- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #28.001
uzun zamandır aklımdaydı böyle size teşekkür etmek.
hakkınızı gerçekten ödeyemem. çok sağolun. inşallah ikinizi de evimde ağırlama fırsatım olur.
gelir görürsünüz ikinizde.
Bu site ile tanışmam 11-03-2008 tarihinde olmuş ilk başta maalesef yanlış hatamdan dolayı şutlanınca
Tüm herkese sinir olmuştum ne yalan söyleyim. Sonrası zaten malum işte..
Tam 23 gün sonra evleniyorum. Bu tabiki benim için çok özel ve çok önemli ama bazı kk’daşlarım var ki şuanda bu duruma geldiysem gerçekten bana yararı olmuştur…
Ece ; ilk seninle başlıyorum çünkü sanırım en çok yararı olan kişi sensin…
Sıkıldığımda beni rahatlattığın için, ece şu şarkıyı bana acil bul dediğimde tüm işlerini bırakıp direk yardımcı olduğun için, tabi bu desteğinde yanında anneni de unutmamak lazım.
Bu sıralar yoğun olmasan bile yine de arada gelip hal hatır sorduğu için, kısacası tüm kahrımı sonuna kadar çektiğin için, her ne kadar yüzyüze hiç görüşmesek bile her daim yanımda olduğunu hissettirdiğin için
Pandomim ; seninle her zaman 1 adım daha yakındık en azından istediğimiz zaman görüşebiliyorduk…
İlk tanışmamız,ilk görüşmemiz hele nişan günü sanırım geleceğimi düşünmüyordun yüzündeki o güzel ifade için, gelinlik,ayakkabı her konu da bana yardım ettiğin için,
Çok TEŞEKKÜR EDERİM..
canım benim yaaaayapma böyle neden bilmiyorum ama
ben öyle çok rahatım ki düm tüm odamı topladım herşeyimi yine kalanlar kaldı
ama böyle evleneceğimi bilmek kötü oldum bi anda
Allah seninde yüzünü güldürsün inşallah hak ediyorsun.
az önce tüm kk daki arkadaşlarıma bişeyler yazmayı düşündüm teşekkür bölümüne ama toparlayamadım neden bilmiyorum.. 2 kişi de kaldım dur boşa gitmesn buraya ekleyim bari
bende stresliyim geçen hatta sinirden saatlerce ağladım
yazıcam tabi yaaa önceden yazarım zaten. provalar bitsinde giyince siliniyr çünkü..
18 mayıstan sonra yazarım
18 mayısta mı son provan vay bee :))
2. PROVA 25 mayısta almaya gidice herhalde yine denerim
bu pazar çok heycanlı olacak tüm eşyalarım gidiyor eve
oyy canım bneim ne güzel
iyi günlerde kullanmayı kısmet etsin rabbim
bize de evinde canlı görmeyi kısmet eder inşş :))
ne çok model bulmuştuk saç makyaj çiçek gelinlk için
bir çok kişide olmayan arşiv vardır bizde :))
ayakkabı geldi mi yaa hberin var mı
teslim edildi mi tereddütteyim de
yolladın mı sen? ne zaman yolladın teyzemi ararım o alacak teslim
aynen yaaa çok ilginç değişik modeller vardı elimizde herşeyimizde yine istediğimiz gibi oldu..
amin canım inşallah çok isterim canlı görmeni
davetiyemizi de aldık yarın bana gelir hakanlarda
Bu site ile tanışmam 11-03-2008 tarihinde olmuş ilk başta maalesef yanlış hatamdan dolayı şutlanınca
Tüm herkese sinir olmuştum ne yalan söyleyim. Sonrası zaten malum işte..
Tam 23 gün sonra evleniyorum. Bu tabiki benim için çok özel ve çok önemli ama bazı kk’daşlarım var ki şuanda bu duruma geldiysem gerçekten bana yararı olmuştur…
Ece ; ilk seninle başlıyorum çünkü sanırım en çok yararı olan kişi sensin…
Sıkıldığımda beni rahatlattığın için, ece şu şarkıyı bana acil bul dediğimde tüm işlerini bırakıp direk yardımcı olduğun için, tabi bu desteğinde yanında anneni de unutmamak lazım.
Bu sıralar yoğun olmasan bile yine de arada gelip hal hatır sorduğu için, kısacası tüm kahrımı sonuna kadar çektiğin için, her ne kadar yüzyüze hiç görüşmesek bile her daim yanımda olduğunu hissettirdiğin için
Pandomim ; seninle her zaman 1 adım daha yakındık en azından istediğimiz zaman görüşebiliyorduk…
İlk tanışmamız,ilk görüşmemiz hele nişan günü sanırım geleceğimi düşünmüyordun yüzündeki o güzel ifade için, gelinlik,ayakkabı her konu da bana yardım ettiğin için,
Çok TEŞEKKÜR EDERİM..
uzun zamandır aklımdaydı böyle size teşekkür etmek.
hakkınızı gerçekten ödeyemem. çok sağolun. inşallah ikinizi de evimde ağırlama fırsatım olur.
gelir görürsünüz ikinizde.
Canım ben teşekkür ederim. Sanada Eceyede.
İsteme, söz nişan hep beraberdik, bilgisayar camının arkasında olsada ama dediğin gibi sipit senle görüşme imkanımız oldu... Evet nişanımda çok şaşırmıştım cidden :90:
AMa böle olunca sanki veda konuşması gibi oldu ya.
Daha buralardayız inşallah.
Mevlam hepimizin yüzünü herzaman güldürsün inşallah.
(bu aralar üstümde bi rehavet var niye bilmiyorum o yüzden kk ya giresim gelmiyobazen sanki boşluktaymışım gibi geliyo açıyorum unutuyorum öle kalıyo aşağıda. o yüzdende şimdi geç farkettim bu yazılanları)
çok güzel olmuş maşallah
teşekkür ederim canım seninkini de görmek istiyorumhızlı olun hadi yapın merak ediyorum
gelinlik provan nasıl geçti
gelinlik provasına gitmedim :83:
o zaten ayrı bi dert. ara prova çıkardılar başıma.
çarşamba gitcem inşallah.
cumartesi değil miydi? iptal mi oldu?
ara prova nasıl oluyor prvolarımıı fazlalaıştırıyorlar
benimde bu çarşamba :=)saat 19:00'da işteee
normalde bu cumartesi yoktu. ara prova diye fazlalaştırdılar.
cumartesi sabahtan gelirim demiştim ama hazır beğendiğim gelinliğin orjinal halinide tekrar görmek istedim. gelinliğide ümraniye şubesine göndermişler dizi çekimi için.
bende ozaman gelinlik glediği zaman provaya gelim ikikere iş olmasın dedim.
çarşambaya aldık. hem hazırdan beğendiğim gelinliği tekrar görcem hemde provaya devam etcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?