Sinsiler kraliçesi görümcek..

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
73
Selam kızlar,

Bir günüm de dertsiz kedersiz geçsin. Çoğunuz belki bu da dert mi dicek, eskş birikimlerime yaşantımlarımıda eklersek EVET DERT.

Son tartışmamızdan yola çıkarak hiç görüşmüyorum ne görümcekle nede ailesiyle.. Ailesiyle sadece gerektiği kadar bir görüşme var fazlası yok. Herneyse.. Görümcem beni 8 senedir biliyor nasıl biri olduğumu, neye gıcık olduğumu fln.. Sinsi sinsi gidip profilimdeki resimlerme bakıp aynı eşyalarımdan almış. Beni tanıyan bilir hiç sevmediğimi böyle aynı şeyi alanlardan gıcık kaptığımı. Gidip aynı markadan üç gömlek almış Vee evet onlarca renkten benimkilerin aynısını almış. Saç desen 25 senedir saç boyatmayan insan gidip saçımın aynısını yaptırmış kap kara saç olmuşmu sana sap sarı.. Kendi ten rengi kara.. Ya bu dert değil hobi olarak yine taklitimi yapsın. Ama bana inat yapması, bana gıcıklığına aynı resim pozisyonuna kadar aynı yaaa.. aynılarını alması sorun değil neticede tanımıyormuşum gibi kendisini hiç mi hiç görüşmüyoruz ama bunu sinsi bir şekilde benim göreceğimi bile bile beni çıldırtmak isteyişi beni deli etti. Amacına ulaştı sinirden ağladım bir saat. Ya neden ben? Neden ya! Herkes görümcesiyle sarmaş dolaş fotoğraflarla gezer bizimkisi düşman. Ne zaman hatasını es geçip affettiysem daha beterini yaşattı bana.. bile bile yapıyor bile bile beni sinir edip "aa odunhatun sana karışmıyorumki ben" diyip suçlu ben oluyorum o sıyrılıyor konulardan. Görmesini benim resimlerimi görmesini engellemek için ailesini silmem lazım eşimin. Eşimde bunu kabul etmiyor. Onun resimlerini profiline fln girmiyorum şeytan dürttü oda seninkilere gir bir kere bak dedi. Bakmasaymışım keşke yaaa! Olan yine sinirlerme oldu.

Napmalıyım, nasıl davranmalıyım? Siz olsaydınız napardınız? Ağlaya ağlaya helak oldum eşim gelcek şimdi işten.. Telefonda sesimden anladı of yardımcı olun lütfen

Teşekkürler şimdidennn

Amann boşver canım taklitler aslını yüceltir.Üzüldüğün şeye bak çatlasın patlasın fesatından sen bak keyfine kendini üzdüğüne değmez.Bu arada bende görümcek ve ailesiyle görüşmüyorum.Şimdi kafam daha rahat...

Inatlasma olabilir evet ama bence sen asiri kafaya takiyorsun onu saplanti haline gelmis sende. Cok ciddiyim destek almalisin

Bu kılığı profil resmimi yapsın

Ben de gerçekten derdiniz var sanmıştım zaten gorusmuyorsunuz ortada problem de kalmamış. Böyle şeyler için evinizin huzurunu bozmaya degmez

ben olsam guler gecerdım neden aglayayım kı bellı kı sızı kıskanıyor, bununda otesınde kendıne aıt bır tarzı olamayacak kadar gelısım duzeyı dusuk bır ınsan onun yaptıklarına aglamak yerıne oturup o resımlere bakıp güler ve haline caırdım ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…