- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #28.481
Kızlarr huuu huuu nasılsınız
Pando ve Sipidi negüzel gelin olmuşsunuz:)
Allah mutluluğunuzu daim etsin işallah.
Ee nasıl gidiyor evlilikler
şimdi face açamıyorumda işte olduğumdan dolayı :S
sanki biri taglemişti orda görmüştüm diye hatırlıyorum
günaydıııııınnn:)
Günaydın sipitt. Naber :) Günaydın kızlar :)
günaydın canım nasıslın yaaa başladın mı işehayırlı olsun bu arada evliliğin malesef gelemedik inşallah bundan sonra sık sık görüşürüz
nasıl geçti anlat bakalım. faceden 1 tane düğün resmini gördüm ikinizde çok güzel olmuşşsınız ama başka fotolar istdüiyoruz özel album yapıp buraya eklesene
balayın eminim mükemmel olmuştur resimlerden belli
elimde düğünden ve kınadan resim yok biliyomusun. şimdi özel albüm yaptım topu topu 1 tane resmimiz var düğünden ikimizin.
kınada fotoğraf makinemiz kayboldu o günün gecesi. kına resimleride içindeydi. düğünde de kendimiz çekemedik. düğün sabahı farkettik kaybolduğunu. bende milletten toparlamaya çalışıyorum resimleri
teşekkür ederim bu arada. seninde hayırlı uğurlu olsun tekrar. sanırım düğnde ikikere sen aradın. sağolasın.
telefon hep kuzenimdeydi bide arzudaydı.
düğünde balayıda kınada çok güzel geçti.
düğünde dış çekim için anlaşmıştık ama yağmur yağdı iptal oldu :))
gelinlik hep çamur olur diye sütüdyoda olsun dedim .
onun haricinde aksilik olmadı çok şükür
nasılsın canım nasıl gidiyor hazırlıklar
bende geldim bende geldimm
yine çoğu bitmiş canım. merak etme hep beraber onları da bitirirsiniz
inş canım ya sen bizi boşver:) bana dokundunmu dertli dertli anlatır dururum... asıl sende ne var ne yok evlilik nasıl gidiyo. yemek çamaşır bulaşık :) alışabildinmi çalışan bayan olarak ev hanımıda olmaya:)
canım resimlerine baktımmm ayy ne kadar sevimli bir ciftsiniz siz öyle yaaa, herseyin cok guzel olmus evliligin de en az senin kadar guzel olsun hep böyle
baktım şimdi resimlerine hepsi çok güzel olmuş yaaa insanın baktıkça içi gidiyorne güzel geçmiş günleriniz
Evet canım deniz kenardında aradım. ama müsait olmayınca 1 kez daha aramak istemedim. üçüncüsüne mesaj attım
senin sabahki mesajına da aslında cevap verdim ama telin kapalıydı ulaşamadım
ufak tefek detayları boşver yaaageçti gitti bide şey diycem sana düğün salonu saba album yaptı mı yaa ben çok şaşırdım album yokmuş.
fotoğrafları çeken adama gidiyorsun seçiyorsun resimlerini ücret karşılığı alıyorsun
makinenin kaybolması da kötü olmuşkaybolmasına değil de. resimlere üzüldüm.
saba albüm ne. yapmadılar bize öle bişi. sadece anı defterini aldık. bide büyüttükleri resmi okadar.
bende resimlere üzüldüm
bi uğursuzluk vardı başımda düğünden bir gün önce.
ilk önce sağlam olan telimi yere düşürdüm açılmadı bidaha ki ben o teli nerelere düşürdüm sulara bile düşürdüm çalıştı evin içinde düştü çalışmadı. sabahına foto. makinesini kaybettik. balayında arkadaştan aldığımızı kırdık :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?