Siparişle rapor...

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
53
Nisanlimin akrabasi , doktor olan yakın akrabami bildigi için benden heyet raporu yazdirmami istedi şok oldum ya bu nedir, siparişle heyet raporu mu yazılır, ben utanırım söylemeye olmayan hastalik için heyet raporu yazabilir misin demeye. Kaldi ki kendim için bile rapor istemem ben, şimdi güzel bir dille nasıl bunu gecistirebilirim ? Off

İsteyenlere de cok kizamiyorum ama sizin icin uygunsuzsa kivirmadan net soyleyin.
Ya kadin dogum mu ne yapmis, çocuğu cok agliyormus 6 ay rapor istiyor, ama bu kul hakki yani ben soramam bile halledebilir miyiz diye ne kadar yakin olursa olsun, etik değil.

Hıc sorma. Cehalet mı nedir bu anlamıyorum. Oyuzden hıc kasma yumusak olacagım dıye
Ne biliyim bozmak istemiuorum şuan kadını, tabiki aşırı cehalet daha akraba olamadan biseyler istemek. Bide bu benim elimde olan ce etik bisey degil. Yani ama dugune sayili günler kala ne biliyim.

Ne biliyim bozmak istemiuorum şuan kadını, tabiki aşırı cehalet daha akraba olamadan biseyler istemek. Bide bu benim elimde olan ce etik bisey degil. Yani ama dugune sayili günler kala ne biliyim.
Yazankalem ın dedıgını de, bak yukarıda yazmıs

Ya kadin dogum mu ne yapmis, çocuğu cok agliyormus 6 ay rapor istiyor, ama bu kul hakki yani ben soramam bile halledebilir miyiz diye ne kadar yakin olursa olsun, etik değil.
Adalet hak hukuk etik bizim yasadigim 'an' da tartisilabilecek kadar yere dustuler.

Siz hayir diyen yeterli

Siz kul hakkına girmeyin aracı olmuş olursunuz . Ağlayan çocuğunun derdine çok düşmüşse heyet raporu değil ücretsiz izne ayrılsın . Oh ne ala memleket . Bedavacı kaynıyor ortalık .

Aslında burda konu bir şey talep etmesi yakınlık vb. değil. Sosyal iliskilerin istismar edilmesi.
Zaten en çok buna bozuluyorum, birçok şey var burda dusuncesizlik, cehalet, yakınlık iliskilerini istismar diycem ama yakin bile degiliz ki yan yana bir kez nisanda geldik. Nisanlim doktor akrabanla bi gorustursene ablami deyince bende hastalikla alakali tabi yardimci olalim dedim saf ben.

Yani denecek çok şey var aslında da en kolayı bu napsın Kızcağız millet bedavacı olmuş
Enıstem terzı, bayramda giyeceğim elbisenin boyunu kısalttırmam lazımdı.
Adamın ısı basından askındır dıyıp ona vermek yerine gıttım baska terziye yaptırdım
Hem vakit ayıracak hem para almayacak biliyorum.ne gerek var dedım.
Bizde mi bir sıkıntı var acaba, 10lıralık seyı bile yaptırmak istemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…