- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi calamityjane
Kvdem temmuz ayında evime geldi bir ay gayet güzel gönülledim, nereye gitsem götürdüm ablamın saçını boyayacaktım teklif ettim hemen gelirim dedi yani hiç yalnız da bırakmıyor. Yaşıtım akranımmış gibi benle gezmek istiyor. İş çıkışı bir akşam yegenlerim eve gelmişti dönüşte bunları alıp da ablamlara götüreyim dedim çıktım evden eşim aradı vay sen benim annemi niye götürmedin hiç değilse teklif etseydin diyor. E zaten o ablama 5 defa gittik kız da sıkıldı. Biz bu konuda bayağı kavga ettik çıktı bana dedi o kadın senin ayakkabılarını bile siliyo ki ben kayınvalidemin gelince ortalığa düşmesinden muzdaribim sanki kendi evi gibi davranıyo ebeveyn banyoma kadar giriyo iç çamaşır çekmecelerimi toplamak istiyor.Yapma diyorum ben istiyorum diyip yapıyor.İşteydim eşim aradı bir gün annem çok kötü ben yarın gidecem bi daha evine gelmem diyo dedi. Eve gittim almış eline bir peçete anne noldu dedim yok bişey içim dolu diyip geçiştirdi eşim işe gitti anne ben mi bişey yaptım kalbini mi kırdım bi hatam mı oldu dedim yok dedi diğer gün gayet şen şakraktı yolladık gitti. Eşime o gidince sordum annen bişey dedi mi diye meğer ablam bize geldiğinde vefat eden kocası (şüpheli ölüm) ''amcanın konusundan bir şey çıktı mı''diye sormuş da bizimki içerlenmiş ki ablamda zerre art niyet yok laf çarpma yok haliyle herkes merakta kadın zaten kocasının mezarına bile gitmedi o kadar nefret ediyor. Güzelce huzurumu bozdu eşim ağladı annem yılda bi defa eve geliyo ağlayarak gitti diye.Geçen de eşimi aramış çamaşır makinem bozuldu diye eşim benim makinemin bi benzerini almış yollamış(1200 lira) kargoyla 8 saatlik yola orda en ucuz herhangi bir marka 1400 liraymış. Ben o kadar dedim makinem nem kokuyo diye tüm makinelerde oluyor o sorun demiş. Eşimle tartıştık 200 lira için yaptığınız rezillik ordan alsaydı dedim sen büyütüyorsun dedi. Benim makinemin markası orda satılmıyormuş ama servisi varmış. Annem öyle özellik filan bilmez ucuz diye yolladım diyo ama hiç öyle saf bi kadın değil ki bi şehirde nasıl olur da 1400 liradan ucuz çamaşır makinesi olmaz. Kayınvalidemin bu sinsi tavırlarına eşimin de annem(44 yaşında) saftır bilmez evin büyük erkeği benim babam bile yok triplerine karşı naapmalıyım?