Sinsiler kraliçesi görümcek..

Bu mu sorununuz Allah aşkına özenmiştir almıştır kavga gürültü mü var aranızda ailesi diyorsunuz da eşinizin ailesi onlar görümcenin ailesi diye niye söz ediyorsunuz ki ailesiyle ne sorununuz var. Siz de görümcek falan diyerek pek iyi niyeti sayılmazsınız herşey karşılıklı kendi ailenize gelince eşiniz saygıda kusur etmesin gitsin gelsin sürekli istersiniz ama eşinizin ailesinin biraz kusuru olunca görüşmezsiniz elle tutulur bir şey yok gülün geçin ağlanacak ne var ki ?

Vallaha kimse görümcesiyle sarmaş dolaş falan değil
Ben gorumceyimhemde iki gelin gorumcesi ve gayet te sarmas dolasiz yillardir.Tanimayan ilk defa gorenler kiz kardes misiniz diye sorar amma arada fesatlik yok aksine bendekini begense geline onun aynisindan alirim oda oyle mesela.Sonucta 24 saat beraber degiliz hatta ayni sehir de degil benim giydiklerimin aynisi gelinde olsa nolur.Iyi gecinmek kadar guzel bisey yok.Herseyin altinda kotu niyet aramak cok sacma.Konu sahibi gorumcek dedigi esinin kardesi....gorumcelerin de gelin el kizi diye baktiklari aslinda kardesinin esi yegenlerinin annesineye nasil bakarsak oyle.Allah fesat kiskanc insanlardan bizi korusun

Sende engelle onu olsun bitsin niye bu kadar uzuyorsunki degersiz insanlar icin kendini ..

Onun seni takip ettiğinden emin olamazsın belki ama biz hepimizin anladığına göre sen onu takip ediyorsun :)

Soyle konulari da acan sizleri de anlamiyorum yeminle...
Sizin isiniz gucunuz mu yok arkadasim ya, eften puften seylere agliyorsunuz filan.
Kendinizi cok fazla onemsiyorsunuz gorumcenize karsi, ama dunya sizin etrafinizda donmuyor. O gorumcekse, siz de gelincik olmussunuz. Bence bir psikiyatriste gidin.

Onlarla görüşmüyorsun ama eşin sosyal medya hesabından silmene izin vermiyor, ilginç. Ona ne ki? Sil gitsin, boşayacak mı seni sildin diye? Benim hesabım ve istemiyorum onların paylaştıklarını görmek vs de.

Bende görümce olucam ilerde inşallah sizin gibi oluruz gelinlerle

Sizin konularınızı okuyunca hatırladım. Sırf kına tepsisini tutmak istedi diye anlamsız bir kin tutmuşsunuz görümcenize. Ne yapsa zaten batacak. Eşinizi doldurup dövmesini bile sağlamış, ben onun yüzünden çok dayak yedim biraz o yesin demişsiniz. Görümce ne kadar normal bilemem ama sizde pek normal değilsiniz.

Bir de adamlari is yerinden bunlar icin arayip kafasini sisiriyorsunuz. Pes ya. Allah sizin gibilerin kocasina, ailesine sabir versin. Zor.

Hahaaa ha çok güldüm valla kusura bakmayın lütfen ama ben olsam hiç takmazdim resmen senin gibi olmaya çalışıyor gormuyormusun kiskaniyo ve sen kendini paraladikca da amacına ulaşıyor pirim verme bence samimi olmaya hiç gerek yok iyi niyetli oldukça batıyor birilerine yokmuş gibi davran bırak ne yaparsa yapsın

Kişiyi engelle yeter, seni göremez sen de onu göremezsin, amaç üzüm yemekse çözümü bu ama yok ben didişmek istiyorum dersen devam.et

Birini gormek ıstemıyorsam boyle canımı sıkacaksa hemen engellerım ne dıye bakıp bakıp depresyona gıreyım ay . Birde bırak otursun o aglasın ben ona nıye ozenıyorum dıye .

Gülüp gececeginiz yerde oturup 1 saat aglamissiniz!
Şaka gibi.
Bunu dertmi ediyosunuz!
Biri sizin kiyafetlerinizin aynısını almaya çalışıyorsa demekki tarziniza hayran biri:)
Böyle seyleri kendinize dert etmeyin geçin.

Yazınızdan anladığım kadarıyla evli barklı bir kadın değil 'bendekinin aynısını almış/yapmış/etmiş' diye ağlayan bir ergen gördüm

Haha öldüm gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…