- 9 Ocak 2020
- 204
- 144
- 53
- Konu Sahibi komiklikyapma
-
Valla insanlar çok garip yaGuzel dile gerek yok, heyet raporu sıparısle alınan bir sey degıl rıcayla olmaz malesef elimden bu konuda birsey gelmez dıyın
Aynen öyle, ama nişanlı ailesi olunca bunu direk diyemiyorum" Ne münasebet " sözü böyle anlar için üretilmiş.
Hıc sorma. Cehalet mı nedir bu anlamıyorum. Oyuzden hıc kasma yumusak olacagım dıyeValla insanlar çok garip ya
Ya kadin dogum mu ne yapmis, çocuğu cok agliyormus 6 ay rapor istiyor, ama bu kul hakki yani ben soramam bile halledebilir miyiz diye ne kadar yakin olursa olsun, etik değil.İsteyenlere de cok kizamiyorum ama sizin icin uygunsuzsa kivirmadan net soyleyin.
Hahahahahahaha en ıyı cevapSordum veremeyeceğini söyledi deyin .
Ne biliyim bozmak istemiuorum şuan kadını, tabiki aşırı cehalet daha akraba olamadan biseyler istemek. Bide bu benim elimde olan ce etik bisey degil. Yani ama dugune sayili günler kalaHıc sorma. Cehalet mı nedir bu anlamıyorum. Oyuzden hıc kasma yumusak olacagım dıye
Ne biliyim bozmak istemiuorum şuan kadını, tabiki aşırı cehalet daha akraba olamadan biseyler istemek. Bide bu benim elimde olan ce etik bisey degil. Yani ama dugune sayili günler kalane biliyim.
Aynen öyle, ama nişanlı ailesi olunca bunu direk diyemiyorumnormalde hic acimam yapistiririm
Adalet hak hukuk etik bizim yasadigim 'an' da tartisilabilecek kadar yere dustuler.Ya kadin dogum mu ne yapmis, çocuğu cok agliyormus 6 ay rapor istiyor, ama bu kul hakki yani ben soramam bile halledebilir miyiz diye ne kadar yakin olursa olsun, etik değil.
Siz kul hakkına girmeyin aracı olmuş olursunuz . Ağlayan çocuğunun derdine çok düşmüşse heyet raporu değil ücretsiz izne ayrılsın . Oh ne ala memleket . Bedavacı kaynıyor ortalık .Ya kadin dogum mu ne yapmis, çocuğu cok agliyormus 6 ay rapor istiyor, ama bu kul hakki yani ben soramam bile halledebilir miyiz diye ne kadar yakin olursa olsun, etik değil.
Yani denecek çok şey var aslında da en kolayı bu napsın Kızcağız millet bedavacı olmuşHahahahahahaha en ıyı cevap
Zaten en çok buna bozuluyorum, birçok şey var burda dusuncesizlik, cehalet, yakınlık iliskilerini istismar diycem ama yakin bile degiliz kiAslında burda konu bir şey talep etmesi yakınlık vb. değil. Sosyal iliskilerin istismar edilmesi.
Ben zaten söylemem bile, tek derdim arayi bozmadan gecistirmekSiz kul hakkına girmeyin aracı olmuş olursunuz . Ağlayan çocuğunun derdine çok düşmüşse heyet raporu değil ücretsiz izne ayrılsın . Oh ne ala memleket . Bedavacı kaynıyor ortalık .
Enıstem terzı, bayramda giyeceğim elbisenin boyunu kısalttırmam lazımdı.Yani denecek çok şey var aslında da en kolayı bu napsın Kızcağız millet bedavacı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?