• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinüzit böyle bişeymi? Lütfen bilen yazsın.

hayatinisigi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
20
1
1
26
Pazartesiden beri ara ara başıma giren ağrılar vardı sonra dahada kötüledi, perşembe günü akşamı birden kafama ateş bastı ayağa kalkınca ayaklarım uyuştu zihin bulanıklığı yaşadım kalbim hızlandı ruhum gitti gidicek annem yanımdaydı Allah'tan hemen acile gittik 2 tane serum verdiler vs ama başımın ağrısı hala gitmiyordu kan aldılar oda temiz. Tomografi çektirdik sinizüt çıktı. Bu nasıl sinüzit anlamadım beni mahvetti, iştah desen gitti vücudumu uyuşturuyor değisik bir şekilde ayakta fazla kalamıyorum odaklanma sorunu yasıyorum ve başım hala çok ağrıyor dün nöroloji gittim oda tomografi temiz diye bana sadece piskolojik hap yazmıs ne alaka anlamıyorum kalbim çarpıyor ayaklarım uyuşuyo dedim diye ağrı kesici vs içiyorum yok ağrı gitmiyor ne yapabilirim başka korkuyorum

Gerilim tipi baş ağrısı olabilir mi acaba, nörolog da görmüş gerçi o daha iyi bilir ama benim de günlerce geçmeyen ara ara artan baş ağrılarıma bu teşhisi koymuştu doktor tetkiklerim temiz çıkınca

Gerilim tipi olabilir kafada yanma ağrı basınc herşey var ağrı bir ordan buraya gidiyor geziyor gibi peki nasıl geçicek bilmiyorum ki

Back
X