Sinsiler kraliçesi görümcek..

Beni anlayabiliyorsun az çok dimii :) ya benim derdim yapmasından değil hala benimle direk olmasa bile uğraşması.. Ya zaten görüşmüyorum alsa yapsa ne yapmasa ne? Aynı ortamda bulunmuyorum.. Ama benim demek istediğim ap ayrı birşey. Komik oluyorlar bu hırslarıyla oda ayrı bir mevzu. Sevmediğim halde görümceme açıklıkla diyebilirim ki eski saçı daha güzeldi. Bu böyle ona ait değilmiş gibi duruyor o saç fln.. Komik olmuş. Beni sinir etmek uğruna kız kendini ne hallere soktu ya :)) canım sağol yorumun için

Artık öyle yapacağım canım. Bu kadar yorumlar beni frenledi, demekki sinirlenmekle yanlış yapıyormuşum. Gülmem gereken şeyi övünmem gereken şeyi, kendime boşuna dert etmişim. İyi ki var bu KK :) iyi ki varsınızzz

Siz ıletısımı kesersenız huzura erersiniz sanki... Sosyal medyadanda her bıryerden de .. Buna aglanmazki..

yazık o gözyaşlarına.. görümcen sinsi mi çok bilemiycem ama eski bi konundan abisini kızın üstüne salan sen baya sinsisin bence... ve diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum bence de kendin için bi yardım almayı denemelisin...

Siz ıletısımı kesersenız huzura erersiniz sanki... Sosyal medyadanda her bıryerden de .. Buna aglanmazki..

Sinirlerim yıprandı sanırım, o anki ağlama normal bir ağlama değildi. Bu evlilik beni çok yıprattı, travma yaşadım.. Hepsinin etkisi olduğunu düşünüyorum.

benimkilerde aynı benım nişan kıyafetım bıle aynı rengını aldı söz bohcamdakı ayakabımın gıttı aynısını aldı ben sadece gülüp gectım

Okuduğumdan anladığıma göre siz görümcenizi takip edip benzerini yapıyorsunuz. Hırs ve kıskançlığınızı bastıramadığınızdanda takip edip edip ağlıyorsunuz. Bence tedavi olun.

Ya neden bu kadar takıyorsun
Görüşmüyorsun zaten engelle gitsin..
Derdine bakar mısın bir lütfen.
Kendine ediyorsun gerçekten sadece.

takıntı olmuş eşinin ailesi sende
başka uğraşlar edin kafanı dağıt, hayat geçmez böyle

Sanırım haklısın. Ama bu takıntının büyük sebebi kendileri, hanginizin balayından gelir gelmez ayakkabılarımızı çıkarmadan oğlunu size salan bir kayınbabanız var? İyilik meleği rolüne bürünmüş şeytan bir kayınvaldeniz var? Kıskanç fesat ve ruh hastası bir görümcesi var? Birinden biri iyi olsaydı amenna, bunların hepsi "acaba bugün kendimi gelinime karşı nasıl doldurabilirim" çabasında. Sayelerinde kendilerine benzedim. Ruh hastası olma yolundayım.. Panik atak oldum ve evliliğimde, sıra da kafayı yemem var sanırım. Psikolog arıyorum canım. Psikolog nedir takıntı nedir bilmeyen ben :) zoruma gidiyor ya.. Cidden böyle olduğumu gördüğümde kendime çok üzülüyorum. Ama sonunda uğraşmak yerine; Olacağına bıraktım herşeyi.

Ya neden bu kadar takıyorsun
Görüşmüyorsun zaten engelle gitsin..
Derdine bakar mısın bir lütfen.
Kendine ediyorsun gerçekten sadece.

Çok haklısın. Yorumlarınız sayesinde yanlış yaptığımı anladım. Olan bana oluyor; gerisi hayatına devam ediyor. Umursamamaya ve bunun bir çeşit iltifat olduğunu düşünmeye başladım.

bu insanların başka işi gücü uğraşı yok mu?
kendilerine ait bir hayatları yok mu tek derdi gelinleri mi yani?
eğer öyleyse, senin değil, onların psikoloğa ihtiyacı var
bu durumda eşine de çok iş düşüyor.
eşin bu durumların farkın da mı? sana destek oluyor mu?
seni onlardan uzak tutması lazım

Kimmiş o görümcesiyle sarmaş dolaş olanlar?
Abimin eşiyle sosyal medyada ekli bile değiliz.

Vallah çevremde o kadar sarmaş dolaşlar var ki.. Ama nasıl yapıyorlar biliyormusun? Arkasından sayıp sayıp yan yana gelince "hayatım, herşeyim" diye hitap ediyorlar. Ne kadar yapmacıkta olsa, polemik olan bu hayatta kazanıyor, benim beceremediğimden. Bende bi o kadar dobrayım.. Yapmacık yapmacık kendimi sevdiremem sevmediklerime. Ama o zaman da eşim bana "bak görümcesiyle nasıl anlaşıyor görüyorsun dimi" deme hakkı doğuyor. Ki artık Allaha şükür anladı, kardeşinin nasıl biri olduğunu....

Bak sana yemin ediyorum; böyleler.
İşleri güçleri yok, türkiyede emekliler evleri var hep kirada o gelirlerle geçiniyorlar. Sabah akşam facebooktalar ve çevreleri yok. Gelen gidenleri yok.. Kp şuan sinir hastalıkları fln yüzünden kur'da kv psikolog'dan çıkmıyor. Hep böylelerdi. Hep bi takıntılık hep bir boş işlerle uğraşma.. Hobi yok birşey yok. Bir gelirse kız kardeşi gelir evlerine o kadar. Eşim dediğim gibi o son kavgadan sonra bana onlara karşı istediğim kadar müddet verdi. Ne zaman istersen konuşursun dedi ama böyle uzun süreli olmasın, hep ömür boyunca küs kalmayın dedi. Ve en son olayda bu zamana kadar annesine babasına hiç bağırmadığı kadar bağırıp tepkisini içindekileri fln ortaya koymuş. Gerçi her kavga da "seni koruduğuma pişmanım" desede biliyorum ki pişman değil. Bana çünkü sinirli olmadığı zamanlar hep der "seni o kavgadan çıkartıp eve gelmediğime, oturup bu kadar uzamasına.. Elimi kaldırmama çok pişmanım" der.. Şimdi sinirli anındaki mi doğru böyle medeni bir şekilde söylenmişlermi bilemem ama.. İki pişmanım dediği şeyde eskide kaldı. Beni zorlayacağı anda ben giderim. Bu kadar fedakarlık yapıyorsam herşeye rağmen susup oturuyorsam mecburiyetlikten ve eziklilten değil. Sonunda sevgime yenik düşmektense biraz daha sabrederim; giderim.. Diye düşünüyorum. Bilmiyorum doğru mu ama bu benim düşüncem. Biraz uzun oldu canım kusura bakma

rica ederim...
eşin de seni haklı görüyor bence
tartışma anında söyledikleri değil, normal zamanında söyledikleri doğrudur bence
böyle ruh hastası insanlarla ben olsam hayatım boyunca çok mecbur kaldığım anlar dışında asla görüşmem

Ondan sonra diyoruz ki millet uzaya çıktı. Amerika ya niye beyin göçü var?
Küçük dünyamızda yanlız bırakın bizi ya.
Kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…