Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde yan gelip yatarken sana mı soracak, sanane ister yatar isten kalkar , köle gibi çalışıyorsan eltin için mi çalışıyorsun , babanın hayrına milllete mi dağıtıyorsun aldığını. Senin evde olmaman işte olman senin sorunun madem öyle haftada 2 gün gelen kp ine sen baksaydın sonra ayyyy huzurum kalmadı, yoruluyorum, yemek yapıyorum ,kp ben bakmak zorunda mıyım boşanacağım bla bla bla konuşurdunuz. O evde zerre hakkın yokmuş sana da gelmemiş. Ev kp inin ona da kim baktıysa olması gerektiği gibi sahibini bulmuş. Kendi kazandığından birine birş ey bağışlarsan o zaman dersin çocuklarımın rızkı diye.bizimde hakkimiz var istemesek vermezdik biz isteyerwk verdik benim cocuklariminda hakki var biz calisirken oda calissaydi ona bak doyenmi oldu evde yan gelip yatmasini biliyorrrrdu biz kole gibi calistik kendi evimizi kendimiz aldik kpde ole hergun eve gelen eziyeti olan bir adam degildi kamyon soforu zaten adam hafta 2 gun geliyor gerisii yollarda
ah seher yildizi basina gelirse anlarsin neyseEvde yan gelip yatarken sana mı soracak, sanane ister yatar isten kalkar , köle gibi çalışıyorsan eltin için mi çalışıyorsun , babanın hayrına milllete mi dağıtıyorsun aldığını. Senin evde olmaman işte olman senin sorunun madem öyle haftada 2 gün gelen kp ine sen baksaydın sonra ayyyy huzurum kalmadı, yoruluyorum, yemek yapıyorum ,kp ben bakmak zorunda mıyım boşanacağım bla bla bla konuşurdunuz. O evde zerre hakkın yokmuş sana da gelmemiş. Ev kp inin ona da kim baktıysa olması gerektiği gibi sahibini bulmuş. Kendi kazandığından birine birş ey bağışlarsan o zaman dersin çocuklarımın rızkı diye.
Emeksiz yemek yok kusura bakma.
hay agzina saglikkkİnsanoğlu çiğ süt emmiştir. Vicdanınız rahatsa ve doğru yaptığınızı da düşünüyorsanız (bence doğru yapmışsınız tebrikler) Yukarıda Allah var her şeyi görüp duyuyor.
Boşanırken eşler arasında mal paylaşımı yapıldığında ,eşlerden birine miras yoluyla kalan mal paylaşılmaz. Yani bu ne demek ;evlilik birliği içinde kazandığınız malda söz hakkınız var, kayınpederden miras kalan evde yok. Kardeşler bu evi ister satarlar, ister birine verirler, isterlerse ateşe verip yakarlar. O yüzden evi verdik ,verdim demekten önce bir vazgeçin. O evde ne sizin ne de çocuklarınızın rızkı yok.bizimde hakkimiz var istemesek vermezdik biz isteyerwk verdik benim cocuklariminda hakki var biz calisirken oda calissaydi ona bak doyenmi oldu evde yan gelip yatmasini biliyorrrrdu biz kole gibi calistik kendi evimizi kendimiz aldik kpde ole hergun eve gelen eziyeti olan bir adam degildi kamyon soforu zaten adam hafta 2 gun geliyor gerisii yollarda
geldi gelmez mi en ağırı geldi. Aynısını ailesi anneme yaptılar. Ananem düşüp yatalak kalınca evlerinden birini satıp bakıcı tutalım yada annem den için evi verelim sen bak dediler. Hepsinin evi vardı bi annemin evi yoktu. Ama asla seni yanlız bırakmayacağız asla desteğimizi geri çekmeyeceğiz dediler. Ananem çok acımasız ve erkek çocuğu aşığı bir kadındı. Annemde erkek kardeşlerine ve bacılarına çok düşkündü. İlşkilerini kıskanmak mümkün değildi ayrı nefes alamazlardı. Ev de tribleks gibi 3 katlı(40 50 senelik eski katlı evlerden) her katta klozet bır katında normal wc vardı.Ananem eziyet olsun diye klozetli katlarda kalmaz diğerine gidemiyorum diye tasa eder anneme temizletirdi. 10 sene kardeşim annem altından aldılar ama ananem hala oğullarım oğullarım derdi. 10 sene kızında kalıp 10 sene damadıyla konuşmadı dengesizliğinden. Oğulları kızları bir gün kapımızı açmadılar. Annemle bütün aile küstü gelip gitmeyelim uğraşmayalım diye. annem mal düşkünü değildi asla babadan kalan mirasdan almayacam deyip dururdu. Düğün oldu bayram oldu cenaze oldu bir gun de abla sen git annemize biz bakarız demediler. 