Sipaydi ye Yardım lütfen

olsun canım önemli değil. Ben de istiyorum ama çok çok da gerekli değil aslında. Çeyizime alsaydım olurdu da evlendikten sonra insan amaan boşver deyip başka şeylere öncelik veriyor Ama kışın çok zorlanırsam kurutmakta, o zaman belki bakarım ben de

speddyim biz enn fazla 4 diyoruz o da en yükseği çünkü çok büyük bir salon tutmayı düşünmüyoruz
ee ekstra bişeyde yok yeterde artar bile
bursada olsa bizim çok daha kalabalık olur ama inegöl de olunca bir çok uzak akraba gelemeyhecek

almaya karar verince araştırırz
eğer dediğin gibi bozulacaksa hiç almam 2 kere masrafa hiçç gerek yok
ama kurutma mk iyi oluyor yaa kuzenlerde var pratik oluyor

sınavı da kazanacak bak eniştem dediydi dersinnn :)
o sana sürpriz olsun diye çalışmıyor gibi yapıpda çalışıyor .)

kurutaak yerin var ise hiç gerek yok.
kullanan herkes büyük kolaylık diyor bakalım bende o kadar memnun kalacakmıyım haftaya gelecek sanırım.

bu hafta rafları ayarlayıp takacak orayı kiler giib kullanacağım ayakkabılarımı falan koyarım

Hayırlısı olsun erkeğin evde oturması onun için çok zor bizimki kısa sürede bunalıma girer herhalde. , düşünemiyorum bile. haklarında hayırlısı olsun inşallah
çok şükür hiç boş kalmadı, hep uğraşacak bi iş buluyor kendine. Birilerine işte yardım ediyor fln. Evde otursaydı çoktan bunalıma girerdi de birbrimizi yerdik. Çok şükür halimize, çok sıkıntı yaşamıyoruz biz bu konuda. O yüzden her işi kabul etmiyor sanırım. İnce eleyip sık dokuyor. Eğer çok bunalmış olsaydı önüne ilk gelen işe girerdi, bu kadar uzun süre işsiz durmazdı diye düşünüyorum. Belki de içindekileri bana belli etmiyordur, bilemiyorum. İnşallah en kısa zamanda gönlümüze göre bi işe girer. Herkes için hayırlısı canım.

inşallah gönlünüze uygun güzel bir yer bulursunuz
daha kına için falan da yer bakacaksın bütçeyi çok sarsmamak lazım

bakalım haftaya gelecek gelsin artık evde kurutmaktan kurtulsam
herkes kolay rahat diyor ama ben yine de keşke balkonum olsa falan diyorum dışarıda kurusa.
bide kullananlar dışarıda kuruttukları çamaşırı atmışlar çıkan tozu eklemişler int gördüm işte böyle giyiyorz falan diye şok oldum yaaaa

inşallah ece kazanır da herşey yoluna girer :2:
dün çalışmış biraz ben kınadaydım. ama artı bir daha ne zaman çalışır Allah bilir
o hafta da ben işteyim ya birlikte gideriz falan diyordum gidemeyeceğim

amin inşallah.
şimdi sana belli etmesi yalnış olur zaten. en güzel günleriniz kavga içe geçmemeli.

kına için belli salonum orası da ufak şık bi yer
800 dü bu sene seneye de en fazla 1000 lira olur :)
organzisyon yapanlarda var onlarada bakcam ama

bu dore mesela arkadaş işte 1300 e tuttu
2 tane değişik kaftan giyecek
kahve lokum ikramı
gelin için taht var defler taçlar veriyor
hepsi içinde o fiyat
o rakamlara verirse kınayı da orda yapabilirim

balkonum var ama soğukta kurutmak sıkıntı oluyor orda. Yer var ama bazen acil kuruması gerekio bazı şeylerin, o zaman çok arıyorum işte

amin inşallah.
şimdi sana belli etmesi yalnış olur zaten. en güzel günleriniz kavga içe geçmemeli.
evet bence de

orası ile konuş mutlaka herşey içinde bir kendini alıp gidiyorsun ne güzel.
biz kaftan kınalık falan ne çok para vermiştik kınalar için özel kutu istedim hahhaha
aman 1 kez evleniyorum iyiki yapmışım..

balkonum var ama soğukta kurutmak sıkıntı oluyor orda. Yer var ama bazen acil kuruması gerekio bazı şeylerin, o zaman çok arıyorum işte

evet bence de

acil olanlar için gayet güzel

oo fiyat çok iyiymiş canım kınanı da orda yap o zaman
Ama kınayla düğün aynı yerde olmasını istemezdim ben. Hatta nişanımı yaptığım salonu çok beğenmiştim, çok memnun kalmıştım, ama yine de değişiklik olsun, başka salonlardan da hevesimi alayım diye başka yer tuttum, hepsi farklı salonda oldu, hiç biri içimde kalmadı

iyi ki yapmışsın tabiii

ben şimdiden başlamayı düşünüyorum hazırlıklara

şuna benzer bir mum yapayım diyorum 30 tane yapsam yeter

sonraa ufağın bi büyüğü kavanozlar var nişanda şeker için almıştım büyük gelmişti onları süsleyip içine çerez koycam
kına için orjinal bişi arıyorum ama hala istediğimi bulamadım

nikah şekeri içinde bundan istiyorum
http://www.nikahsekerimalzeme.com/FileUpload/bs45419/UrunResim/14070745.jpg

