- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.381
yok be tatlım, bizim bütün bayramlarımız ilk bayram tadında
nişanlıyken de bayramlarımız yoğun geçerdi, şimdi de. çok fark yok. Muhtemelen seneye de aynı yoğunlukta olacaktır:26:
bu bayramın tek farkı bir kaç il dışı gezimiz de oldu (günübirlik), o yüzden daha da yorucu oldu. Eh şehir dışından bize yemeğe gelen de oldu. Sülale de kalabalık olunca... En son Pazartesi gecesi yerlerde sürünerek bitirdim tatili
aman okurken ben yoruldm yaaaaaaaaoraya git buraya git
benim fena değildi evdeydim dinlendim gezdim falan ikisini bir arada yaptık çanakkale 1915 filmine gittik
yeni kitaplar aldım
çiçek güzeldi canım.. mis gibi de kokar ha kasım ayına da girdik sizde düğün planı var mı ?
hahaha valla bende okuyunca yoruldum hee
güzel tarafı da vardı tabii ki sevgilimle nişanlımla ilk bayramdı hep birlikteydik
daha bi alıştık birbirimize sanki
ilişkimiz için güzel oldu
valla 19 mayıs diyorduk biz
ama okullar açık olacağından dolayı zor olur diye vazgeçtik çünkü tarığın teyzeleri falan hep şehir dışında
haziranda da peşine razaman girecek zor olur diye ben istemedim
ağustosun başı da ramazan çıkışı olacak ee ramazanda hazırlık yapmak zor diye yine ben istemedim
31 ağustos - 1 eylül diyoruz ama bakalım
bikaç salona fiyat sorduk
dandirik salonlara dünyanın parasnı istiyorlar yaa çok sinir oldum
tabii yalnızca telefonda sorduk birebir gidince mutlaka indirim falan olur ama zorrr
deryacımmvalla normalde bende işte daha çok dinleniyordum da
işlerde yoğun olunca hiçbişeye fırsat kalmadı
tipim aynen böyle
bence de en güzeli herşeyi atlatın öyle halledersiniz
hem ramazan hem bayram koşturmak zor oluyorsohbahar da evlenin romantik olur
Tarih kesinleşirse 2013 e girmeden önce kapora falan verin tutun bence yoksa yeni yıla yeni zam oluyor...
bi yerden belki tanıdık falan denk gelir daha da uyguna tutarsınızAllah yardım eder
evet heralde vücut tempoya alışıyor zamanla, yani alışmalı. Yoksa bu şekilde daha fazla yaşayamayacağımbir süre sonra gelen giden azalıyor yada ne biliiyim vucut artık tempoya alışıyor ilk 7 ay kadar her haftasonu yemekli misafirim oluyordu. haftaiçi de bazen çaya
şimdi yine misafir geliyor ama eskisi kadar stresli yada yorucu geçmiyor
benimde evimi temizlemem lazım ya kışlıkları falan ayarlamam lazımhala yapamadım. bu haftasonu da yapamam sanırım bir sonraki haftaya kalıyor
heheh zor olmuş senin için de yaahahaha valla bende okuyunca yoruldum hee
güzel tarafı da vardı tabii ki sevgilimle nişanlımla ilk bayramdı hep birlikteydik
daha bi alıştık birbirimize sanki
ilişkimiz için güzel oldu
valla 19 mayıs diyorduk biz
ama okullar açık olacağından dolayı zor olur diye vazgeçtik çünkü tarığın teyzeleri falan hep şehir dışında
haziranda da peşine razaman girecek zor olur diye ben istemedim
ağustosun başı da ramazan çıkışı olacak ee ramazanda hazırlık yapmak zor diye yine ben istemedim
31 ağustos - 1 eylül diyoruz ama bakalım
bikaç salona fiyat sorduk
dandirik salonlara dünyanın parasnı istiyorlar yaa çok sinir oldum
tabii yalnızca telefonda sorduk birebir gidince mutlaka indirim falan olur ama zorrr
deryacımmvalla normalde bende işte daha çok dinleniyordum da
işlerde yoğun olunca hiçbişeye fırsat kalmadı
tipim aynen böyle
inşş denk gelir yaa
birde geçen kuzenin düğünü oldu ya o çok özel oldu
salon süperdi organizsyon çok güzeldi
onu o kadar beğenince
burdakiler şimdi gözüme kötü geliyor
ama öyle ya da böyle mecbur tutcam birini
evet heralde vücut tempoya alışıyor zamanla, yani alışmalı. Yoksa bu şekilde daha fazla yaşayamayacağım
benim de sürekli temizlik yapmam gerekiyor, bıktım walla daha şimdiden. Ya biz çok pisiz, ya da ben çok beceriksizim. Hergün süpürsem süpürülcek yani, o biçim :26: O kadar toz hav nerden geliyor anlamıyorum
Ütü desen dağ gibi. Yazlıklar kaldırılcak, kışlıklar yerleştirilcek fln.. Çalışınca çok zor oluyor ya:
inşallah canım ya, inşallah biter. ama biri bitiyor öteki başlıyor, ben hiç ohh deyip oturamıyorum evimde.. inşaLlah zamanla düzene koyarım işleri.onun nerede oldu canım. aynı yeri tutsanız çok mu pahalı ki
bizimde öyle oldu tuttuğumuz salonu görünce gözüm başka bi yer görmedi inat ettim.
