Sinsi görümce

Bu yazdıgınız şeyler çok çirkin. Yani size karşı resmen açık açık ifade etmişler gıcıklıklarını. İşte benim istedigim de bu. Keşke bu kadar net olsa da o an döksem içimi

Bu yazdıgınız şeyler çok çirkin. Yani size karşı resmen açık açık ifade etmişler gıcıklıklarını. İşte benim istedigim de bu. Keşke bu kadar net olsa da o an döksem içimi
Yooo net değiller ki
5 sene sonra hamile kaldım bir kere bile tebrik etmediler
Son 4 ay yatış verdi dr
Bir kere arayıp da nasılsın demediler
Hep eşime oynDılar rahatsız etmemek için aramıyoruz diye :)

Şimdi de çocuk 5 aylık oldu
Bir kere arama sorma ne yapıyorsun var mi bir ihtiyaç diye aranmadım
Bebeğim uyku dışında hep evde gezmek istiyor
Yardıma o kadar ihtiyacım var ki
Ağrımayan yerim kalmadı artık yanlız bakıyorum

Ama bebeği görmek için görüntülü eşimi ararlar
Eşime sürekli karına iyi bak
Onun uykuya ihtiyacı var
O Suan herseyden önemli derler

Bir kere evlerine gittik kv dem peynir almış
Tulum ve çeçil
Eşime koyayım mi eve götürün yer misin dedi
Eşim de ben tulum yerim Victor’y de çeçil dedi
Kv dem tulumu koymuş çeçili koymamıs
Sonra da ay aniden çıktınız unutmuşum falan der
Güzel ses tonu ve en şirin hali ile :)

Bu sitede bir güruh var
Ben anlamakta çok zorlanıyorum
Konu sahibini nasıl yerle bir ederiz merakı mı desem
Misal konu sahibi karşı taraf için dese ki “ seri katil gözümle gördüm insan öldürdü” dese
Aaa öyle deme
Bir seri katil olmuş ama
Sor bakalım neden olmuş
Belki de sen yanlış gördün
Değil belki
Vs vs

Yahu kardeşim
Kadın anlatıyor işte
Görümce sinsi belli
Neden illaki karşı tarafın avukatlığını yapmak
Görümce iyi olsa konu sahibi ruh hastası mı gelip bunları yazsın

Arkadaşlar bakın derdini anlatana empati yapalım
Empati ile yaklaşalım
Haksız konu sahipleri yok mu var
Çok oluyor
Bende muhalefet oluyorum
Ama bazı üyelerin bazı yorumları da çiğlik oluyor artık cidden

Şimdi daha net oldu. Yani aslında demek istediğim çoğu olayda sizinkilerin samimiyetsizliği aşikar. Konu açsanız size hak vermeyen az çıkar bence. Ama benimki öyle sinsi ki onun niyetini kimseye anlatamıyorum gibi. Mesela burada bile cogunluk bu olayda onun iyi niyetli ince biri olduğunu düşündü. Hiç çaktırmıyor benimki

Burcu terazi mi ?

Harfi harfine katılıyorum.
Kendi konum için degil, gerçekten bazen konu sahiplerine üzülüyorum.
Öyle bir saldırganlık yani!
Ben gerçekten anlamıyorum amaç ne olabilir. Az daha kendimden şüphe edicem.
Görümcenin iyi biri olmadıgı bence yaptıgı ihanetten (kart olayı) bile anlaşmalı degil mi? İnsan öz kardeşine bunu yapsr mı? Buna ragmen de hala kendini acındırmayı başarıyorsa sizce de sinsi degil mi bu kadın? Hele ki bsna yalancı muamelesi yaptı
diyorum, kimse oralı degil. Üstelik kimse hak vermek zorunda degil ama keşke dozunda eleştirse bazıları

Siz muhalefet olduğunuz konularda nasıl kendi fikrinizi söylüyorsanız, şu an size muhalefet olarak görünen kişilerde kendi fikrini söylüyor.
Neticede konuyu okuduğumuz zaman bütünüyle bakıyoruz konuya empati de yapıyoruz yeterince. Fakat konunun bütününde konu sahibi haklı olsada görümcenin kendi çocuğuna bakımından yada eşiyle münasebetinden de ve hiç alakasız elti ziyaretinden de dem vurulmuş benim dikkatimi çeken noktalar bunlardı.
Zira çığlıklık bir vukuat olduğunu sanmıyorum. Hür iradeyle saygı çerçevesinde kendi bakış açımla yaptığım bir yorum. Herkes aynı açıdan baksa zaten bu platform olmazdı.

Evvela “ çığlık “ demedim “ çiğlik” dedim yani çiğ kalmak çiğ kaçmak gibi düşünün

Konuya gelecek olursak
Görümce kişisi kendisine emanet verilen kart ile kart sahibinin haberi olmadan kredi çekiyor ve o krediyi de ödemiyor sadece ama sadece bu olay bile benim için o görümcenin kötü biri olduğunun tek başına göstergesi midir Evet!
Elti konusu ise şu amaç ile geçiyor konu sahibi diyor ki görümcem kaynım izin verdiği için elitinin herşeyine karışıyor hatta annesi yaştayken annesine taksi ile gitmesine bile karışıyor
Yani burda konu sahibi eltisinin lafını etmiyor görümcenin bir davranışını anlatıyor
Ve elbette farklı fikirler olmalı
Ama yani bize gösterilmiş yeşil bir elma düşünün konu sahibi diyor ki “bu elma yeşil”
Siz de diyorsunuz ki “hayır mor elma o sen haksızsın!”

