Siparis sorunu..

Kargoyu gondermelimiyim?

• Gonder

OY: 1 2,1%
  • Gonderme

OY: 36 75,0%
  • Bana ver :)

OY: 11 22,9%

• Ankete Katılan
    48
Dolabımızdaki herşeyi severek mi giyiyoruz sanki.

Giyinmek için giydiğimiz bi sürü şey var.

Bi ben mi öyleyim yoksa:KK53:

Sevmesem de giydiğim kıyafetlerim var yani.

O da onlardan biri olurdu ben olsaydım.
Ya da önüme gelen birine verirdim
Bu bana olmadı al sen giy diye.

Bence gönderme evde giyersin yada birine hediye edersin :)
O siteden bidaha alışveriş yapma bence böyle saçmalık mı olur iade ederken bu kadar ödenir mi

Sal degil canim ya, polar tunik foto aksama yuklemeye calisicam.
Ay ben niye ısrarla sal demissem:D polar tunik de evde giyilebilir. Foto yüklemekle uğraşma link de atabilirsin aldığın yerden. Geçen sene ben de aliexpressten böyle pufidik pelus bi hırka sipariş vermiştim dışarda giyilebilecek türden bir seydi fotoda. Bana bir geldi aman yarabbim onu giyip çıksam ayı diye vururlar öyle biçimsiz bir şey. Diken kişinin de ilk dikiş deneyimiymis sanırım :D o zaman oradaki iade durumlarını bilmiyordum elimde kaldı ben de evde giyiyorum acayip ısıtıyo. Aslında foto ile farklı olduğu için onu ücretsiz iade edebiliyor olman lazım, koşulsuz iadelerde ücret alınır, seninkinde farklı ürün gelmiş, sahtekarlık yapmışlar yani. hangi siteden aldın?

Bu sal konusunu biraz fazla abartmiyor musun :KK53: Allah aşkına fotoğraf yükler misin ucube gibi davrandığın şeyi çok merak ettim :KK70: hem seninle aynı yerde olup almak isteyen biri çıkar bakarsın

Yurt dışındayım dediniz. Soğuk bir ülkeyse evde giyer. Sabahlık gibi :KK66: hediye ederken de seni düşünüp aldım üşüme diye dersiniz... ohh mis.. bence beğenir. Foto atsanız merak ettim :)
Fotoyu yukledim :bicak:

Geri gonderdiniz yerine baska urun mu yolluycaklar? Yollasalar bidaha kargo odemiycek misiniz?
Cope bile atsaniz daha karli

Begensin begenmesin dusunmek cok sacma hediye begenmemek cok ayip bisey
hayir parayi hesaba yatiriyolar
onlar bana gonderince kargo ucreti yok ama ben gonderirsem iade icin kargoyu oduyorum

Bence gönderme evde giyersin yada birine hediye edersin :)
O siteden bidaha alışveriş yapma bence böyle saçmalık mı olur iade ederken bu kadar ödenir mi
bi kac kez yaptim ama bi kere sorun oldu oda yanlis beden almisim, sikayet sayfasina yazdigimda jest yaptilar kargo bedelini kredi olarak kullanabildim o sitede

Back
X