- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Son olayda gerçekten art niyetli olduğuna emin misiniz? Belki de gerçekten sizi düşündüğü için söyledi.Merhaba arkadaşlar
Ne kadar görümce konusu açsam da içim sogumuyor bu kadına.
Daha önce görümceden bahsetmiştim.
Arkadan konuşmaları, her şeye burnunu sokması, eşimden habersiz onun kredisinden çekip de eşimin adının kırmızı listeye düşmesi ile bunu öğrenmesi, babamın çeyizim için alacağı şeylere burnunu sokması, eşime eltisi kötüleyip eltime aramı bozmak istemesi, bana iftira atması( evine ramazanda davet ettigini sanıp, bizi bekledigi günün akşamı araması.
Ama o gün misafirim var dememe ragmen gelmemek için yalan söyledigimi düşünmesi ve bunu herkesin içinde konuşması) , koca delisi olması ve kızını ihmal etmesi vs vs
Hani çirkef görümceler olur ya bu kadın böyle degil. Sessiz sakin ince düşünen biri gibi görünüp alttan alttan mesajlar veren bir tip. Ama bunu o kadar iyi niyetli gibi yapıyor ki eşim bi türlü anlamak istemiyor.
Az önce da şöyle oldu: eşim akşam yemegine davet için onu aradı. Sesi geliyor yanımda aradığı için. Aynen şöyle diyor " kendi başına iş yapmıyorsun di mi?" ben de duydugumu belli ettim, arkadan sesimi duyurdum. Eşim de o an zaten saçma buldu onu. Bu kez şöyle kıvırdı: " Hani kız hamile ya kendini yormasın " cümleler bizzat aynı degil ama mana olarak aynen böyle.
Yani ben bu kadını yemeğe çağırmayacak olsam eşim nedem arasın? Salak mı bu kadın? Degil. Bence çok saçma sapan fesat düşünceli biri. Onu hiç sevmiyorum. Eşim izin verse hayatımıza müdahale edecek. Çok gıcık oluyorum.
Mesela kaynım izin verdigi için eltinin hayatına müdahale ediyor. Ama çok iyi niyetli(!) kadının hasta annesini ziyaret etmesinden tut, oraya taksi ile gitmesine kadar...
Neyse içimi dökmek istedim.
Beni düşünse kız hamile kendini yormasın vs der. Sizce eşime " kendi başına iş yapıyorsun " tarzı konuşması garip degil mi? Hani sanki ben onu çağırmak istemiyorum da eşim gizli gizli benden habersiz arayıp çağırıyor. Bu arada kv vs birçok kişiyi çağırdım ve bundan haberi var. Herkesi çağırıp onu mu çağırınca hamileliğim söz konusu olacak. Sanırım ben eksik anlattım biraz.Son olayda gerçekten art niyetli olduğuna emin misiniz? Belki de gerçekten sizi düşündüğü için söyledi.
Herkesi çağırdığımı bile bile öyle dedigi için kendini istemedigimi ima olarak algıladım ben. Çünkü o gün birçok kişi gelecek ona garezim mi var ki eşim benden gizli onu çağırsın. Zaten o gun birçok kişi gelecek. Ayrıca eşimin benden gizli onu cagıracsgını düşünüyor çünkü benim onu istemedigimi düşünüyor.Bu anlattığınız hiç bişey benim için açıkçası ‘nefretlik’ bir durum değil .
Hele ‘kendi başına iş yapmıyorsun di mi’ filan demesi bence eksi değil artı bir hareket. Direkt ‘geliyorum’ dese bu sefer ona takılacaktınız . Nefret etmişsiniz bir kere ama yapmayın kendinize zarar .
Geçmişi bilemeyiz tabiki ama eşinizle beraber olduğunuz sürece o da hayatınızda olacak , rahat olmaya çalışın
Onu sevmiyorum ve özellikle de eşime yaptığı o kredi olayı bana göre ihanet ve öz kardeşine bunu yapması bana itici geliyor.Sizin hayatiniza mudahale edemiyirsa neden hala gicik oluyorsunuz eski seyleri hatirlayip hatirlayip
Hı hı entrika arıyorum.Koca delisi olması? ve kızını ihmal etmesinden size ne?
