- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.401
Deryaw ; öyle dertlenmişim ki soruna cevap bile vermemişim. Arçelikten A sınıfı aldık 1600 TL denk geldi bizim için şarttı. boş oda da kurutuyorduk çocuk olana kadar sallıyorduk nasılsa boş odamız var diye.
şimdi böyle kampanyalı falan bulunca hemen aldık
olsun canım önemli değil. Ben de istiyorum ama çok çok da gerekli değil aslında. Çeyizime alsaydım olurdu da evlendikten sonra insan amaan boşver deyip başka şeylere öncelik veriyorAma kışın çok zorlanırsam kurutmakta, o zaman belki bakarım ben de
çok şükür hiç boş kalmadı, hep uğraşacak bi iş buluyor kendine. Birilerine işte yardım ediyor fln. Evde otursaydı çoktan bunalıma girerdi de birbrimizi yerdik. Çok şükür halimize, çok sıkıntı yaşamıyoruz biz bu konuda. O yüzden her işi kabul etmiyor sanırım. İnce eleyip sık dokuyor. Eğer çok bunalmış olsaydı önüne ilk gelen işe girerdi, bu kadar uzun süre işsiz durmazdı diye düşünüyorum. Belki de içindekileri bana belli etmiyordur, bilemiyorum. İnşallah en kısa zamanda gönlümüze göre bi işe girer. Herkes için hayırlısı canım.Hayırlısı olsun erkeğin evde oturması onun için çok zor bizimki kısa sürede bunalıma girer herhalde. , düşünemiyorum bile. haklarında hayırlısı olsun inşallah
çok şükür hiç boş kalmadı, hep uğraşacak bi iş buluyor kendine. Birilerine işte yardım ediyor fln. Evde otursaydı çoktan bunalıma girerdi de birbrimizi yerdik. Çok şükür halimize, çok sıkıntı yaşamıyoruz biz bu konuda. O yüzden her işi kabul etmiyor sanırım. İnce eleyip sık dokuyor. Eğer çok bunalmış olsaydı önüne ilk gelen işe girerdi, bu kadar uzun süre işsiz durmazdı diye düşünüyorum. Belki de içindekileri bana belli etmiyordur, bilemiyorum. İnşallah en kısa zamanda gönlümüze göre bi işe girer. Herkes için hayırlısı canım.
balkonum var ama soğukta kurutmak sıkıntı oluyor orda. Yer var ama bazen acil kuruması gerekio bazı şeylerin, o zaman çok arıyorum iştekurutaak yerin var ise hiç gerek yok.
kullanan herkes büyük kolaylık diyor bakalım bende o kadar memnun kalacakmıyımhaftaya gelecek sanırım.
bu hafta rafları ayarlayıp takacak orayı kiler giib kullanacağım ayakkabılarımı falan koyarım
evet bence deamin inşallah.
şimdi sana belli etmesi yalnış olur zaten. en güzel günleriniz kavga içe geçmemeli.
kına için belli salonum orası da ufak şık bi yer
800 dü bu sene seneye de en fazla 1000 lira olur :)
organzisyon yapanlarda var onlarada bakcam ama
bu dore mesela arkadaş işte 1300 e tuttu
2 tane değişik kaftan giyecek
kahve lokum ikramı
gelin için taht var defler taçlar veriyor
hepsi içinde o fiyat
o rakamlara verirse kınayı da orda yapabilirim
balkonum var ama soğukta kurutmak sıkıntı oluyor orda. Yer var ama bazen acil kuruması gerekio bazı şeylerin, o zaman çok arıyorum işte
evet bence de
oo fiyat çok iyiymiş canım kınanı da orda yap o zamankına için belli salonum orası da ufak şık bi yer
800 dü bu sene seneye de en fazla 1000 lira olur :)
organzisyon yapanlarda var onlarada bakcam ama
bu dore mesela arkadaş işte 1300 e tuttu
2 tane değişik kaftan giyecek
kahve lokum ikramı
gelin için taht var defler taçlar veriyor
hepsi içinde o fiyat
o rakamlara verirse kınayı da orda yapabilirim
ben kına için tek bir çöp bile almadım, herşeyi organizasyoncu ayarladı, kafamı yormak zorunda kalmadım, çok iyiydi .iyi ki yapmışsın tabiii
ben şimdiden başlamayı düşünüyorum hazırlıklara
şuna benzer bir mum yapayım diyorum 30 tane yapsam yeter
Eki Görüntüle 543281
sonraa ufağın bi büyüğü kavanozlar var nişanda şeker için almıştım büyük gelmiştionları süsleyip içine çerez koycam
kına için orjinal bişi arıyorum ama hala istediğimi bulamadım
nikah şekeri içinde bundan istiyorum
http://www.nikahsekerimalzeme.com/FileUpload/bs45419/UrunResim/14070745.jpg
50 tanesi 20 tl
http://www.nikahsekerimalzeme.com/FileUpload/bs45419/UrunResim/12105529.jpg
bununda 50 tane 25 tl
süsü falan çok pahalıya da mal olmaz şıkta durur
kışın masraflar çoğalmadan halledeyim dyiorum nasıl olur sence ?