güzelce indirdik sende beğendiysen pahalı diye üzülme gidin şimdiden ayarlayın gününüzü :123:
mecbur alışıyorsun. ilk zamanlarki gibi hep düzenli olsa keşke evim. bizde çocuk öyle çok ki misafir geldiğinde mutlaka 2 tane çocuk oluyor.
bide asla çocuklara hayır diyemem. evi resmen talan ediyorlar
kurutma makinesi aldık bide onun döküntüleri olacak Allah yardım eder bi giriştin mi biter işlerin
evet heralde vücut tempoya alışıyor zamanla, yani alışmalı. Yoksa bu şekilde daha fazla yaşayamayacağım
benim de sürekli temizlik yapmam gerekiyor, bıktım walla daha şimdiden. Ya biz çok pisiz, ya da ben çok beceriksizim. Hergün süpürsem süpürülcek yani, o biçim :26: O kadar toz hav nerden geliyor anlamıyorum
Ütü desen dağ gibi. Yazlıklar kaldırılcak, kışlıklar yerleştirilcek fln.. Çalışınca çok zor oluyor ya
heheh zor olmuş senin için de yaa
hee bu arada bayramda bi ara inegöle de uğradık, akraba ziyareti için
Düğün için 1 eylül çok güzel bir tarih bence canım. inegölde mi düşünüyorsunuz düğünü? salonlar çok pahalı çok iyi bilirim. Ama sıkı pazarlık yapın, yüzyüze olunca acayip indiriyorlar. Vakti zamanında bursada gezmediğim salon kalmamıştı da
onun nerede oldu canım. aynı yeri tutsanız çok mu pahalı ki
bizimde öyle oldu tuttuğumuz salonu görünce gözüm başka bi yer görmedi inat ettim.
güzelce indirdik sende beğendiysen pahalı diye üzülme gidin şimdiden ayarlayın gününüzü :123:
mecbur alışıyorsun. ilk zamanlarki gibi hep düzenli olsa keşke evim. bizde çocuk öyle çok ki misafir geldiğinde mutlaka 2 tane çocuk oluyor.
bide asla çocuklara hayır diyemem. evi resmen talan ediyorlar
kurutma makinesi aldık bide onun döküntüleri olacak Allah yardım eder bi giriştin mi biter işlerin
inşallah canım ya, inşallah biter. ama biri bitiyor öteki başlıyor, ben hiç ohh deyip oturamıyorum evimde.. inşaLlah zamanla düzene koyarım işleri.
çocuklu misafir çok zor ya, kızsan kızamıyorsun, yapcaklarından da geri kalmıyor veledler
çamaşır kurutma makinası mı aldınız? hayırlı olsun, nasıl bişey aldın, bende istiyorum aslında:44:
onun bursada oldu ne yazık ki :2:
zaten şimdi 8,5 istiyorlarmış yemekli falanda değil düşün
ben DORE ORGANİZASYON bu salonu beğenmiştim az şehir dışında ama uygundur diyordum 4,5 istedi birde özel hiçbirşey yok
bir taneye sordum 6 dedi onun giydirmeleri de eski
yalnız gün ayarlamak için acele edin. Biz eylüldeki düğünümüz için geçen sene bu zamanlarda bakmaya başlamıştık hemen hemen. istediğin günde istediğin salonda yer bulabilmen için elini çabuk tutman lazım. Herkes çılgınlar gibi düğün yapıyor ececimevet canım inegöl de olacak
nişanlımın ailesi genelde burda
ee benimde arkadaşlarım falan burda birde evimiz burda ya o yüzden burada olur sanırım
valla ben beğencem zaten babamla k.p. ye bırakcam pazarlık kısmını
onun bursada oldu ne yazık ki :2:
zaten şimdi 8,5 istiyorlarmış yemekli falanda değil düşün
ben DORE ORGANİZASYON bu salonu beğenmiştim az şehir dışında ama uygundur diyordum 4,5 istedi birde özel hiçbirşey yok
bir taneye sordum 6 dedi onun giydirmeleri de eski
bence de yaa, hep yeni evli kalalım, hızlı geçmesin yıllar, ama dardan sıkıntıdan da kurtulalım.. borç harç olmasın, yiyelim içelim gezelim tozalım, ev işi de çok yapmayalım...1 SENE çekeceğini çekiyorsun işte sonra dönüyor normale ve en kötüsü de 1 sene sonrası çabuk geçiyor valla bazen öyle çok üzülüyorum ki.
