- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi komiklikyapma
-
Konuşma bi de nasıl ilerliyor biliyo musun kuzenim sizin hastanede yatıyo covidden şüpheleniyorlar test yapıldı. (Sonuçları vs soracak sanıyorum, üzülüyorum, çok geçmiş olsun vs diyorum) odadaki tv çalışmıyor kuzenim de çok sıkılmış diyor ( oda değişikliği veya tv değişikliği isteyecek sanıyorum, millet yatacak yer bulamıyor hastanede dicek eşim nasıl söylesem ki diye düşünüyorum) bari Wi-Fi şifresi alabilirsek en azından video fln izler telden diyor ( beynimde şimşekler çakıyor, yanlış anladım dimi diyorum ama yok detaylarla ne kadar sıkıldığını anlatıyor)
Çocuğu ağlıyor diye işe mi gitmicekmiş? Gitsin ücretsiz izin alsın o zaman? Bizde doğurduk paşalar gibi çalıştık oğlum üç aylıktı işe döndüğümde aşırı uyuz oluyorum ücretli izni bitip rapor alanlara. Bir sıkıntı olsa alırsın refakatçi raporunu gitmezsin üçkağıda ne gerek var. Birde 6 ay aynı sebepten rapor alırsa emekliye malulen ayrırlarYa kadin dogum mu ne yapmis, çocuğu cok agliyormus 6 ay rapor istiyor, ama bu kul hakki yani ben soramam bile halledebilir miyiz diye ne kadar yakin olursa olsun, etik değil.
bu durumda biz normal değil anormal oluyoruz ben doğum yaptığımda benimle birlikte en az 10 kişi daha doğum yaptı çalıştığım kurumda heyet raporu almayan bir tek bendim kul hakkına girmemek için ama kınanan da ben oldum herkes alıyo sen neden almıyorsun diyeHe bir de 6 ay istiyor. O heyet raporunu Aspirin sanıyor herhalde. Çocuğu ağlıyorsa az yesin de ücretsiz izne ayrılsın. Şahsen biz normal insanlar öyle yapıyoruz.
Heyet raporunu tek doktor yazamaz ve hastayı görmeden hiç bi doktor rapor da yazamaz.Nisanlimin akrabasi , doktor olan yakın akrabami bildigi için benden heyet raporu yazdirmami istedişok oldum ya bu nedir, siparişle heyet raporu mu yazılır, ben utanırım söylemeye olmayan hastalik için heyet raporu yazabilir misin demeye. Kaldi ki kendim için bile rapor istemem ben, şimdi güzel bir dille nasıl bunu gecistirebilirim ? Off
Bir de hak etmeden aldığı maaşla çocuğunun karnını doyuracak. O bebek aglamayi bırak, perperisan olmazsa iyidir. İnsanlara bu yaptıkları sozde kurnazlığin dönüşünün ne kadar kötü olacağını ısrarla anlatmak lazımSiz kul hakkına girmeyin aracı olmuş olursunuz . Ağlayan çocuğunun derdine çok düşmüşse heyet raporu değil ücretsiz izne ayrılsın . Oh ne ala memleket . Bedavacı kaynıyor ortalık .
Göz göre göre hakkı olmayan paraları cepliyorlar. O bebeğin boğazından geçen helal lokmayı bir biz mi düşünüyoruz anlamadım. Ne ara bu kadar arsız, yüzsüz bir millet oldukbu durumda biz normal değil anormal oluyoruz ben doğum yaptığımda benimle birlikte en az 10 kişi daha doğum yaptı çalıştığım kurumda heyet raporu almayan bir tek bendim kul hakkına girmemek için ama kınanan da ben oldum herkes alıyo sen neden almıyorsun diye
Yaranmak borcunuz yok kimseye..Gucenecek olan o soruyu sorarken düşünecekti..Evet cevabı alacağını nereden biliyordu sormali..Ne biliyim bozmak istemiuorum şuan kadını, tabiki aşırı cehalet daha akraba olamadan biseyler istemek. Bide bu benim elimde olan ce etik bisey degil. Yani ama dugune sayili günler kalane biliyim.
Ya kadin dogum mu ne yapmis, çocuğu cok agliyormus 6 ay rapor istiyor, ama bu kul hakki yani ben soramam bile halledebilir miyiz diye ne kadar yakin olursa olsun, etik değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?