sinsi eltiiii

ipekser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
50
21
88
37
herkese hayirli aksamlar kizlar biz uc eltiyiz buyuk eltimle sorunum yok kucugu benim zaten bir ortanca varki akillara zarar simdi konuyu anlatayim kv ben evlenmeden once vefat etmis ben tanimadim kendisini kp vardi oda ortanca eltimde kaliyordu buyuk ve ben calisiyorduk gel zaman git zaman kp bir kadinla tanisti kisa bir zamndada vefat etti.sonra uvey kv bizden paralar ostemeye basladi yazlik bir ev vardi o evden pay verdik 25 30 bin kadar yazin bende o evdeyken perdeleri sokmeye calisti izin vermedim onlari kp almisti.neyse boyle tartismali kavgali ayrildik .bu arada o yazlik evi ortanca eltim baktigi icin kpye aramizda konustuk ona verelim die bizlerin evi mevcut .tapuda islemler yapildi vs ev onun oldu simdi anlamadigimiz bir sekilde bizimle konusmuyor sagdan soldan duyuyoruzki uvey kv ayip etmisiz oyle davranmamaliymisiz .kizlar simdi siz birsey soyleyin buyuk eltimle bu olaya sastik kaldik ne diye bize boyle davraniyor?

Nedir sizlerdeki elti takıntısı
Görüşmek, konuşmak istemiyorsa saygı göstermek bukadar zormu.
Mecburmu
Evi sizmi aldınızda size teşekkür edecek.
Birtanede bende var sizin gibi elti. Görüşmek istemediğim için (mecburmuyum !?) arkamdan duymadığım kalmadı.
Çokta tınnn. Görüşmemekte nekadar haklı olduğumu anliyorum.
İnsanları rahat bırakın. Sizin kendi hayatınız yokmu, onu yaşayın. Eltiyle zorunuz ne

ev verdik hayatim insan bir sagolun der bu devirde ev almak kolaymi

Alacağını almış işi bitmiş sizle siz hayla teşekkür bekliyorsunuz sizde bi hoşsunuz 🤔😁 kimseye bakti diyr kimseye ev vermem valla neyse ortak bolunur her ay birinde kalsaymis derim tutupta ev vermem neyse ki eltim yok 😁

Nedir sizlerdeki elti takıntısı
Görüşmek, konuşmak istemiyorsa saygı göstermek bukadar zormu.
Mecburmu
Evi sizmi aldınızda size teşekkür edecek.
Birtanede bende var sizin gibi elti. Görüşmek istemediğim için (mecburmuyum !?) arkamdan duymadığım kalmadı.
Çokta tınnn. Görüşmemekte nekadar haklı olduğumu anliyorum.
İnsanları rahat bırakın. Sizin kendi hayatınız yokmu, onu yaşayın. Eltiyle zorunuz ne
evi alirken konusuyordu sariliyordu ama tatlim evi alinca buz oldu biz ostemesek vermezdik sonucta bizimde cocuklarimizin hakki var insan bir tesekkur beklwmiyor degil

Alacağını almış işi bitmiş sizle siz hayla teşekkür bekliyorsunuz sizde bi hoşsunuz 🤔😁 kimseye bakti diyr kimseye ev vermem valla neyse ortak bolunur her ay birinde kalsaymis derim tutupta ev vermem neyse ki eltim yok 😁
ah senin kafa olacakti ozamn bizde iyilik melekelerimiz gelmis iste napalimmm

evi alirken konusuyordu sariliyordu ama tatlim evi alinca buz oldu biz ostemesek vermezdik sonucta bizimde cocuklarimizin hakki var insan bir tesekkur beklwmiyor degil
Farz edinki teşekkür ettikten sonra sizinle muhabbeti kesti. Ne değişecekti hayatınızda.
Bakın adı Elti. O sizi tiye alıyordur, sizde öyle yapın. Çok rahat edersiniz.
Ben benimkini 10 sene görmesem aklıma gelmez, sizler niye sürekli elti elti elti diye dolaniyorsunuz gerçekten hayret verici.
Görümce olunca gene bir tık anliyorum ama eşimin kardeşinin/abisinin eşi. Çok önemli sanki

Farz edinki teşekkür ettikten sonra sizinle muhabbeti kesti. Ne değişecekti hayatınızda.
Bakın adı Elti. O sizi tiye alıyordur, sizde öyle yapın. Çok rahat edersiniz.
Ben benimkini 10 sene görmesem aklıma gelmez, sizler niye sürekli elti elti elti diye dolaniyorsunuz gerçekten hayret verici.
Görümce olunca gene bir tık anliyorum ama eşimin kardeşinin/abisinin eşi. Çok önemli sanki
ben engelledim hayatim onun kaynimi umrumda degil ama benim kucuk bir cocugum var kaynim gormek istiyor gelemiyor esim gitmwk istiyor ben gondermiyorum mecbur disarda gorusuyorlar ama cocuklari gormuyorlar birtek ona uzuluyorum yoksa bana yaptkklari baska seylerde var onu affetmem imkansizz

ben engelledim hayatim onun kaynimi umrumda degil ama benim kucuk bir cocugum var kaynim gormek istiyor gelemiyor esim gitmwk istiyor ben gondermiyorum mecbur disarda gorusuyorlar ama cocuklari gormuyorlar birtek ona uzuluyorum yoksa bana yaptkklari baska seylerde var onu affetmem imkansizz

2 kardeş tabiiki görüşsünler ona siz engel olamsınız, olmamalısınız
Ama sizin görüşmediğiniz biriyle çocuğunuzu çok muhatap etmeyin derim ben. Arada babasıyla beraber görüşsün ama dışarda. Eve gitmesin bence.
Çocukların aklını çelmek çok kolay. Gerek yok

2 kardeş tabiiki görüşsünler ona siz engel olamsınız, olmamalısınız
Ama sizin görüşmediğiniz biriyle çocuğunuzu çok muhatap etmeyin derim ben. Arada babasıyla beraber görüşsün ama dışarda. Eve gitmesin bence.
Çocukların aklını çelmek çok kolay. Gerek yok
haklisiniz ben onj allaha havale ettim once bedduada etmedim.degil ama sonra tovbe ettim allahindan bulsun.

Back
X