Sipaydi ye Yardım lütfen

Günaydin kizlar :16:

umarim güzel geçer bu hafta, nedense cabuk geçecek gibi..
Dün aksam gaza geldim çiçek kurabiye yaptim ay görüntüsü çok hos oldu instagramda görürsünüz zaten :1:
Yarin aksam kayinvalidemlere gidicez elim bos gitmeyim dedim dogumgünü için gidiyoruz.. hediyesi yanindada bu olur iste :56:

evt:1::1:cok güzel günlerdı yaa ama ınsan o an pek bişi anlamıo sonra ızleyınce aa buda olmuş dıyoo demi:9:

offf akşam koştur koştur eve gttım gene gelmedı görumcekler
bı ınsan bu kadar mı düşüncesız olur yaa
fikirsizler yaa
bıde pazar gelıyoruz dedıler bende anneme gelemıyorum dedım kuaförede gtmem gerek annemlerın orda eşim aramış yarında gelemıycez demışler gelde sinirlenme yaa

aynen yaa insan hatirlamiyor ne yaptigini ettigini ama izlerken pür dikkat bakiyosun ben napmisim diye :1::1:

hiç sevmem he geliyoruz diyip gelmeyeni :19::19: ne ayip ama sen isini gücünü ona göre ayarliyorsun hayret bisey :20:

çiçek kurabiye annem çok yapardı :1:
bende genelde gittiğim yerlere evde bieşyler yapmayı seviyorum bayramlarda falan güzel olıyor :34::34: el emeği herkes bayılıyor :16:
ellerine sağlık canım daha bakamadım birazdan bakarım sen hazırla kargola bana yerim :125:

çiçek kurabiye annem çok yapardı :1:
bende genelde gittiğim yerlere evde bieşyler yapmayı seviyorum bayramlarda falan güzel olıyor :34::34: el emeği herkes bayılıyor :16:
ellerine sağlık canım daha bakamadım birazdan bakarım sen hazırla kargola bana yerim :125:

ya bi annelere yapiyorum tadina baksinlar onlarda diye hemde denemis oluyorum cok hosuma gidiyor yeni seyler denemek.
Degisik kurabiye sekillerine bakarken buldum bu cicegide acayip hosuma gitti hic görmemistim önceden..
yaparken esimde söyledi kardesim (görümcemden bahsediyo) cok yapardi eskiden sen cookies yap onun yerine diye ama sonradan oda sevdi..
Sekeri az gelmis sanki belki götürürken pudra sekeri serpistiririm üstüne :)
ya haftasonu full cookies yedi yine istiyor.. persembe yada cuma bidaha yapayim bari :27: bi ara tiramisu'ya sarmisti simdide cookies :52:

saol canim keske gönderebilsem bayatlamasada :1:

senin yaptiklarinda cok hostu ben elmali toplardan sanmistim :56:

ya bi annelere yapiyorum tadina baksinlar onlarda diye hemde denemis oluyorum cok hosuma gidiyor yeni seyler denemek.
Degisik kurabiye sekillerine bakarken buldum bu cicegide acayip hosuma gitti hic görmemistim önceden..
yaparken esimde söyledi kardesim (görümcemden bahsediyo) cok yapardi eskiden sen cookies yap onun yerine diye ama sonradan oda sevdi..
Sekeri az gelmis sanki belki götürürken pudra sekeri serpistiririm üstüne :)
ya haftasonu full cookies yedi yine istiyor.. persembe yada cuma bidaha yapayim bari :27: bi ara tiramisu'ya sarmisti simdide cookies :52:

saol canim keske gönderebilsem bayatlamasada :1:

senin yaptiklarinda cok hostu ben elmali toplardan sanmistim :56:

Evet güzel oluyor çok şekerli sevmem tam bana göre yolla hepsini :1::1::1:
cookies bende denemek istiyorum bi ara ya :28: bu akşam denesm mi diye düşünüyorum hatta :30:
evde yemeğimde var

ben bide vitamimlerme başladım yememe dikkat etmem lazım tosuncuk olmamak adına

Evet güzel oluyor çok şekerli sevmem tam bana göre yolla hepsini :1::1::1:
cookies bende denemek istiyorum bi ara ya :28: bu akşam denesm mi diye düşünüyorum hatta :30:
evde yemeğimde var

ben bide vitamimlerme başladım yememe dikkat etmem lazım tosuncuk olmamak adına

dene bakalim siz sevicekmisiniz :31: ama içine bol koy damla çikolatayi, bende damla yoktu ikidir çikolatalari kesip kesip koydum :31:
yemegin dünden kalanlarin mi var ?
bizde yemek yok ama bugün alisveris yapicaz pizzayla idare eder kocam bende salata :56:

