Sinsi görümce

Kilit nokta eşiniz izin vermiyormuş sizin hayatınıza müdahale etmeye, o yüzden çokta takılmamaya çalışın.

Evliliğin ilk 1-2 yılında eşimin ailesiyle ilgili sorunlar yaşadım, kafamda o kadar büyütüyordum ki olanları, hatt senaryolar üretiyordum resmen şöyle olursa böyle olursa diye. Sonra herkesi olduğu gibi kabul ettim. Hayatımıza karışma gibi bir durum olmadığı içinde, belli bir seviyede görüşüyorum eşimin ailesiyle. Ama o geçen 1-2 yıla üzülüyorum gerçekten.

Sizinde bahsettiğiniz konuda takılacak birşey yok aslında ama bir şekilde görümcenizi sevmiyor olduğunuz için onunla ilgili herşey rahatsız ediyor sizi. Ama en çok zararı kendinize veriyorsunuz böyle yaparak. Umarım zamanla umursamamayı öğrenirsiniz

Acaba siz fazlasıyla alıngan olabilir mısınız?

Ben burdan görümcenizin bir sinsiliğini görmedim.

Bazen erkek kardeşler eşlerine emrivaki yapıp ailesini davet ettiriyor, tabi gelinin hoşuna gitmeyince yemeği gelenlerin burnundan getiriyor..

Görümcen de neden böyle düşündü bilemeyiz ama sanki emrivaki bir davet gibi düşünmüş olabilir.

Ayrıca Neden bir kadın olarak görümcenizi siz davet etmiyorsunuz?
Neden samimi değilsiniz?

Aslında haklısınız. Yani art niyetli bile olsa bana bi zararı yok. Keşke bunu üzerimden atabilsem.
Sanırım başta onu çok masum biri olarak görüp gerçekten samimiyetle sevdigim için sonrasında bu sinsiliği ortaya çıkınca çok gıcık oldum.

Sadece onu cagırsak belki incelik olarak görürüm ama herkesi cagırdıgımı bile bile ona özel bir garez gibi düşünmesi bana itici geldi.
O da cagırdıgı zaman beni degil eşimi arar, ondan aramadım ben de.
Ayrica hiçbir yalanıma şahit olmayıp bana yalancı muamelesi yaptıgı için de onu affetmiyorum

Konuda sinirlenecek hic bir sey gormedim.
Her seyi boyle kendinize dert mi ediyorsunuz?
Cok mu takintilisiniz?
3-5 gunluk dunya, kimseyi takmayin.
Kotu biriyse de araya kocaman bir mesafe koyun o kadar.

Konuda sinirlenecek hic bir sey gormedim.
Her seyi boyle kendinize dert mi ediyorsunuz?
Cok mu takintilisiniz?
3-5 gunluk dunya, kimseyi takmayin.
Kotu biriyse de araya kocaman bir mesafe koyun o kadar.
Hepsini geçtim kardeşine ihanet etmesi de mi sinirlenilecek bir durum degil? Ya da bana herkesin içinde, üstelik ben yokken, yalancı muamelesi yapması da mı?

Hayır aslında kalabalık olduğu için öyle düşünmesi çok normal çünkü hamilesiniz 1 kişiye davet vermek ayrı kalabalığa vermek ayrı ve yorucu olur..

Siz buluttan nem kapıyorsunuz?

Kendiniz için kafanızdan bu olumsuzlukları atmalısınız..

Bir de Davetler de bir kere siz onu samimi bir şekilde arayın ve davet edin..Devamını mutlaka getirir .Her şeyde kısasa kısas yapmayın..

Valla bu dediğiniz sinsi içten pazarlıklı huyların çoğunu ve hatta fazlasını kendi öz ablamdan gördüğüm için ellerin böyle yapmasına şaşıramıyorum.

Hepsini geçtim kardeşine ihanet etmesi de mi sinirlenilecek bir durum degil? Ya da bana herkesin içinde, üstelik ben yokken, yalancı muamelesi yapması da mı?
Ben eski olaylarinizla ilgili bir sey yazdigimi hatirlamiyorum. Ben simdiki konunuzda sinirlenecek bir sey olmadigini soyluyorum.
Ve az once yazdigim en sondaki mesajimdaki cumleyi bir daha yaziyorum, kotuyse, sinsiyse araniza kocaman mesafe koyun.

