. Tabi bilemeyiz yine de..
Canim ya bizim koridor sabaha kadar zaten acik ama oyle bir binada oturuyorum ki sadece disardan caddeye bakan odalarin isiklari gorunur zaten disardan hirsizun girmesi mumkun degil yani 5.kattayim ama 10.katta gibiyim. Hem cok yuksek yapılmış hem de guvenlikli. Tabiki Allahim korusun..
Anaaam canim cok gecmis olsun ya. Iste bir daha ayakkabi disarda birakmamak gerek..
Ust katlarda cocuk var ama. Olsa simdiye kadar yapmazlar miydi? Cocuklar okula gidiyorlar bi de sessiz utangac cocuklar. Biraz da buyukler. Bence baska bi sey cikacak gibi altindan ama bakalim hayirlisi..
Benim eşimin de spor ayakkabısıçalındı ben spordan gelince az dışarıda havalansın dedim unutmuşum tekrar7spora gideceği zaman baktık yokAy evet bugün cok sinirliyim, sebebini bilmiyorum.
Ahahahah iyiymis yaa. Valla biz de artik dikkat ediyoruz :))Sonra gittim bitane daha aldım onu kendinden önce eve sokuyor ve kutusuna koyuyor sonra bidaha kontrol ediyor
Hepimize gecmis olsun o zaman :)Benim eşimin de spor ayakkabısıçalındı ben spordan gelince az dışarıda havalansın dedim unutmuşum tekrar7spora gideceği zaman baktık yok
Aynen buyuk ihtimalle oyle olmus olabilir. Hayirlisi insallahayakkabı değil terlikleri bile dışarda bırakmam. gözden arada kaçabiliyo gerçi. geçmiş olsun. komşu ya da komşunun misafiri alıp gitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?