Sipaydi ye Yardım lütfen

özlemişim seni yaa konuştuk ama yine de yokluğun hissedildi
anlat hemmen bütünnn detayları istiyoum herr konuda :23: :23: :23:

kına da öyle aman aman heycanlanmadım ben ama istediğimi de yaptım işte babamla en kıymetlim şarkısında dans ettim kına yakılırken falanda ağlamdım ama dansta tutamadım kendimi. :2::2::2::2::2:

düğünde de çıkmadan 1 kişi hadi gidiyoruz dese giderdim o dereceydim stresli hüzünlü çıkınca bişeyim kalmadı ama hatta çıkmadan oda da ağladım bile :34::34::34::34: sonradaki 3 gün yine balayında bile aklıma geldikçe ağladım...

balayı enfesti resmen aşık olduk ortama denize otele ve birbirimize toplam 1800 Tane foto var

ohh bol bol resim çekinmişsiniz enn güzeli
o günlerden bi resimler kalcak
dış çekimlerini abin mi yaptı ?

cnm hayırlı uğrulu olsun ben de çok ağlamıştım insan çok duygulu anlar yaşıyor tekrarı olmayan..
her gününüz balayı tadında geçsin :71:
resimleri merak ediorumm

hayırlı olsun canım Allah bir yastıkda kocatsın boy boy bebekleriniz olsun . herşeyin çok güzel geçmesine sevindim. bende resimlerini merak ediyorum ama göremiyorum nasıl görebilirim

tebrikler mutluluklar

hayırlı olsun canım Allah bir yastıkda kocatsın boy boy bebekleriniz olsun . herşeyin çok güzel geçmesine sevindim. bende resimlerini merak ediyorum ama göremiyorum nasıl görebilirim

tebrikler mutluluklar

teşekkür ederim canım tüm dileklerin için amin inşallah arkadaş olarak ekledim. görebilirsin :21:

speedy eeee başka anlatacağın bişey yokmu :9: :9: :9:

yok kız ne anlatıyım :60::60::60: herşey bildiğiniz gibi. :32: :92:

dur kzım yaa bugün bir biliyon benim kafa anca dank ediyo :9: :9: b,rde pazartesi sendromu yaşyorum

hımmmm bende hiç bişey yapmadım buguün akşamda yemek yer ezeli izleriz. çamaşır yıkarım bugün çok yormuycam kendimi :60:

spit tebrik ederim canım :nazar:
çok güzel olmuşun
makyajınla saçını çok beğendim
saçının arkasını da merak ettim yanii :46:

Son düzenleme:
spit tebrik ederim canım :nazar:
çok güzel olmuşun
makyajınla saçını çok beğendim
saçının arkasını da merak ettim yanii :46:

DUR 1 tane de arkadan resim eklerim :61::61::61::61:
aslında elimde resim çok ama eklemekle bitmez yaaaa :21::21::21:

:1: :1: kızım direk soramıyoz sende anla bizi be yaa :33: :33:
reha muhtar gibi mi sorayım
acı var mı acı :35: :35:

yok be kuzum yaaa gayet normal. korkulacak düşünülecek bişey deil rahat olun :27:

yeni gelin gelmis, hosgelmis... :16:
herseyin cok güzel gecmesine cok sevindim... :34:
umarim mutlulugun hergün daha da artarak devam etsin... :nazar: :nazar: :nazar:
darisi bizim basimiza... :69:

Back
X