sinsi eltiiii

Nedir sizlerdeki elti takıntısı
Görüşmek, konuşmak istemiyorsa saygı göstermek bukadar zormu.
Mecburmu
Evi sizmi aldınızda size teşekkür edecek.
Birtanede bende var sizin gibi elti. Görüşmek istemediğim için (mecburmuyum !?) arkamdan duymadığım kalmadı.
Çokta tınnn. Görüşmemekte nekadar haklı olduğumu anliyorum.
İnsanları rahat bırakın. Sizin kendi hayatınız yokmu, onu yaşayın. Eltiyle zorunuz ne
zaten ev onun hakkı bence sonuçta bakmış yani insan yükü ağırdır bunu unutmayın

Ee şimdi ona mi vermiş oldunuz evi?
Bir de size minnet etmesini bekliyorsunuz.
Eski bir yazlık ev bahsettiğiniz, kayinvalideye 25-30 bin dustuyse ederi de belli.
Sanki çankaya köşkü bahsettiniz.
Kayinpedere siz baksaydiniz madem o Kadar kolaydı her şeyi?
Elti evde yatmış da siz taş mi taşıdınız?
Alt tarafı insanların hemen hemen hepsi gibi ise gidip gelmişsiniz, abartın biraz daha.
Ben olsam ben de konuşmam sizin kadar kalbi kotu ve kibirli biri ile.
uzuyorsun beni turucupijams ins badiniza gelmez

bana sanki esleriniz babalarinin vasiyetini yerine getirmisler gibi geldi.
yok yahu uvey kaynana adamyasarken adami tapuya goturuyor evi istume yap die ordan bi memeur tanidik haber veriyor cocuklarina yoksa ev eltimede kalmiyordu kv den kurtardik

Merak ediyorum evi verdikten sonra eltinize karşı "hadi yine iyisin, bak sana ev verdik, bize teşekkür etmen lazım, lütuflarımız karşısında minnettar olman lazım" tavrına büründünüz mü? Ben sizden öylr bir elektrik aldım çünkü. Evlatlarımın hakkı, o yan gelip yattı biz köle gibi çalıştık falan diye savunma yapıyorsunuz sürekli. Eğer böyle davrandıysanız eltinizin sizle konuşmaması çok normal.

Ana tema olarak benzer bir durum başıma geldi. Zaten yapılması gereken bir durumu başıma kalkan biri oldu haddini bildirdim ben olsam da olmasam da siz zaten bunu yapmak zorundaydınız, babamın hayrına yapmadınız diye. Sizde de her ne kadar hukuksal olarak miras ortak bölünse de vicdanen zaten o evi eltinizin alması gerekiyordu. Kayınpederin evde kaç gün kaldığı önemli değil. Eltiniz yemeğini yapmış yatağıyla uğraşmış. Herşeyi geçtim insan bazen kendi kirli çamaşırından tiksinirken eltiniz kayınpederin donuna atletine kadar yıkayıp uğraşmıştır. Hala neyin teşekkürünü bekliyorsunuz?

Köle gibi çalışma konusuna gelince her ay maaş günü hesabınıza yatan para hayrına çalışıyorsunuz, kimsenin işini bedavaya görmek için değil. Madem kölelikten çok mutsuzsunuz çıkarsınız işten, eltiniz gibi oturursunuz evinizde yan gelip yatarsınız bu kadar basit.

Ev verdik diyorsunuz ama kayınpeder de onla yaşıyormuş. Siz ev vermemişsiniz, kayınpederin sizlerde kalmaması karşılığında payınızdan vazgeçmişsiniz.

Yaşlı bakmak, evde üçüncü bir kişi ile yaşamak kolay sanıyorsunuz galiba.

Son düzenleme:
uzuyorsun beni turucupijams ins badiniza gelmez
Gelmez merak etmeyin.
Birine kendi kazanıp almadigim bir şeyi hediye ettiğimi düşünecek kadar kendimi kaybetmedim.
Hadi gaflete düştüm yaptım böyle bir şey, bike isteye verdiğim şeye karşılık minnet beklemem.
Bir evle kendinize bağladınız zannetmişsiniz elinizde patlamış..

aaaa olurmu simdi bunlar kus ya bizle ben gidip ondan duruyommm ben varim die gelmiyoo 😊

Evin tapusunu vermis, kullanim hakki yine kendisinin hanimefendinin.
Bir de ev verdik diyor.
Böyle uyanık gecinenlerin allah kalbine gore versin, ne diyeyim.

Ev verdiyseniz o da kp bakmış kolay mı yaşlı bakmak alıp siz baksaydınız asıl sizin ona teşekkür etmeniz lazım
Merak ediyorum evi verdikten sonra eltinize karşı "hadi yine iyisin, bak sana ev verdik, bize teşekkür etmen lazım, lütuflarımız karşısında minnettar olman lazım" tavrına büründünüz mü? Ben sizden öylr bir elektrik aldım çünkü. Evlatlarımın hakkı, o yan gelip yattı biz köle gibi çalıştık falan diye savunma yapıyorsunuz sürekli. Eğer böyle davrandıysanız eltinizin sizle konuşmaması çok normal.

Ana tema olarak benzer bir durum başıma geldi. Zaten yapılması gereken bir durumu başıma kalkan biri oldu haddini bildirdim ben olsam da olmasam da siz zaten bunu yapmak zorundaydınız, babamın hayrına yapmadınız diye. Sizde de her ne kadar hukuksal olarak miras ortak bölünse de vicdanen zaten o evi eltinizin alması gerekiyordu. Kayınpederin evde kaç gün kaldığı önemli değil. Eltiniz yemeğini yapmış yatağıyla uğraşmış. Herşeyi geçtim insan bazen kendi kirli çamaşırından tiksinirken eltiniz kayınpederin donuna atletine kadar yıkayıp uğraşmıştır. Hala neyin teşekkürünü bekliyorsunuz?

