sinsi eltiiii

ah senin kafa olacakti ozamn bizde iyilik melekelerimiz gelmis iste napalimmm

Evimdeki çay kaşığına kadar edimle birlikte yaptım icin hakkımı kimseye yedirmem şahsen neyse sağlık olsun artık yazın gidecek bi eviniz kalmadı 😣😁

Ne güzel ya
Bizde eltilerle görüşmüyoruz
Neden diyorum neden daha önce bu hissi tatmadık:KK53:
Harika birşey
Hiçbir iyilik cezasız kalmaz sözünün temsilcilerindeniz bizde :)

Kuma gemisi yurur, elti gemisi yurumez der eskiler. 😂 Yazdan yaza kaynanada karsilasirsak ya da olur ya evine yolum dustuyse 2 gun gordugum bir eltim var. Senenin diger gunlerinde dogru duzgun konusmam bile. Ararsa acarim,yazarsa cevap veririm. Sinsi ve kiskanc oldugunu anladim aninda kestim muhabbeti. Pisman degilim 😂
Bence sende salla gitsin onu. Elti kim ya? Kocanin yengesi alt tarafi. Taktigina degmez.

herkese hayirli aksamlar kizlar biz uc eltiyiz buyuk eltimle sorunum yok kucugu benim zaten bir ortanca varki akillara zarar simdi konuyu anlatayim kv ben evlenmeden once vefat etmis ben tanimadim kendisini kp vardi oda ortanca eltimde kaliyordu buyuk ve ben calisiyorduk gel zaman git zaman kp bir kadinla tanisti kisa bir zamndada vefat etti.sonra uvey kv bizden paralar ostemeye basladi yazlik bir ev vardi o evden pay verdik 25 30 bin kadar yazin bende o evdeyken perdeleri sokmeye calisti izin vermedim onlari kp almisti.neyse boyle tartismali kavgali ayrildik .bu arada o yazlik evi ortanca eltim baktigi icin kpye aramizda konustuk ona verelim die bizlerin evi mevcut .tapuda islemler yapildi vs ev onun oldu simdi anlamadigimiz bir sekilde bizimle konusmuyor sagdan soldan duyuyoruzki uvey kv ayip etmisiz oyle davranmamaliymisiz .kizlar simdi siz birsey soyleyin buyuk eltimle bu olaya sastik kaldik ne diye bize boyle davraniyor?
E vereymis yazlıgı okadr üzülmüs🤣

herkese hayirli aksamlar kizlar biz uc eltiyiz buyuk eltimle sorunum yok kucugu benim zaten bir ortanca varki akillara zarar simdi konuyu anlatayim kv ben evlenmeden once vefat etmis ben tanimadim kendisini kp vardi oda ortanca eltimde kaliyordu buyuk ve ben calisiyorduk gel zaman git zaman kp bir kadinla tanisti kisa bir zamndada vefat etti.sonra uvey kv bizden paralar ostemeye basladi yazlik bir ev vardi o evden pay verdik 25 30 bin kadar yazin bende o evdeyken perdeleri sokmeye calisti izin vermedim onlari kp almisti.neyse boyle tartismali kavgali ayrildik .bu arada o yazlik evi ortanca eltim baktigi icin kpye aramizda konustuk ona verelim die bizlerin evi mevcut .tapuda islemler yapildi vs ev onun oldu simdi anlamadigimiz bir sekilde bizimle konusmuyor sagdan soldan duyuyoruzki uvey kv ayip etmisiz oyle davranmamaliymisiz .kizlar simdi siz birsey soyleyin buyuk eltimle bu olaya sastik kaldik ne diye bize boyle davraniyor?
Yazmaktaki evi verdiniz diye sanirim hakkınızı alsaydınız bari kütüğüne deyseydi

evi alirken konusuyordu sariliyordu ama tatlim evi alinca buz oldu biz ostemesek vermezdik sonucta bizimde cocuklarimizin hakki var insan bir tesekkur beklwmiyor degil
Parayı kayınpederinizle beraber kazanmışsınız da doğal olarak söz hakkınız varmış gibi konuşmuşsunuz. O ev üstündeki tüm söz hakkı evlatlarına aittir. Ayrıca anne babanın bakımını kim üstlendiyse ev ona verilir, bu bir lütuf değil hakkı teslim etmektir. Büyük kardeş ,küçük kardeş evinde çekirdek ailesiyle keyif yaparken özel hayatlarından ödün veren ortanca kardeşin fedakarlığının bir bedeli olmalı değil mi?

