Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir sallari gondermicem. Gonderme bedeli 16 euro aldigim sey 16 euro. Gonderme bedeli bana ait.Gönderme bedeli 16 euro, şalin bedeli de 16 euro. Hem şali gönderip hem de 16 euro fazladan vermek mantıkli mi sence?
Aklima geldi ama o biride begenmzzse.Gondermeniz mantikli degil zarar:)
Birine hediye edin
Buradan almak isteyen olursa ucretsiz hediye edicem ama kargo bedeli karsiya aitHediye edin
O kadar fazlalık yapıyorsa birine ver? Yani pufuduk şal evde tv izlerken atarsın omzuna ne güzel. Ya da yaşadığın yerde var mı bilmiyorum ama 2. El alışveriş sitelerinden birinde satabilirsin ben gitmediğim bir sürü şeyi öyle sattım. Bir daha da alışveriş yaparken iade prosedürlerini iyi incelemeni tavsiye ederim. Ürün bedeli kadar iade bedeli olan sitede resimden farklı ürün göndermelerine çok şaşırmadım. Aliexpresste bile ücretsiz iade oluyorHayir sallari gondermicem. Gonderme bedeli 16 euro aldigim sey 16 euro. Gonderme bedeli bana ait.
Mantiken hayir ama ben bunu napicam onu dusunuyorum![]()
Yakinda kuzenimin dogum gunu onami hediye etsem diyorum ama begenmemesinden giymemesinden cekiniyorum acikcasiPolar zaten pofidik olur. Dışarda giyince de insanı çok darlar bence. Özetle polar bence ev kıyafetlerine uygun bir kumaş. Evde giyin gitsin. Ne gerek var o kadar kargo ücretine. Ya da bir dostunuza, akrabanıza hediye edin. Hem sevinir.
Bu sal konusunu biraz fazla abartmiyor musunAklima geldi ama o biride begenmzzse.
![]()
Canim polar tunik, sal degil sal olsa sorun olmaz ustume atar cikaril disari. 2.el magaza aklima gelmedi acikcasi ama ihtiyaci olan biri e vermek isterim. Buradan duyurulur bana yakin olan varsa yolu butarafa dusen hediye edebilirimO kadar fazlalık yapıyorsa birine ver? Yani pufuduk şal evde tv izlerken atarsın omzuna ne güzel. Ya da yaşadığın yerde var mı bilmiyorum ama 2. El alışveriş sitelerinden birinde satabilirsin ben gitmediğim bir sürü şeyi öyle sattım. Bir daha da alışveriş yaparken iade prosedürlerini iyi incelemeni tavsiye ederim. Ürün bedeli kadar iade bedeli olan sitede resimden farklı ürün göndermelerine çok şaşırmadım. Aliexpresste bile ücretsiz iade oluyor
Sal degil canim ya, polar tunik foto aksama yuklemeye calisicam.Bu sal konusunu biraz fazla abartmiyor musunAllah aşkına fotoğraf yükler misin ucube gibi davrandığın şeyi çok merak ettim
hem seninle aynı yerde olup almak isteyen biri çıkar bakarsın
Yurt dışındayım dediniz. Soğuk bir ülkeyse evde giyer. Sabahlık gibiYakinda kuzenimin dogum gunu onami hediye etsem diyorum ama begenmemesinden giymemesinden cekiniyorum acikcasi
Foto aticam :) aksamaYurt dışındayım dediniz. Soğuk bir ülkeyse evde giyer. Sabahlık gibihediye ederken de seni düşünüp aldım üşüme diye dersiniz... ohh mis.. bence beğenir. Foto atsanız merak ettim :)