Sinsiler kraliçesi görümcek..

Benim profilimi takip ediyor diyorsunuz ama size onu takip ediyorsunuz o ne peki. Ayrıca aldığınız gömleğin markasını mı yazıyorsunuz aynı gömleğin markasına kadar bulup alıyor?

Farkli marka olup,ayni tip kiyafetler olabilir ama konu sahibi belli ki fotolardan markasini gormus kalp gozu olsa gerek

böylesine eften püftn seyler icin bi saat agladıgınız icin görümcenizle iyi olamıyo olabilir misiniz ?

" görümcek" görümce
" kaygana" kaynana
Bu tarz üsluplar hoşuma gitmiyor benim.
Bunun için bi saat ağladınız, ben olsam basardım kahkahayı. Yapsın ne olacak?
Kapkara tene olur mu sarı saç?
Olur , oldurmuştur... Size ne ki?
Alsın evinizde olanlardan ne olacak engelleyemezsiniz ya.
Bunun için sinirden ağlayacağım birde.

Yapsın.. Sen sensin o da kendisi .. Bir başkası aynısını yapsa tepkide gösteremeyeceksin içinde kalacak bırak bunada tepki gösterme canını sıktığına kafanı taktığına değermi ?
değmez..
ne o böyle davrandıkça sen olabilir ..nede sen başkası..
bir başkası için aglamak ..
asla..
sen onu takmayacaksın ki o kadın normale dönecek..

Hadi silemiyorsun, hesap kullanmak da zorunda mısın?
Kapat da rahata er.

Bunun için bir saat ağlıyorsan ohooooo, cidden hiç derdin yok yani.

Farkli marka olup,ayni tip kiyafetler olabilir ama konu sahibi belli ki fotolardan markasini gormus kalp gozu olsa gerek

Aynı marka ve aynı rengi almış diyor, o kadar emin yani... Bir de herkes sarışın ki artık. Bende bir ara düşündüm erkek arkadaşım "yapma her yer birbirinin aynı kadınla dolu hep sarışın" dedi. Tek sarı saçlı konu sahibi sanki.

Çağla Şıkel bile sarışın olduysa...

Odun hatun Allah aşkına git tedavi ol bak bu takıntı seni öldürecek. Sende onu takip ediyorsun demek ki ne aldıgını biliyorsun yapma kına tepsisinden beri hala görümce takıntısı o kadar eşinle kavga ettin tokat yedin sustun değişen hiçbirşey yok pes

Kusura bakmayın sizin yerinize kendimi koyup empati yapamadım. Lütfen ama lütfen a,b,c kişisi için kendinizi yıpratmayın. Sizi çok mu sinir etti o malum facebooka "Birini taklit etmek, onu övmenin en samimi şeklidir. Colton" yazın. O da madem sizi takip ediyor belki vazgeçer.

Aşırı tepkiler veriyorsunuz.
Bir gömlek, bir saç için ağlanılmaz.
Sinirlerinize yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…