Cidden benim konum özelinde degil anlatım tarzınız, uslup, netlik, akıcılık... Hepsi süper. Ben kendimi hiçbir zaman yazıda bu kadar iyi ifade edemedim. Sizin gibilere özeniyorum

Iyyy görümcelerden dertli olduğum içim bende tiksindim görümcenden alllah ona onun gibi ekti versin yoksa da gelin versin inş

Şimdi daha anlaşılır evet.
Yani neticede burada yazım şekline göre değerlendirebiliyoruz ve kendi bakış açımızla yorum yapabiliyoruz.
Ben şahsım adına muhalefet olayım diye yorum yapmam hiçbir konuda. Sadece ayrıntılara da dikkat ederek tarafsız yorum yapmaya bakarım ve konu sahibini de konunun bütününde haksız bulmadım zaten. Sadece konuyu görümcenin çocuğuna bakımına eşine eltiye bağlaması adil gelmedi çünkü yazım tarzı bana göre yeterince açıklayıcı değildi.
Ayrıca kendi deyimiyle 'gıcık olduğu' bir insanı neden yemeğe çağırmak zorunda hissettiğini sordum. niyetini sorguladığınız bir insanı yemeğe davet etmek? Her neyse... Ben şahsen daha düz yaşıyorum. Kötü niyetinden emin olduğum bir insanla kim olursa olsun görüşmemek gibi :) ve burada da özgürce fikrimi söyledim size çiğ gelmesi de çok önemli değil benim için. Saygılar :)

Konuyu okurken bir an yengem olabilir misin dedim anlattığınız kişi teyzem,eşiniz dayım ve eltiniz de annesi hasta olan diğer yengem Ben teyzeme mikser diyorum ve hayatımdan çıkardım öyle bir insanla maalesef çok zor hayat Allah sabır versin.

Yalnız ben ' size ne' dediginiz o konuları size tek tek ikinci hatta belki üçüncü kez anlatmama ragmen siz devam ettiniz.
Ayrıca eşim görüştüğü sürece ilişkimi tamamen koparacak degilim. Bu tercih meselesi. Eşim nasıl benim aileme karşı iyiyse ben de onunkilere öyleyim. Sadece aşırı mesafeliyim. Konuyu bu kadar dert etmemin gereksiz oldugunu da zaten kendim belirttim.
Neyse.

Anlattığınıza göre siz de görümcemin beş yaşındaki kızı oluyorsunuz ( ki bazen ona da gıcık oluyorum şımartıldıgı için )
Teşekkürler
Keşke ben de çıkarsam da kafam rahat olsa ama eşim için işte...
Not: pardon çok karıstı. Anneniz degil teyzenizmiş

Niyeti kötü olandan değil niyetinin kötü olduğunu gizleyen insandan kork demisler. Senin görümce de ayni oyle biri belli. Benimki de öyle. Hep abisine iyi niyetli gibi görünmeye çalışır ama neyi ne amacla yaptığını ben cok iyi bilirim. Annesi de ayni öyle. Normalde baska bir sey anlatiyormus gibi yapar mesela araya bi laf sıkıştırır oylesine normal anlatiyomus gibi, ama o araya sıkıştırıp güya iyi niyetle duyurdugu sey esimle benim aramda tartisma konusu olur.

Her hareketini iyi niyet maskesiyle kapatmaya çalışır.

Eltiye nasil davrandığından belli karakteri. Sizden yüz bulsa size de oyle yapacak. Benim görümce de eltimin herseyine karışır hatta azarlar evinin icine karışır. Kizin kocasiyla iliskisine karisir cocuklarina karisir cocuguna saat kacta kahvalti yaptiracagina karisir. Ama bana oyle mudahele edemez etmeye çalışır ama karsilik bulamaz. Tinlamam cevap bile vermem. Ama sinir oluyorum var ya cok gicigima gidiyor arada esim olmasa agzima geleni sayip hayatimdan silerim. Simdi de oldukca mesafeli durmaya çalışıyorum zaten.

Alnınızdan öpesim geldi.
İşte böyle. En tehlikelisi de bu bence.
Benim görümce eltime neler neler yapıyor. Cocugu emzirmesi, ek gıda vermesi. Resmen cocuk aç muamelesi yapıyor ve kaynım da resmen gaza gelip kızı strese sokuyor. Kızın başı açık. Laf arasında diyor ki " ablaları evlenince kapandı." Bu ne demek? Sen de evlenince kapan demek degil mi? Kendisi koca için her şeyi yapar ya milletten de bunu bekliyor.

Bana herhangi birşey anlatmadınız.görümcenin çocuğuna bakımıyla ne ilgisi var dediğimde anlatmak istemiyorum dediniz ve bende verdiğiniz cevaplara göre yorum yaptım. Bu arada görümceyi haklı bulmadım (mesela kart konusu evet son derece yanlış ve soğumak için yeterli) sadece diğer anlattığınız şeylerle (çocuk bakımı elti eş) bağlantı kuramadım ve gördüğümü yazdım.
Her neyse umarım sorunlarınızı çözersiniz. İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…