1 derece akrabaların cenazesine bile gidemedi annem ananem var diye. Herken tatillerde defa sürerken annem bok temizledi. Bir allahın günü gelip hal hatır sormadılar analarına. Nasıl ki ananem öldü kardeşler konuşmaya başladı annemle. Bu seferde bi tek derdiniz annem miydi ne değişti şimdi deyip o sildi hepsini.10 sene bok temizlemek hele hele kalkabildiği halde kalkmıyorsa , wc ye gidebildiği halde altına eden biri varsa çoook ama çok zordu. annem geri kalan evlerden arazılerden ki alacağı mal aldığı evden cook çook daha fazlaydı ama yine tenezül etmedi onlara bıraktı. Sorsan anneme haklarını evlerini verdiler.Allah herkesin içine merhamet vicdan versin başka birşey diyemiyorum. o Yüzden kendi rahatınızı düşünürken insanların neler yaşadığını göz ardı etmeden hak iddia edin.ah seher yildizi basina gelirse anlarsin neyse
sizin konu cok apayri ama annen sonuna ladar hakli fakat bizim kp kamyon soforu calisan bor adamdi hafta1 eve ugrara ugramaz omru yollarda gecti neyse allah buyuk diyelimmmgeldi gelmez mi en ağırı geldi. Aynısını ailesi anneme yaptılar. Ananem düşüp yatalak kalınca evlerinden birini satıp bakıcı tutalım yada annem den için evi verelim sen bak dediler. Hepsinin evi vardı bi annemin evi yoktu. Ama asla seni yanlız bırakmayacağız asla desteğimizi geri çekmeyeceğiz dediler. Ananem çok acımasız ve erkek çocuğu aşığı bir kadındı. Annemde erkek kardeşlerine ve bacılarına çok düşkündü. İlşkilerini kıskanmak mümkün değildi ayrı nefes alamazlardı. Ev de tribleks gibi 3 katlı(40 50 senelik eski katlı evlerden) her katta klozet bır katında normal wc vardı.Ananem eziyet olsun diye klozetli katlarda kalmaz diğerine gidemiyorum diye tasa eder anneme temizletirdi. 10 sene kardeşim annem altından aldılar ama ananem hala oğullarım oğullarım derdi. 10 sene kızında kalıp 10 sene damadıyla konuşmadı dengesizliğinden. Oğulları kızları bir gün kapımızı açmadılar. Annemle bütün aile küstü gelip gitmeyelim uğraşmayalım diye. annem mal düşkünü değildi asla babadan kalan mirasdan almayacam deyip dururdu. Düğün oldu bayram oldu cenaze oldu bir gun de abla sen git annemize biz bakarız demediler. 1 derece akrabaların cenazesine bile gidemedi annem ananem var diye. Herken tatillerde defa sürerken annem bok temizledi. Bir allahın günü gelip hal hatır sormadılar analarına. Nasıl ki ananem öldü kardeşler konuşmaya başladı annemle. Bu seferde bi tek derdiniz annem miydi ne değişti şimdi deyip o sildi hepsini.10 sene bok temizlemek hele hele kalkabildiği halde kalkmıyorsa , wc ye gidebildiği halde altına eden biri varsa çoook ama çok zordu. annem geri kalan evlerden arazılerden ki alacağı mal aldığı evden cook çook daha fazlaydı ama yine tenezül etmedi onlara bıraktı. Sorsan anneme haklarını evlerini verdiler.Allah herkesin içine merhamet vicdan versin başka birşey diyemiyorum. o Yüzden kendi rahatınızı düşünürken insanların neler yaşadığını göz ardı etmeden hak iddia edin.
Siz eltiye teşekkür ettiniz mi ?evi alirken konusuyordu sariliyordu ama tatlim evi alinca buz oldu biz ostemesek vermezdik sonucta bizimde cocuklarimizin hakki var insan bir tesekkur beklwmiyor degil
Ay şu çalışanların havasını hiç anlamıyorum, başınıza silah mı dayayıp işe götürdüler? Ya da çalıştığınız parayı eltinize konu komşuya mı dağıttınız? Çalışıyorsanız kendinize çalışıyorsunuz. Çalışmayıp eltiniz gibi keyif yapsaydınız madem öyle ! Eziyeti olmayan bir adamdı kp siz birlikte yaşadaydınız ama yoook o da olmaz. Allah razı olsun eltim baktı , bizi yaşlı bir adamdan kurtardı diyeceğinize üstüne bir de teşekkür bekliyorsunuz. Sizin hakkınız olabilir ama mal adamın ister satar ister yer, isterse vefalı evladına bırakır. Siz çalışmayan keyif yapan eltinizi kıskanıyorsunuz. Ne anlatırsanız anlatın, neyini kıskanacam da demeyin boşuna artık sorununuz bu.bizimde hakkimiz var istemesek vermezdik biz isteyerwk verdik benim cocuklariminda hakki var biz calisirken oda calissaydi ona bak doyenmi oldu evde yan gelip yatmasini biliyorrrrdu biz kole gibi calistik kendi evimizi kendimiz aldik kpde ole hergun eve gelen eziyeti olan bir adam degildi kamyon soforu zaten adam hafta 2 gun geliyor gerisii yollarda
aaaa olurmu simdi bunlar kus ya bizle ben gidip ondan duruyommm ben varim die gelmiyoo![]()