Ayrıca madem bu derece nefret ediyorsunuz neden yemeğe çağırıyorsunuz. Mesafe koyarsınız Görüşmezsiniz. Entrika mı arıyorsunuz kendinize
Bana niyeti iyi gelmediği için rahatsız oluyorum.Eşinizden habersiz nasıl kredi çekiyor anlamadım.
Görümceniz ile mesafeli olamaz mısınız ?
Bir de son konuya gelince görümcenizin eşinize tekrar sorması açıkçası benim hoşuma gitti, ben hala eşimin benden habersiz misafir davet etmesiyle uğraşıyorum, bir türlü bu huyunu biraktıramadım.
İşte açık açık çirkef olsa tamam ama böyle olması beni sinir ediyorCanım benimki de böyleydi aynı dışarıya hep beni sevdiğini söylüyor sen benim öz ablam gibisin diyor ama banada annesiyle beraber türlü türlü laflar sokup sürekli beni ağlatıyordu, eşime bir türlü ispat edemiyordum yaptıklarını çünkü onun yanında yapmıyordu ve hep abla abla diyordu, birgün yine telefonda arayıp bana laf saydı alttan alttan bende kendimi savununca bana sesini yükselterek biz seni ailecek istemiyoruz zaten seni sevmiyoruz annemde babamda aynı düşünüyor durum bu cınım dedi bana, bende ses kaydı açmıştım harfi harfine gösterdim eşime hep inkar yoluna girdiler ama eşim kulağıyla duyduğu için hakaretleri inanmadı onlara sonrada hırsını yenemedi ve küfretmeye başladı mesajlarda abisine ve bana ne şerefimiz kaldı, ne haysiyetimiz şimdi görüşmüyorum, görüşmekte istemiyorum hiç!
Kart bir kere haberli çekilmiş. Sonra onlarda kalmış. İkincisini gizlice çekmiş ve ödememişler.Son olayda pekte birşey yok gibi.. sizi her yaptığı rahatsız ediyor galiba.. taksi olayını hiç anlamadım zaten birde krediyi nasıl çekebilmiş ki..
Eltinin annesine hasta ziyareti yapması oraya taksi ile gitmesi bunların sizle ne alakası var?Hı hı entrika arıyorum.
Koca delisi oldugu için kredi olayı yaşandı o yuzden gözüme batıyor. Ayrıntıya girmek istemiyorum. Kızının olayına girmek istemiyorum.
Ben düşmanın bile merdini severim baştan sevmiyorum desin alsın canımı yesin, hayatta sinsi olmadım ben hep açık bir insandım fikirlerimde ve sevgimde, çok aptalmışım fazla güven iyi değil ben abla olmaya çalıştım bir gün kırmadım ama seni hiç sevmiyoruz, istemiyoruz ne demek yani? Kendisi de evli yeni bakalım bir gün aynılarını eşinin ailesi söylerse suratına beni hatırla kulakların çınlasın ettiğin yanına kalmaz çok sinsisin dedimİşte açık açık çirkef olsa tamam ama böyle olması beni sinir ediyor
Offf oraya yazmışım degil mi? Kaynım izin verdigi için eltime mudahale ediyor diye. Yani eşim izin verse bize de edecek manasında. Bunu yazmama ragmen tekrar tekrar soracağınıza, tekrar tekrar okuyun.Eltinin annesine hasta ziyareti yapması oraya taksi ile gitmesi bunların sizle ne alakası var?
Görümce size göre iyi niyetli olmayabilir ama sizde görümcenin koca delisi olması, kızına bakımını, eltinin annesine yaptığı hasta ziyaretini ve hatta oraya taksiyle gitmesini bile bu kadar takip edip dile getiriyorsanız görümce de sizin iyi niyetinizi sorgulasa haklı bence.
En azından,sonunda itiraf etmiş. Keşke benimki de itiraf etse de içimi döksemBen düşmanın bile merdini severim baştan sevmiyorum desin alsın canımı yesin, hayatta sinsi olmadım ben hep açık bir insandım fikirlerimde ve sevgimde, çok aptalmışım fazla güven iyi değil ben abla olmaya çalıştım bir gün kırmadım ama seni hiç sevmiyoruz, istemiyoruz ne demek yani? Kendisi de evli yeni bakalım bir gün aynılarını eşinin ailesi söylerse suratına beni hatırla kulakların çınlasın ettiğin yanına kalmaz çok sinsisin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?