Aynısından bende de vardı. Kişiliksiz ve iki yüzlü bir görümce. Dedikoducu sinsi ve para tamahkârı

Bu davette benim ailemi bile eşim aradı. İlla kısas olsun diye degil yani. Zaten ben telefon konuşması yapmayı sevmiyorum.
Bir de kendisi ve eşi iki kişi, onlar olmasa 9 kişi olucak, onlar olunca 11 oluyor. Bir şey değişmiyor.
Açıkçası herkesi çağırdığımı bile bile sıra ona gelince böyle bir şey düşünmesi çok yersiz ve itici geliyor bana. Neden diğerleri degil de o? Neden kendinin istenmedigini düşünüyor?
Geçen de eşime "aranız açılmasın diye bulunduğunuz mahalleye geliyorum ama size uğramadan dönüyorum " diyor. Ne kadar tatlı bi görümce!! Yani bu ne demek şimdi? Ben onu evimden mi kovdum? Evime geldi de surat mı astım? diyelim ince düşündü bunu yaptı, Neden bunu eşimin gözüne sokuyor?

Ben eski olaylarinizla ilgili bir sey yazdigimi hatirlamiyorum. Ben simdiki konunuzda sinirlenecek bir sey olmadigini soyluyorum.
Ve az once yazdigim en sondaki mesajimdaki cumleyi bir daha yaziyorum, kotuyse, sinsiyse araniza kocaman mesafe koyun.
Zaten aramızda kocaman mesafe var.
Önceden eşimle benim kendi ailemin konularını bile konuşurlardı. Anca önüne geçebildim zaten. ( bunda eşim de suçlu)
Bu arada siz konuda deyince ben de açtığım konuyu kastettiniz sandım

Siz kendinizi ve eşinizin ailesine karşı tavrınızı daha iyi bilirsiniz.

Siz görümcenize karşı ne kadar olumsuz düşünüyorsanız demek ki o da sizden bir o kadar olumsuz enerji alıyor..

Yoksa o sözler boşuna söylenmez.

Ben bu konudaki olayi kastettim zaten. Eski konularinizi okumadigim icin gorumcenizle ilgili bir sey diyemem.
Sadece sizi dusunduyum icin takmayin dedim.
Bir ara ben de kafayi siyirmak uzereydim ama yavas-yavas kendime gelmeye başladim.

Ben başta onu seviyordum sonradan hakkımdaki söyledigi şeyleri öğrenince soğudum.
Ona göre bir isteğine hayır diyebilmek bile gıcık olma sebebi oldugu için, benim net tavrımdan rahatsız olup zaten bana karşı çoktan kötü şeyler hissediyormuş.
Nişanlıyken eşimle ütü tartışması yaşamıştık. O da vardı. O an ortalık yatıştırmak için iyi niyetli gibi görünen görümce arkamdan çok itici şeyler söylemiş. Bunların hepsi bir tartışmada ortaya döküldü. Kendisi ikiyüzlü. O yüzden bu olumsuz enerji hep olsa da açığa çıkmıyor. Ama sebebi ben degilim, o.

Ben bu konudaki olayi kastettim zaten. Eski konularinizi okumadigim icin gorumcenizle ilgili bir sey diyemem.
Bir ara ben de kafayi siyirmak uzereydim ama yavas-yavas kendime gelmeye başladim.
Ben zaten rahatsız oluyorum, onu takmak istemiyorum. Nefret etmek, gıcık olmak istemiyorum. Nötr olmak istiyorum

Benim görümcemi yollayayım sana
6 senelik evliyim
Hala eşime annesi ve kendi çocukları İle birlikte duygu sömürüsü yaparlar .

Sen de evlendin gittin ya HAyatta kimseye güveniniz kalmadı
Yeğenlerin senin evlenmeni hala hazmedemedi derler.
Eşime sürekli bir foto at da annemle içimiz rahat etsin derler
Hatta eşimin zor zamanlarında yanında olduğum için bana teşekkür ederler
Senin olayda birsey yok
Canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…