Merak ediyorum evi verdikten sonra eltinize karşı "hadi yine iyisin, bak sana ev verdik, bize teşekkür etmen lazım, lütuflarımız karşısında minnettar olman lazım" tavrına büründünüz mü? Ben sizden öylr bir elektrik aldım çünkü. Evlatlarımın hakkı, o yan gelip yattı biz köle gibi çalıştık falan diye savunma yapıyorsunuz sürekli. Eğer böyle davrandıysanız eltinizin sizle konuşmaması çok normal.
Ana tema olarak benzer bir durum başıma geldi. Zaten yapılması gereken bir durumu başıma kalkan biri oldu haddini bildirdim ben olsam da olmasam da siz zaten bunu yapmak zorundaydınız, babamın hayrına yapmadınız diye. Sizde de her ne kadar hukuksal olarak miras ortak bölünse de vicdanen zaten o evi eltinizin alması gerekiyordu. Kayınpederin evde kaç gün kaldığı önemli değil. Eltiniz yemeğini yapmış yatağıyla uğraşmış. Herşeyi geçtim insan bazen kendi kirli çamaşırından tiksinirken eltiniz kayınpederin donuna atletine kadar yıkayıp uğraşmıştır. Hala neyin teşekkürünü bekliyorsunuz?
Köle gibi çalışma konusuna gelince her ay maaş günü hesabınıza yatan para hayrına çalışıyorsunuz, kimsenin işini bedavaya görmek için değil. Madem kölelikten çok mutsuzsunuz çıkarsınız işten, eltiniz gibi oturursunuz evinizde yan gelip yatarsınız bu kadar basit.