bu kurabiyeleri nerden sipariş ettin tatlım, bide ne kadar zamanda gelio ki?geçen gün nişanlımla az atışmıştık
o akşam buluşalım dedi bi baktım elinde çiçeklerle gelmiş
çok mutlu oldum
dedim ki sonra kendime odun
sende ona bir süpriz yap
illa özel bir gün olmasını bekleme
bugün bu kurabiyelerden sipariş ettim bendebikaç tanesi değişecek
belki bir gün yazanların yerine
birine nişan tarihimiz
birine nazar boncuğu
bir tanesi yerine de sarı kırmızı forma olacakbizim malum resmimiz gibi romeo juıet yazacak hemdee
Eki Görüntüle 543284
aslında niyetim pazar günü kahvaltıya gidip vermekti ama
onun tatil gününü değiştirdilerartık cumartesi tatil yapacak pazar çalışacak
çok sinir oldum
kahvaltı hayalim suya düştü anlayacağın
ben kına için tek bir çöp bile almadım, herşeyi organizasyoncu ayarladı, kafamı yormak zorunda kalmadım, çok iyiydi .
nikah için bu çerçevelerden kaçtane yaptıracaksın canım. çok güzel ama çok beğendim ben. Biz nikah şekeri dağıtmadık, nişanda dağıtmıştık böyle süslü bişiler.
Eğer şimdiden hazırlarsan senin için çok rahatlık olur. Ben de önceden hazırlamadığıma pişmanım. Düğüne yakın zamanda masraflar ve telaşeler o kadar çoktu ki, kıyamadım paraya. O yüzden yaptırmadık biz
bu kurabiyeleri nerden sipariş ettin tatlım, bide ne kadar zamanda gelio ki?
tühh daha önce konuşmuş olsaydık bu kurabiye işini ben de sipariş edebilirdim. neyse sağlık olsunnikahı ayrı istiyorum ben öyle yaparsam çerçevelerden en fazla 100 tane yaparım
yakınlara 1 den fazla veririm
kına için bende hem şirketle anlaşayım diyorum ama onlar verdiklerini sonra geri alıyorlar ya
ben bunları yaparsam veririm kalır misafirlerde ama yine bana belli olmaz
face te bir sayfadan sipariş ettim canım
bugün 10 gibi verdim akşama hazırlayacak
yarında kargoya verecek bir aksilik olmazsa
tühh daha önce konuşmuş olsaydık bu kurabiye işini ben de sipariş edebilirdim. neyse sağlık olsun
kına organizasyocusu sadece kaftanı ve kına tepsisini geri aldı, diğer bütün malzemeler bana kaldı
Ece yine destan yazmışşsın alıntı yapıp hepsini mahvetmemek için direk yazayım dedim.
Kına için o şeyler çok şirin bizde hatırlıyorsan mavi cam bişey almıştık ama en yakınlarımda bile yok o günü iyi değerlendirmek lazım
kendi ellerinde dağıtacaksın bir bakıyorsun herkes almış.çokta mühim değil ama en güzeli altına isim yazmak diğerlerine yok istediklerine verirsin..
bana yolladığın yastıklarda çok güzel kına yada nikah için onu da düşünebilirsin. maşallah annen çok becerikli siz ikiniz oturur halledersiniz.
kışın hazır işler azken oturup yapabilirsinizbeğendiğiniz bir modeli kendiniz bile yapabilirsiniz kolilersin bişeycik olmuyor.
çerçeve bende bakmıştım güzel olur daha araştırırız ama ilginç fikirler çıkabilri her sene farklı şeyler çıkıyr
Odun olma yap arada böyle şeyler şeker hamuru ile kurabiye çok keyifli ya bu aralar yine yapasım varama zor çok uğraştırıyor
işi bırakıp bende böyle int sipariş mi alsam
evlenince inş yine tatil gününü pazar yaparlar yoksa birlikte geçirecek gününüz kalmayacak
yaa hakkaten millet atlayıp atlayıp alıyor
sanki çok alınca boyları büyüyor
senin nikah kız kulesinden var bendemagneti düştü ama makyaj masamda duruyor hala :)
aynen kıştan hazırlayalım dursun
maddi olarakta zorlanmayız hem
çünkü son günlerde çok masraf çıkıyor
az önce arkadaşla konuştuk bizde
şeker işine mi girsek diye
face çok varya öyle yapanlar bizde yapsak iyi olur dedik
isim arıyoruz şimdi
benim nişanda yaptığım şekerler 2,5 tl den başlıyor yaaa şaka gibi
sende kurabiye işine girebilirsin
ben 10 taneyi 25 tl ye yaptıroyurm
değiştirirler yaa yoksa bırakır zaten tarık işi çok sinirlendi de
zor sakinleştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?