Sinsiler kraliçesi görümcek..

Görümcen evli mi?

Ağlamak yerine kendinle gurur duymalısın taklit ediliyosun.. daha ne?
seni örnek alıyo işte bunun neresine uzuluyosun

Bende böyle yapmayı düşünüyorum. Aynı ortam da mesela hatanı arıyorlar bir keresinde küçük görümcem'e "pasta koyiyimmi sana da yermisin" diye sordum diye hatalıydım. Kendi kardeşlerime de aynı soruyu sordum. Sormamam lazımmış. Hadi hataydı bu diyelim; Olgun bir insan bunu kavga anında değilde beni kenara çekip söylemezmi? Veya o anda mutfağa gelip "kızım o çekinmiştir sen yinede koy" diye ikaz etmezmi kibarca? Bu yapmaz. Oğlunun yanında dan diye hatamı söyler; o an sinirlimiyiz kavgalımıyız hiç fark etmez. Aamaan cidden çok doluyum onlara karşı. Mesafemi koruyorum, o ayrı. Dediğin gibi canım

Kendisi bende ekli degil, kiz kardesinden annesinden babasindan görüyor onlari da esim yüzünden silemiyorum.

Anlıyorum da hani taklit edildiğinde rahatsız olacagin fotoğrafi facebooka hiç koyma bence. Ne bileyim ben pek anlamıyorum, kullanmıyorum belki ondan ama onun göreceğini bile bile paylaşma canım.

Maalesef değil. Nişanlı ama evlilikten düğünden hiç bahsedilmiyor.. El birliği ile evlendirme duası yapsak mı, hayrınıza :)
Belki nişanlısı yada etrafındakiler sürekli seni örnek gösteriyo olabilir belki bu yüzden sana benzemeye çalışıyodur olabilir mi kıskançlık duygusu böyle şeyler yaptırabilir eski komşumuzun kızındada görmüştüm buna benzer bi durum

Siz fazla kıskançmışsınız bence siz de olan onda neden olmasın beğenmiş almış ne var bunda?? Ben olsam gider kendim alırdım aynısını

Anlıyorum anlıyorum :) Aynen komik duruma düşüyorlar haberleri yok. Aman sanki çok mu şartlar normal olmuşlar anormal olmuşlar, şahsen benim umrumda değiller, sende umursama

Yanlış yoldasınız. Evet görümceniz de yanlış yolda ama bile bile siz de o yola gidiyorsunuz. Biliyorum insan bir takmaya görsün. Herşey batıyor ama bu durumda onun değişmesi söz konusu bile değil, siz değişeceksiniz. Onu görmemeyi öğreneceksiniz. Yardım alın ama yapın bunu. Aksi takdirde olan size olur.

Dogru canim, olan bana oluyor. Bunu gecde olsa ögrendim. Onun istedigini yapmis oluyorum böyle sinirlenmekle.. Degisecegim, ama tek yapamiyorum bir yardim almaliyim.. Dogru düzgün psikolog'da yokki Yurtdisin'da :/

ya valla ne boş bi yaşam diycem kızacaksınız..yok gömleğimin aynısı yok saçımın aynısı...allah şifa versin sana gerçekten..

kendi kendinizle konuşun yüksek sesle. Neden bu kadar kızdığınızı dile getirin. o zaman bile abarttığınızı farkedeceksiniz (Ede kimse yokken ) kişisel gelişim kitaplarına başvurun. Başka aklıma bişey gelirse yazarım. Ama eşinize yansıtmayın. Bir de bu durumu başkaları farketsin siz de haberiniz yokmuş gibi yapın.

Kiz su sinavlarimi veriyim; kisisel kitaplardan tut, psikologlara kadar herseyi yapacagim. Bende mutlu degilim bende degismek istiyorum bende bendeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…