50 tanesi 20 tl

http://www.nikahsekerimalzeme.com/FileUpload/bs45419/UrunResim/12105529.jpg
bununda 50 tane 25 tl

süsü falan çok pahalıya da mal olmaz şıkta durur
kışın masraflar çoğalmadan halledeyim dyiorum nasıl olur sence ?

geçen gün nişanlımla az atışmıştık
o akşam buluşalım dedi bi baktım elinde çiçeklerle gelmiş
çok mutlu oldum

dedim ki sonra kendime odun
sende ona bir süpriz yap
illa özel bir gün olmasını bekleme
bugün bu kurabiyelerden sipariş ettim bende bikaç tanesi değişecek
belki bir gün yazanların yerine
birine nişan tarihimiz
birine nazar boncuğu
bir tanesi yerine de sarı kırmızı forma olacak bizim malum resmimiz gibi romeo juıet yazacak hemdee

aslında niyetim pazar günü kahvaltıya gidip vermekti ama
onun tatil gününü değiştirdiler artık cumartesi tatil yapacak pazar çalışacak
çok sinir oldum
kahvaltı hayalim suya düştü anlayacağın

ben kına için tek bir çöp bile almadım, herşeyi organizasyoncu ayarladı, kafamı yormak zorunda kalmadım, çok iyiydi .
nikah için bu çerçevelerden kaçtane yaptıracaksın canım. çok güzel ama çok beğendim ben. Biz nikah şekeri dağıtmadık, nişanda dağıtmıştık böyle süslü bişiler.
Eğer şimdiden hazırlarsan senin için çok rahatlık olur. Ben de önceden hazırlamadığıma pişmanım. Düğüne yakın zamanda masraflar ve telaşeler o kadar çoktu ki, kıyamadım paraya. O yüzden yaptırmadık biz

bu kurabiyeleri nerden sipariş ettin tatlım, bide ne kadar zamanda gelio ki?

Son düzenleme:

nikahı ayrı istiyorum ben öyle yaparsam çerçevelerden en fazla 100 tane yaparım
yakınlara 1 den fazla veririm

kına için bende hem şirketle anlaşayım diyorum ama onlar verdiklerini sonra geri alıyorlar ya
ben bunları yaparsam veririm kalır misafirlerde ama yine bana belli olmaz

face te bir sayfadan sipariş ettim canım
bugün 10 gibi verdim akşama hazırlayacak
yarında kargoya verecek bir aksilik olmazsa

tühh daha önce konuşmuş olsaydık bu kurabiye işini ben de sipariş edebilirdim. neyse sağlık olsun
kına organizasyocusu sadece kaftanı ve kına tepsisini geri aldı, diğer bütün malzemeler bana kaldı

tühh daha önce konuşmuş olsaydık bu kurabiye işini ben de sipariş edebilirdim. neyse sağlık olsun
kına organizasyocusu sadece kaftanı ve kına tepsisini geri aldı, diğer bütün malzemeler bana kaldı

benimde birden geldi aklıma
inş güzel gelir

seninki iyiymiş :)
bizim burdaki herşeyi geri alıyor yaa

Ece yine destan yazmışşsın alıntı yapıp hepsini mahvetmemek için direk yazayım dedim.

Kına için o şeyler çok şirin bizde hatırlıyorsan mavi cam bişey almıştık ama en yakınlarımda bile yok o günü iyi değerlendirmek lazım
kendi ellerinde dağıtacaksın bir bakıyorsun herkes almış. çokta mühim değil ama en güzeli altına isim yazmak diğerlerine yok istediklerine verirsin..
bana yolladığın yastıklarda çok güzel kına yada nikah için onu da düşünebilirsin. maşallah annen çok becerikli siz ikiniz oturur halledersiniz.
kışın hazır işler azken oturup yapabilirsiniz beğendiğiniz bir modeli kendiniz bile yapabilirsiniz kolilersin bişeycik olmuyor.

çerçeve bende bakmıştım güzel olur daha araştırırız ama ilginç fikirler çıkabilri her sene farklı şeyler çıkıyr

Odun olma yap arada böyle şeyler şeker hamuru ile kurabiye çok keyifli ya bu aralar yine yapasım var ama zor çok uğraştırıyor
işi bırakıp bende böyle int sipariş mi alsam
evlenince inş yine tatil gününü pazar yaparlar yoksa birlikte geçirecek gününüz kalmayacak

yaa hakkaten millet atlayıp atlayıp alıyor
sanki çok alınca boyları büyüyor

senin nikah kız kulesinden var bende magneti düştü ama makyaj masamda duruyor hala :)

aynen kıştan hazırlayalım dursun
maddi olarakta zorlanmayız hem
çünkü son günlerde çok masraf çıkıyor

az önce arkadaşla konuştuk bizde
şeker işine mi girsek diye
face çok varya öyle yapanlar bizde yapsak iyi olur dedik
isim arıyoruz şimdi
benim nişanda yaptığım şekerler 2,5 tl den başlıyor yaaa şaka gibi

sende kurabiye işine girebilirsin
ben 10 taneyi 25 tl ye yaptıroyurm

değiştirirler yaa yoksa bırakır zaten tarık işi çok sinirlendi de
zor sakinleştirdim

aynen öyle sanki sonra satıp para alacaklar
kına için yaptığımızdan yollamadım mı ben ya unuttum sanırım bir ara yollarım ondan da

eline para geçtikçe al istediklerini evde oldukça da yaparsın son zamanlar maddiyattan ziyade zaman kalmıyor ki
herşeye koşturmak zorunda kalıyorsun

valla 10 tanesi 25 TL hiç fena para da değil he ne güzel olur ...
yapması zor ama o resimde gösterdiklerini yapma için daha çok malzemem olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…