Siparişle rapor...

Sosyal medyayla, netflixle ugrasacaklarina şu sahte raporlarla ugrassalar keske, alana da verene de meslekten men, gayet adil olur diye dusunuyorum.
Siz de boyle bir seye ortak olamayacaginizi acikca söyleyin, kusura bakmayın, cocuk aglamasi rapor nedeni degilmis, yakınım da rapora yalan beyanda bulunacak kadar ahlaksiz degilmis dersiniz olur biter.

Bence sordum ama heyet raporu için heyete girmek gerekiyormuş, yasal değilmiş sipariş üzerine rapor yazmak. Çok utandım, çok kızdı bana tarzı şeylerde söyleyin ki, sürekli sizi rahatsız etmesinler. Hatta bir daha bana siparişle gelme dedi, filan diyin

Yüzsüzluk dedikleri bu olsa gerek.... çok önemliyse kuzeni versin 100 lira internet satin alsın.

Allah sabır versin size..

'Hayır söyleyemem. Benim tanıdığım kimseye sahte rapor yazmıyor' diyin.

Herkesle iyi geçinmek zorunda değilsiniz. "Ben böyle şeyleri etik bulmuyorum o yüzden yapamam" diyeceksiniz. Şahsiyetinizi göstereceksiniz.

al tı ay mı???? altı ay vermesi için ağır hasta olması lazım.
hiç bir HEKİM vermez, hasta görmeden. versede Dr. değildir zaten.
nasıl cehaletliktir bu.
ücretsize çıksın evladını çok düşünüyorsa.
millet zorla hastalık arıyor.
hastalığın yalanı olmaz.

Heyet raporunu tek bir Dr vermiyor ki, adı üstünde heyet . Heyetteki tüm doktorlar da yakın akrabanız olmadığına göre ortada sorun yok. Diğer doktorların da onayı gerekiyor heyet için verebilmem mümkün değil dedi dersiniz.

Ya kadin dogum mu ne yapmis, çocuğu cok agliyormus 6 ay rapor istiyor, ama bu kul hakki yani ben soramam bile halledebilir miyiz diye ne kadar yakin olursa olsun, etik değil.
Çocuğu ağlıyor diye işe mi gitmicekmiş? Gitsin ücretsiz izin alsın o zaman? Bizde doğurduk paşalar gibi çalıştık oğlum üç aylıktı işe döndüğümde aşırı uyuz oluyorum ücretli izni bitip rapor alanlara. Bir sıkıntı olsa alırsın refakatçi raporunu gitmezsin üçkağıda ne gerek var. Birde 6 ay aynı sebepten rapor alırsa emekliye malulen ayrırlar

He bir de 6 ay istiyor. O heyet raporunu Aspirin sanıyor herhalde. Çocuğu ağlıyorsa az yesin de ücretsiz izne ayrılsın. Şahsen biz normal insanlar öyle yapıyoruz.
bu durumda biz normal değil anormal oluyoruz ben doğum yaptığımda benimle birlikte en az 10 kişi daha doğum yaptı çalıştığım kurumda heyet raporu almayan bir tek bendim kul hakkına girmemek için ama kınanan da ben oldum herkes alıyo sen neden almıyorsun diye

ohoo 6 ay ne ki, biz de doğum yapanlar 1 sene hep rapor alıyor . Benim ağır kronik hastalıklarım var doktor en fazla 2 gün veriyor. Doktorlar da gerçek hastaya gelince mırın kırın , başkasına gelince çatır çatır .. en az 20 kişi tanıyorum böyle rapor alan

Heyet raporunu tek doktor yazamaz ve hastayı görmeden hiç bi doktor rapor da yazamaz.

Heyet raporu için adı üstünde heyet gerekmiyor mu?
Kendi başınıza yazabileceğiniz bir rapor değil ki, bir sürü kişiyi ikna etmeniz lazım. Tabi sahte rapor yazıldığı için soruşturma açılıp mesleğinizden olabilirsiniz.

Evinde sizi 5 gün ağırlamak istemeyen insanlar için kariyerinizi tehlikeye atmanız isteniyor? Ne güzel de sizi harcamaya karar vermişler.

Gülün geçin, cevap bile vermenize gerek yok.

Siz kul hakkına girmeyin aracı olmuş olursunuz . Ağlayan çocuğunun derdine çok düşmüşse heyet raporu değil ücretsiz izne ayrılsın . Oh ne ala memleket . Bedavacı kaynıyor ortalık .
Bir de hak etmeden aldığı maaşla çocuğunun karnını doyuracak. O bebek aglamayi bırak, perperisan olmazsa iyidir. İnsanlara bu yaptıkları sozde kurnazlığin dönüşünün ne kadar kötü olacağını ısrarla anlatmak lazım

Göz göre göre hakkı olmayan paraları cepliyorlar. O bebeğin boğazından geçen helal lokmayı bir biz mi düşünüyoruz anlamadım. Ne ara bu kadar arsız, yüzsüz bir millet olduk

Bu rapor isini cok yapıyorlar.Hem calismayip hem çalışıyormuş gibi parayı al devletten.Onca insanin kul hakkina giriyorlar

Ne biliyim bozmak istemiuorum şuan kadını, tabiki aşırı cehalet daha akraba olamadan biseyler istemek. Bide bu benim elimde olan ce etik bisey degil. Yani ama dugune sayili günler kala ne biliyim.
Yaranmak borcunuz yok kimseye..Gucenecek olan o soruyu sorarken düşünecekti..Evet cevabı alacağını nereden biliyordu sormali..
Hiç yalana kıvırmaya gerek yok..Kendim için dahi bunu yapamam kusura bakmayın,yapım müsait değil demeniz kafi..Gerisi kendisini bağlar..

Ya heyet raporunu tek bir doktor veremiyor ki kurul toplanıyor uygun olursa veriyolar her bir doktorun imzasıyla. Söyledim bu şekilde açıkladı yapamazmış de geç

Bu tür durumlarda kirmal istemiyorsan "doktor çok prensipli bir insan bana da tepki gösterir. Söylemeye bile cekinirim." denilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…