şıp sevdi ben :(

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Hayırlı geceler bayanlar. Bu saatte rahatsız ediyorum ama uyumayanlar belki bana yardımcı olur..
Ben resmen sipsevdiyim 22 yaşındayım ama hiç bir insana uzun süre aşık olamadım. Nisanlanma olayım vardı;başlarda ona aşıktım ama sonra ne bileyim geçti. . Ayrıldıkta zaten..
Ben birinden hoşlandım mesela değil mi, biri benden hoşlansa bu sefer de aklım ona kayıyor.. ama hiç uzun süreli değil bunlar.. Ya bilmiyorum bu maymun iştahlilik mi ne diyeyim artık ilerde de sürerse..çok korkuyorum eşim dediğim insandan sıkılmak,aklımın bir yerlere kaymasını istemem.. Neden böyleyim sizce? Gençlik fln mi dicem ama ergen de değilim ki.. Tavsiyelere aşığım

Aşk garip bişey yav,her ilişkinin olduğuna aşık değilsin ki.
Kalbin yerinden fırlar ismi bile geçtiğinde.
Aşkın zamanı yok,gelince de bir çarpıyor,şişeler dolusu rakı öyle yapmıyor insanı.
Sen aşkı değil hayırlısını iste çünkü;
Aşk dediğin kavuşamayınca oluyor,kavuşunca mükemmel ilişki oluyor.
Varsa kaderinde yaşarsın,
Hakkında hayırlısı

Bencede benimkiler aşk değil. . O olsa zaten heralde mal olurum iyice.. peki sizce normal mi sürekli farklı hoşlantilar?

Bencede benimkiler aşk değil. . O olsa zaten heralde mal olurum iyice.. peki sizce normal mi sürekli farklı hoşlantilar?
Normal hepsi,karşına o kişi dediğimiz kişi çıkmamış.
Herkesin farklı bir o kişi si vardır,çıkınca başkasını gözün görmez zaten.

22 yaşında körü körüne aşık olma zaten. 3 5 sene sonra hala aynı durumdaysan o zaman dertlen.

Demekki o adam daha karşına çıkmamış.

22 yasimdaki bei anlattin .Aynisini yapiyordum konusuyordum umut verip benimle ilgilenmelerini sagliyordum tam rayinda oturmusken terkediyordum.Simdi ki aklim olsa kesinlekle yapmazdim .

22 yaşında ne nişanı ki zaten? Azıcık gez toz eğlen boşver ciddi ilişki yaşama zamanın bile gelmemiş daha , ciddi ilişkilerle yazık etme yıllarını. Evlenince ciddileşiyorsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…