Şimdi, babanızdan kalan mirası eltinize bağışlamadınız niye size minnet etsin? Ev eltiye değil babasına bakan öz evladına verilmiş kardeşleri tarafından ,siz niye bu kadar havalara girdiniz?

Ne güzel dertler var hayatta.
Bnm de eltim olsa konusmasa başka derdim olmasa ona yansam

Kusura bakmayin ama siz keyif yaparken insanlar yaşlı başlı bir adama bakmış. Belki yeri gelmiş sosyal hayatından kısmış, birçok şeyi yaşayamamış, istese de istemese de zorunlu kalmış bu duruma. Evi bence de onlar haketmiş, neyin teşekkürünü bekliyorsunuz?

Günaydın bence direkt bu soruyu ona yöneltin.

evi alirken konusuyordu sariliyordu ama tatlim evi alinca buz oldu biz ostemesek vermezdik sonucta bizimde cocuklarimizin hakki var insan bir tesekkur beklwmiyor degil
O konu da öyle değil işte. 2 elti çalışıyordu uz ve o eliniz kp baktı. Onun hakkı ne olacak. Evde bir büyükler yaşamak, ister istemez özel anlar istesede yaşayamayacak! Bir de bu yönden bakın bence. Doğrusunu yapmışsınız ama, sizler de susmadıysanız. Onun da kulağına sözler gittiyse konuşur tabi ki. Teşekkürü karşılıklı etmeniz gerekiyor.

Parayı kayınpederinizle beraber kazanmışsınız da doğal olarak söz hakkınız varmış gibi konuşmuşsunuz. O ev üstündeki tüm söz hakkı evlatlarına aittir. Ayrıca anne babanın bakımını kim üstlendiyse ev ona verilir, bu bir lütuf değil hakkı teslim etmektir. Büyük kardeş ,küçük kardeş evinde çekirdek ailesiyle keyif yaparken özel hayatlarından ödün veren ortanca kardeşin fedakarlığının bir bedeli olmalı değil mi?

Şimdi, babanızdan kalan mirası eltinize bağışlamadınız niye size minnet etsin? Ev eltiye değil babasına bakan öz evladına verilmiş kardeşleri tarafından ,siz niye bu kadar havalara girdiniz?
bizimde hakkimiz var istemesek vermezdik biz isteyerwk verdik benim cocuklariminda hakki var biz calisirken oda calissaydi ona bak doyenmi oldu evde yan gelip yatmasini biliyorrrrdu biz kole gibi calistik kendi evimizi kendimiz aldik kpde ole hergun eve gelen eziyeti olan bir adam degildi kamyon soforu zaten adam hafta 2 gun geliyor gerisii yollarda

Benim eltim lede bizde konuşmuyoruz o kadar üzülüyorum :rolleyes: o kadar kafaya takıyorum ki inanamazsiniz :KK49:

O da çalışsaydı yan gelip yatmayı biliyordu derken? Öyleyse siz de kayınpedere baksaydınız zorla elinizden alan mı oldu :KK14: dese eltiniz? Razı gelmeseydiniz evi vermeye o halde madem bu kadar lafını edecektiniz? Ayrıca kayınpederinizin evi sizin değil. İstediği kişiye kendi malını verebilir yani.Sizin de hakkınız varsa ya razı gelmeyecektiniz ya da verilen şeyin lafını etmeyecektiniz. Kayınpederinin verdiği ev için size minnet duymak zorunda değil.

Kp ine sen baksaydın evi de sen alırdın. Sana neden teşekkür edecek ki. Ana babaya bakarken bakma ama mala gelince biz verdik bi teşekkür etmedi desinler. Oldu başka.

Bu kadar doğru bu kadar güzel bir yorum daha yapılamaz

Back
X