Görüşmüyorsan sil, daha olmadı engelle, göremesin senin profilini.
Senin evini görenler daha sonra onunkini görünce zaten anlarlar :)
Eşimin ablası da normalde kapalı, makyaj yapan biri değil. Kına gecem benim memleketimde olduğu için onları otelde ağırladık. Kına gecesinden sonraki sabah eşimle otele gittik, çay bahçesi falan vardı kahvaltılarını yapmışlar. Eşimin ablası beni gördü süzdü, sonra ileri masaya gidip makyaj çantasını çıkardı onca insan içinde makyaj yaptı. Ha tabi saçını başını da açmış :) Yahu sen kimle yarışıyorsun, komik. Ha bu arada ben o insanla evlendiğim günden beri görüşmüyorum.
ya bacım kendine yazık niye böyle bir insan için ağlıyorsun. Taklitler asıllarını yaşatır derler. benim de etrafımda var böyle bi kaç tip eşim hep der ki 'bana sen neymişsin be baksana benim karım öncü herkes ona özeniyor' der güler, ben de gülerim geçeriz. seni bilen biliyor, bırak alsın, yapsın saçını bilmem neyini. zaten çakma olan, sahte olan kendini belli eder kişiye de yakışmaz. keyfine bak sen gül geç
Bu görümceler hep mi böyle
Siz ıletısımı kesersenız huzura erersiniz sanki... Sosyal medyadanda her bıryerden de .. Buna aglanmazki..
takıntı olmuş eşinin ailesi sendeKız başka derdim olsa onu da yazarım emin ol. Şimdilik bunları dert ediyorum kendime
benimkilerde aynı benım nişan kıyafetım bıle aynı rengını aldı söz bohcamdakı ayakabımın gıttı aynısını aldı ben sadece gülüp gectımSelam kızlar,
Bir günüm de dertsiz kedersiz geçsin. Çoğunuz belki bu da dert mi dicek, eskş birikimlerime yaşantımlarımıda eklersek EVET DERT.
Son tartışmamızdan yola çıkarak hiç görüşmüyorum ne görümcekle nede ailesiyle.. Ailesiyle sadece gerektiği kadar bir görüşme var fazlası yok. Herneyse.. Görümcem beni 8 senedir biliyor nasıl biri olduğumu, neye gıcık olduğumu fln.. Sinsi sinsi gidip profilimdeki resimlerme bakıp aynı eşyalarımdan almış. Beni tanıyan bilir hiç sevmediğimi böyle aynı şeyi alanlardan gıcık kaptığımı. Gidip aynı markadan üç gömlek almış Vee evet onlarca renkten benimkilerin aynısını almış. Saç desen 25 senedir saç boyatmayan insan gidip saçımın aynısını yaptırmış kap kara saç olmuşmu sana sap sarı.. Kendi ten rengi kara.. Ya bu dert değil hobi olarak yine taklitimi yapsın. Ama bana inat yapması, bana gıcıklığına aynı resim pozisyonuna kadar aynı yaaa.. aynılarını alması sorun değil neticede tanımıyormuşum gibi kendisini hiç mi hiç görüşmüyoruz ama bunu sinsi bir şekilde benim göreceğimi bile bile beni çıldırtmak isteyişi beni deli etti. Amacına ulaştı sinirden ağladım bir saat. Ya neden ben? Neden ya! Herkes görümcesiyle sarmaş dolaş fotoğraflarla gezer bizimkisi düşman. Ne zaman hatasını es geçip affettiysem daha beterini yaşattı bana.. bile bile yapıyor bile bile beni sinir edip "aa odunhatun sana karışmıyorumki ben" diyip suçlu ben oluyorum o sıyrılıyor konulardan. Görmesini benim resimlerimi görmesini engellemek için ailesini silmem lazım eşimin. Eşimde bunu kabul etmiyor. Onun resimlerini profiline fln girmiyorum şeytan dürttü oda seninkilere gir bir kere bak dedi. Bakmasaymışım keşke yaaa! Olan yine sinirlerme oldu.