böyle hemen geçmesini istemiyorum yıllarıngeçsin ama sadece borçlarımız bitsin biz hala yeni evli kalalım istiyorum
Bu senin beğendiğinde güzelmiş bembeyaz tam düğün için :123:
İyice araştırp bakarsın belki daha güzelini yada daha uygununu bulursun iş pazarlığa gelince güzel indirim yaparlar
bence de yaa, hep yeni evli kalalım, hızlı geçmesin yıllar, ama dardan sıkıntıdan da kurtulalım.. borç harç olmasın, yiyelim içelim gezelim tozalım, ev işi de çok yapmayalım...çok mu şey istedim :26:
olsun canım Allah gayretini verir, ödersiniz inşallah. Bunalıma girme hemenbizim ev borcumuz bitsin benim için yeter ya daha 8,5 yılımız var( bak yine bunalıma girdim )
olsun canım Allah gayretini verir, ödersiniz inşallah. Bunalıma girme hemenBizim öyle büyük miktarda borcumuz yok gerçi ama yiinede borç borçtur işte, insana manevi olarak da yük oluyor bişey yapcak oluyorsun, aaa bilmemneyin taksiti var diyp vazgeçiosun fln. Bi de eşim hala işe giremedi benim.. Öyle işte
sipoşummmm hayırlı olsun makinan
bende hem yıkama hem kurutma yapanlardan istiyorum ama araştırcam bakayım iyi mi
bunalıma girme bak 1,5 yıl anlamadan bitti öyle düşün
tamam canım belli olunca haber ederim sanaderyacım onlar nereyi tutacaklar acaba :) belli olunca bana da bi deyiver
ya benim arkadaşım dore yi kına için tuttu mayısın 30 u
ve 1300 e tuttu
o yüzden bana çok geldi
çünkü tüm kına organizayonunu yapıyorlar
dğünde ekstradan pasta meyve suyu ikramı olacak
o yüzden çok fazla
hani aarada 1-2 bin fark olsa hemen tutcam da bilmiyorum yaa
otelleri hiç düşünmemiştim de onlara da bakayım
ne dandik yerdeyiz yaa adam gibi salon bile yokk
sipoşummmm hayırlı olsun makinan
bende hem yıkama hem kurutma yapanlardan istiyorum ama araştırcam bakayım iyi mi
bunalıma girme bak 1,5 yıl anlamadan bitti öyle düşün
çanakkale 1915 i ben 2 kere izledim bi tarıkla gitti
aslında film çok akıcı değildi ama yine de bildiğimiz şeyleri görmek çok anlamlı geldi
hele ikinci yarıda salya sümük ağladımm
sonra da berkeyi götürdüm tarihi öğrensin diye
ben yine ağladım
berke de bana gülmekten bişi anlamadı filmden
evet ya cidden insanoğlu doyumsuz. Ben de şimdi araba istiyorum. Ama önce eşimin işe girmesi lazım:26:şöyle evim olupta evlenseydim çok daha iyi olabilirdi. gerçi buna da şükür kira da oturmaktan kötüdür. insanoğlu doyumsuz buna çok inanıyorum. evi olsa bide araba der durur
eşin evlendikten sonra mı çıktı. inş bulur kısa sürede.
5 bin TL bence ideal maxımum seviyen bu olmalı. daha yükseği fazla kaçar yani herkes en güzel yerde olsun ister ama sonrasını da düşünmek lazım
en aza mal etmek lazım. en güzeli gününüz kesinleşsin hemen araştırın 2013 yılına girmeden tutun ucuz ucuz içiniz rahat ederi..
sonunda aldık çokta ii oldu şimdi bir borç dahaaylık 2000 TL ödüyoruzdur herhalde ya faturalar falanla birlikte
eşimin sınavına 23 gün kaldı bakalım neler olcak ikimizin de umudu yok ama bir ihtimal diyorum işte :2: Allah büyük vardır bir yol çıkarız düzlüğe
hem yıkama kurutma için ciddi mükemmel bişey alman lazım ikisi bir arada olunca kartta yanma oluyormuş araştırırsın iyice bende o zaman gelince bakarım
evet ya cidden insanoğlu doyumsuz. Ben de şimdi araba istiyorum. Ama önce eşimin işe girmesi lazım:26:
Eşim evlenmeden önce de işsizdi. Askere giderken çıktı işten, eş durumundan da bidaha aynı yere giremedi fln, istese girerdi de. Benim için fedakarlık yaptı kocacım, vazgeçti
Karışık biraz bizim işler. Şimdi başka iş bakıyor. Ama daha gönlüne göre biyer bulamadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?