Köle gibi çalışma konusuna gelince her ay maaş günü hesabınıza yatan para hayrına çalışıyorsunuz, kimsenin işini bedavaya görmek için değil. Madem kölelikten çok mutsuzsunuz çıkarsınız işten, eltiniz gibi oturursunuz evinizde yan gelip yatarsınız bu kadar basit.
Ev verdik diyorsunuz ama kayınpeder de onla yaşıyormuş. Siz ev vermemişsiniz, kayınpederin sizlerde kalmaması karşılığında payınızdan vazgeçmişsiniz.

Yaşlı bakmak, evde üçüncü bir kişi ile yaşamak kolay sanıyorsunuz galiba.

Bir de ev verdik diyor.

ömer seyfettinin diyet hikayesindeki gibi kolu kestirene kadar başa kalkıp ondan sonra ama ben onu kurtarmıştım o kendi istemedi diycek heralde konu sahibi.

Kayınpeder ölünce üvey kaynanaya bakma zorunluluğunuz yok ki sonuçta kan bağınız yok çok saçma yani boşverin sizde ortancı eltiyi sallamayın

bizimde hakkimiz var istemesek vermezdik biz isteyerwk verdik benim cocuklariminda hakki var biz calisirken oda calissaydi ona bak doyenmi oldu evde yan gelip yatmasini biliyorrrrdu biz kole gibi calistik kendi evimizi kendimiz aldik kpde ole hergun eve gelen eziyeti olan bir adam degildi kamyon soforu zaten adam hafta 2 gun geliyor gerisii yollarda
Simdi konusmak ne kolay... Adam ölmüş Allah rahmet eylesin. Kadincagiz bakmis o zaman isinize gelen duruma simdi bla bla bla... Bos laf bunlar evi zaten onlar haketmis, calisan kendine calişmiş eltisine degil... O zaman dönüşümlü bakmayi teklif etseydiniz haklı olurdunuz ama simdi degilsiniz... Samimi de degilsiniz... sinsi olan eltiniz de degil...

Kadın alıcagını almış zaten sizinle konuşsa nolur konuşmasa nolur. Bence siz yazlıgı veririz ama yazında gider kalırız cocuklar tatil yapar diye düşündünüz ama elti muhabbeti kesince ortada kaldınız buna mı taktınız kafayı yoksa

bizimde hakkimiz var istemesek vermezdik biz isteyerwk verdik benim cocuklariminda hakki var biz calisirken oda calissaydi ona bak doyenmi oldu evde yan gelip yatmasini biliyorrrrdu biz kole gibi calistik kendi evimizi kendimiz aldik kpde ole hergun eve gelen eziyeti olan bir adam degildi kamyon soforu zaten adam hafta 2 gun geliyor gerisii yollarda
Nerden sizin evladınızın hakkı oluyor orayı anlamadım. Ev alınırken katkınız oldumu?

Bir de ev verdik diyor.
Yok olmaz kadın insaflı yaşlı adama bakmış belli iyi niyetli sessiz .
Olurmu herşeyi burnundan getirmek lazım iyi birini bulunca .
Tapu verilmiş masraf olursa onun kullanan başkası .
Gene gururluymuş yazlığa bile gitmiyormuş burnundan gelmiş belli ki.
Canım nesi var haftada iki geliyormuş kp öyleyse size geleydi .🤦‍♀️

Kadın alıcagını almış zaten sizinle konuşsa nolur konuşmasa nolur. Bence siz yazlıgı veririz ama yazında gider kalırız cocuklar tatil yapar diye düşündünüz ama elti muhabbeti kesince ortada kaldınız buna mı taktınız kafayı yoksa
hayatim eltim oranin yolunu bilmiyor gercek kv yasarkende hic gitmezmis oraya buyuk eltim gidermis gercek kv olunce buyukde gitmez olmus evlendigimd3n beri ben giderim hersene temizlerim onlarin cocuklarida gelir kalir simdide utandigindan gelemiyorrrr yillardir gitmiyor ya nasil yuzu olipta gelecek

Biraz ayıp değil mi? Belli ki sessiz kadın. Kapı kilidini değiştirmek bir çilingire bakar.
bunlara kapı kilidi dayanmaz, elti bunlar gibi sinsi olsaydı evi satardı , tapu nasılsa üstüne. Ama kadın gerçekten kötü niyetli değil.

hayatim eltim oranin yolunu bilmiyor gercek kv yasarkende hic gitmezmis oraya buyuk eltim gidermis gercek kv olunce buyukde gitmez olmus evlendigimd3n beri ben giderim hersene temizlerim onlarin cocuklarida gelir kalir simdide utandigindan gelemiyorrrr yillardir gitmiyor ya nasil yuzu olipta gelecek
Ayol kimden utanıyor ? Ortada kv yok kp yok . Kurban olayım insan niye eltiden utansın , kendinizi neden bukadar yüksekte görüyorsunuz? Siz en basitinden bir küçük eltisiniz kendinize gelin.kadın yıllardır zaten gitmiyormuş, siz yazdınız yolunu bilmez diye.dolasıyla gidip kalmadığı evi temizleme hakkına da sahip değil.siz gidiyorsunuz pislediğiniz evi temizliyorsunuz kalkmış evi temizliyorum her sene diyorsunuz. Gidip kalıyorsan temizliceksin tabi.ağır derecede takıntı yapmışınız eltiyi ama siz eltinizin umrunda değilsiniz.

Back
X