Napmalıyım, nasıl davranmalıyım? Siz olsaydınız napardınız? Ağlaya ağlaya helak oldum eşim gelcek şimdi işten.. Telefonda sesimden anladıof yardımcı olun lütfen
Teşekkürler şimdidennn
takıntı olmuş eşinin ailesi sende
başka uğraşlar edin kafanı dağıt, hayat geçmez böyle
benimkilerde aynı benım nişan kıyafetım bıle aynı rengını aldı söz bohcamdakı ayakabımın gıttı aynısını aldı ben sadece gülüp gectım
Ya neden bu kadar takıyorsun
Görüşmüyorsun zaten engelle gitsin..
Derdine bakar mısın bir lütfen.
Kendine ediyorsun gerçekten sadece.
bu insanların başka işi gücü uğraşı yok mu?Sanırım haklısın. Ama bu takıntının büyük sebebi kendileri, hanginizin balayından gelir gelmez ayakkabılarımızı çıkarmadan oğlunu size salan bir kayınbabanız var? İyilik meleği rolüne bürünmüş şeytan bir kayınvaldeniz var? Kıskanç fesat ve ruh hastası bir görümcesi var? Birinden biri iyi olsaydı amenna, bunların hepsi "acaba bugün kendimi gelinime karşı nasıl doldurabilirim" çabasında. Sayelerinde kendilerine benzedim. Ruh hastası olma yolundayım.. Panik atak oldum ve evliliğimde, sıra da kafayı yemem var sanırım. Psikolog arıyorum canım. Psikolog nedir takıntı nedir bilmeyen ben :) zoruma gidiyor ya.. Cidden böyle olduğumu gördüğümde kendime çok üzülüyorum. Ama sonunda uğraşmak yerine; Olacağına bıraktım herşeyi.
Kimmiş o görümcesiyle sarmaş dolaş olanlar?
Abimin eşiyle sosyal medyada ekli bile değiliz.
bu insanların başka işi gücü uğraşı yok mu?
kendilerine ait bir hayatları yok mu tek derdi gelinleri mi yani?
eğer öyleyse, senin değil, onların psikoloğa ihtiyacı var
bu durumda eşine de çok iş düşüyor.
eşin bu durumların farkın da mı? sana destek oluyor mu?
seni onlardan uzak tutması lazım
rica ederim...Bak sana yemin ediyorum; böyleler.
İşleri güçleri yok, türkiyede emekliler evleri var hep kirada o gelirlerle geçiniyorlar. Sabah akşam facebooktalar ve çevreleri yok. Gelen gidenleri yok.. Kp şuan sinir hastalıkları fln yüzünden kur'da kv psikolog'dan çıkmıyor. Hep böylelerdi. Hep bi takıntılık hep bir boş işlerle uğraşma.. Hobi yok birşey yok. Bir gelirse kız kardeşi gelir evlerine o kadar. Eşim dediğim gibi o son kavgadan sonra bana onlara karşı istediğim kadar müddet verdi. Ne zaman istersen konuşursun dedi ama böyle uzun süreli olmasın, hep ömür boyunca küs kalmayın dedi. Ve en son olayda bu zamana kadar annesine babasına hiç bağırmadığı kadar bağırıp tepkisini içindekileri fln ortaya koymuş. Gerçi her kavga da "seni koruduğuma pişmanım" desede biliyorum ki pişman değil. Bana çünkü sinirli olmadığı zamanlar hep der "seni o kavgadan çıkartıp eve gelmediğime, oturup bu kadar uzamasına.. Elimi kaldırmama çok pişmanım" der.. Şimdi sinirli anındaki mi doğru böyle medeni bir şekilde söylenmişlermi bilemem ama.. İki pişmanım dediği şeyde eskide kaldı. Beni zorlayacağı anda ben giderim. Bu kadar fedakarlık yapıyorsam herşeye rağmen susup oturuyorsam mecburiyetlikten ve eziklilten değil. Sonunda sevgime yenik düşmektense biraz daha sabrederim; giderim.. Diye düşünüyorum. Bilmiyorum doğru mu ama bu benim düşüncem. Biraz uzun oldu canım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?