Sipaydi ye Yardım lütfen

günaydın canımm :60: :60: buralardaym şimdilik :))

:51::51::51: hoşgeldin... napuyosun bakalım.. elimden 2 tane iş var ama hiç yapasım yok yaw..
bu akşam anneme yemeğe gidiyoruz kurnazlık yaptım dün çağırmıştı dün evde yemek var diye gitmedim :53:
bugün evde de yemek yok gidip yemek yiyelim hem kaynaklarımı çıkartıcam akşama :74:

:51::51::51: hoşgeldin... napuyosun bakalım.. elimden 2 tane iş var ama hiç yapasım yok yaw..
bu akşam anneme yemeğe gidiyoruz kurnazlık yaptım dün çağırmıştı dün evde yemek var diye gitmedim :53:
bugün evde de yemek yok gidip yemek yiyelim hem kaynaklarımı çıkartıcam akşama :74:

:60: :60: uyanıksın sen yaa :))
benimde işim var ama yapasım yok :1: ne hikmetse

kaynaklarını nie çıkartcan daha ynei taktırdın

neden sıkılmış olmana şaşırmadım acaba :60: :60:
bu arada kendi saçlarında uzamıştır zatn bayağı

düğnde yengen mi yaptı saçını ? ?

neden sıkılmış olmana şaşırmadım acaba :60: :60:
bu arada kendi saçlarında uzamıştır zatn bayağı

düğnde yengen mi yaptı saçını ? ?

aman ne biliyim sıkıldım işte devamlı rapunzel gibi uzun :60::60::60:
uzadı yaaa epey ilk zaman alışmak zor gelecek ama kendi saçımız gibiis yok yaaa... belki rengini bile değiştiririm. sonra hakan eve almaz :27::27::27:
yengem makyajımı yaptı mert saçımı beklediğimden çok çok daha güzel yaptı ama :36::36::36:

vayyy birde sinir oluyodun çocuğa :))
hakkatende güzel olmuş saçın ben çok beğendim
bindallı da acayip yakışmış sana yaa :nazar: böle kafandaki o pullarla falan süper olmuşsun :))

vayyy birde sinir oluyodun çocuğa :))
hakkatende güzel olmuş saçın ben çok beğendim
bindallı da acayip yakışmış sana yaa :nazar: böle kafandaki o pullarla falan süper olmuşsun :))

:60::60::60::60: korkudan olsa gerek :60::60: vallahi hakkını yiyemem güzel yaptı ama ve kısa süre de :33:
bindallı da aynen çok beğenerek aldım aksesuarlarını :32: öyle ce duruyor evde sıkıldıkça giyerim artık :44:

pery hoşgeldin :60:

Son düzenleme:
:60::60::60::60: korkudan olsa gerek :60::60: vallahi hakkını yiyemem güzel yaptı ama ve kısa süre de :33:
bindallı da aynen çok beğenerek aldım aksesuarlarını :32: öyle ce duruyor evde sıkıldıkça giyerim artık :44:

pery hoşgeldin :60:

hoşbulduk cnm... bende gördüm resminiii çok beğendim ne kadar güzel olmuşsun maşallah:d:32:

hahhahh allah iyiliğini versin emi :)) sakla ben evlenirken bana yollarsın :33: :33:

yollarım tabi şekerim ni demek :60::60::60: işe yarar beee ben giyerim evin içinde anı tazeleriz falan işte :27::27::27:
gelinlik provaları da başlamış demek hadi hayırlısı yeni resimler ekledim bak sözde kucağımızda olan bebekler ile yine resmimiz var :71::71:

hoşbulduk cnm... bende gördüm resminiii çok beğendim ne kadar güzel olmuşsun maşallah:d:32:

teşekkür ederim darısı sana inşallah :D

Son düzenleme:
Back
X