Siparis sorunu..

Kargoyu gondermelimiyim?

• Gonder

OY: 1 2,1%
  • Gonderme

OY: 36 75,0%
  • Bana ver :)

OY: 11 22,9%

• Ankete Katılan
    48
Evet aslinda bidaha almam demistim ama yaptim bi hata iste. Ama sallarindan cok memnunum.. Okadar guzelki burada bulsam 15 eurodan asagi degil ben 6,8 euroya falan aliyorum. Bidaha kiyafet siparis vermem belki sal olabilir ama kiyafet bitti:KK11:
Yol parasi yok diye biliyorum o sitede

Selam kizlar,

Yurtdisinda yasiyorum, arada sirada internetten kiyafet siparisi veriyorum. Genelde cogu sallarimi internetten aliyorum, bugune kadar memnun kaldim, kalmamis olsamda cok buyuk bir miktar olmadigi icin sorun etmedim.

Yeni siparisim elime gecti, bu sefer polar bi tunik sipariside vermistim. Beden olarak uydu ama fotoda gorundugu gibi durmuyor. Yani boyle pofuduk ayi gibi hissediyorum kendimi.:KK12:

Gonderme bedeli bana ait. Tunik tutari zaten 16,33 euro onu hesaba yatirirlar orda sknti yok, ama gondrme bedeli 16,40.o_O

Aklim gonderme bosver masraf olmasin desede, gonlum bunu ben icim sinerek giyemicem:işsiz: ve nerde giyerimki diyor.
Siz olsaniz ne yaparsiniz?

Tesekkur ederim cvplar icin!
Birine ver ya da evde giy

Neymiş bu ya bakanlar görseli eklesin de
Biz fakirler de bi görelim

Tamam ben de muradıma erdim :D

Bence gayet güzelmiş.
Gönül rahatlığıyla giyebilirsin

Tamam ben de muradıma erdim :KK70:

Bence gayet güzelmiş.
Gönül rahatlığıyla giyebilirsin
:KK70: ay cok guldum yaa.
Bende bu fotoda gorunce siparis verdim ama benim ustumde boyle durmadi.
Valla disarda giysem millet sabah yatakdan cikmis ustunu giyinmeyi unutmus gelmis dicek gibi duruyo

:KK70: ay cok guldum yaa.
Bende bu fotoda gorunce siparis verdim ama benim ustumde boyle durmadi.
Valla disarda giysem millet sabah yatakdan cikmis ustunu giyinmeyi unutmus gelmis dicek gibi duruyo

Bi iki kere giy alışırsın:KK53:

Gönderirdim, çünkü içinde mutsuz olduğunuz kıyafeti hiç bir yerde giymezsiniz.

Back
X