- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.781
haftasonu nasıl geçti hiç anlamadım 1 gibi acilen çıktım c.tesi günü iştenboyacı çağırdı renge bakmam için yatak odasını beğenmemiştim açtırdım neyseki güzel olmuş beğendim şimdi :76:
boya işleri bitti kombide takıldı c.tesi sıra geldi duşakabin ve sinekliklere bu haftaiçi hallederler umarım.
karaköye falan gittik pahalı bee bide ucuz derler koçtaştan aldık tuvalet-banyoya havluluk,tuvalet kağıdı askısı,kapı arkasına askı falan filan işteonlarda bitti. yani kurtulduk :82::82::82:
akşam pert olmuştuk yani öyle bi durumdaydım :26::26::26::26:
pazar günüde ailecek çıktık yollara ,ist. forum,ıkea,praktiker gezdik durdukmutfağa raf,bardaklık falan aldık bide halılarımızı halletik işte onlarda bitti.
bugünde hakan mutfak dolabı kulplarını alacak
ohhh birsürü iş halletmişiniz.
bende kıyafetlerimin hepsini yıkadım. küçük gelenleri filan ayırdım.
bi tanıdığa götürdüm verdim. dolabım baya boşaldı :) kışlıklardan olanlarıda yıkayıp kaldırdım.
boya badana işlerimiz bitince mayısın 15 inden sonra yıkanıcakları yıkıcaz. hurçlara koycaz. haziranın başı götürürüz yerleştirmeye.
köşe takımını da beğendim pembe olmadı çünkü yokmuş salak ben şartlandırdım kendimi bide :85::85:
beyaz deriya kırmızı oldu yine kırmızı yani :85::85::85:
pandomim ne kadara aldın ayakkabını çok şıkmış yahuuu
aslıı çok güzel canım :)
altına adımı yazmayı unutmaa
rahatt rahatt giyersin inşş
bunlarda salon için baktıklarım koçtaştan baktım öylesine sizce nasıllar
Eki Görüntüle 184159
Eki Görüntüle 184160
gayet güzeller canım. fiyat aralıkları nasıl?
salona ben de böle şıkırdaklı istiyorum, silmek çok vakit alıomuş ama istiyorum yinede banane
yatak odası için baktıklarından da en çok kırmızı ve siyah varya, onları beğendim canım
Bu çok hoşmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?