ince bi yapin var hayatta tosuncuk olmazsin olamazsin sen :34::34:

dene bakalim siz sevicekmisiniz :31: ama içine bol koy damla çikolatayi, bende damla yoktu ikidir çikolatalari kesip kesip koydum :31:
yemegin dünden kalanlarin mi var ?
bizde yemek yok ama bugün alisveris yapicaz pizzayla idare eder kocam bende salata :56:

ince bi yapin var hayatta tosuncuk olmazsin olamazsin sen :34::34:

bizimkine ne versen yer canım benim :1::1::1: emin ol onu da çok sever. damla çikolatam var evde yapabilirim o zaman kesin :1::1:
dünden kalan patates yemeği ve barbunyam var yeter başka bişey yapmam belki pilav yapabilirim ikisi de sulu yemek :1:

ince mi yok canım yaw hızlı kilo alıp veriyorum ama cumartesi gittiğimiz arkadaşım 3 ay oldu doğuralı 75 kiloda 1 kg üstüne almış bide bana vitamin kilo yapıyor falan diyince iyice korktum.

bizimkine ne versen yer canım benim :1::1::1: emin ol onu da çok sever. damla çikolatam var evde yapabilirim o zaman kesin :1::1:
dünden kalan patates yemeği ve barbunyam var yeter başka bişey yapmam belki pilav yapabilirim ikisi de sulu yemek :1:

ince mi yok canım yaw hızlı kilo alıp veriyorum ama cumartesi gittiğimiz arkadaşım 3 ay oldu doğuralı 75 kiloda 1 kg üstüne almış bide bana vitamin kilo yapıyor falan diyince iyice korktum.

yahu korkutma kendini herkesin bünyesi farkli canim ya :34: bi kere o arkadasa ye süt olur diye baski yapiolardir kesin ondan almistir suçu güzelim vitamin haplarina atiyor bide :1:
evet yemeklerinin yanina pilav iyi gider :31: ay patates yemegini özledigimi anladim bi an, daha hiç yapmadim yapayim bari bu aralar :27: pürede yapmadim uzun zamandir :31:

senin esinin masallahi var hiç zor insan degil :1::1: ne yaparsan seviyor :1:

öyle diyorum ama benimkide kolay ya, cok anlayisli bir çok konuda... özledim bi an burnumda tüttü uyuz kocacim :69::69::69:

yahu korkutma kendini herkesin bünyesi farkli canim ya :34: bi kere o arkadasa ye süt olur diye baski yapiolardir kesin ondan almistir suçu güzelim vitamin haplarina atiyor bide :1:
evet yemeklerinin yanina pilav iyi gider :31: ay patates yemegini özledigimi anladim bi an, daha hiç yapmadim yapayim bari bu aralar :27: pürede yapmadim uzun zamandir :31:

senin esinin masallahi var hiç zor insan degil :1::1: ne yaparsan seviyor :1:

öyle diyorum ama benimkide kolay ya, cok anlayisli bir çok konuda... özledim bi an burnumda tüttü uyuz kocacim :69::69::69:

ne biliyim ya :1: neyse...

patates yemeğini 18 aydır ben ilk kez yaptım hiç yapmamıştım.. sevdim ama bundan sonra favori yemeğim yapımı çok basit :1::1:

çok şükür prasa harici ne yaparsam yer hiç sıkıntım yok :1::1:

ne biliyim ya :1: neyse...

patates yemeğini 18 aydır ben ilk kez yaptım hiç yapmamıştım.. sevdim ama bundan sonra favori yemeğim yapımı çok basit :1::1:

çok şükür prasa harici ne yaparsam yer hiç sıkıntım yok :1::1:

18 aymi :53: 20 olmasin o ? bize 8 ay oldu sizede 1 sene 8 ay etti 20 :9:

kolaydir eminim patates yemegi, etsiz severim ama ben, etsiz yer mi acaba bi deneyim :1:
pirasayida ben cok severim eksi eksi olcak offf diyorum :56:

yaa ben diyete basladim ciddiyet biraz lütfen :1::1::1:
burdaki diyet gruplarindan 1. takima basladim bakalim :1:
neyseki canimin istedigi yemek sebze yemegi yani :17:

18 aymi :53: 20 olmasin o ? bize 8 ay oldu sizede 1 sene 8 ay etti 20 :9:

kolaydir eminim patates yemegi, etsiz severim ama ben, etsiz yer mi acaba bi deneyim :1:
pirasayida ben cok severim eksi eksi olcak offf diyorum :56:

yaa ben diyete basladim ciddiyet biraz lütfen :1::1::1:
burdaki diyet gruplarindan 1. takima basladim bakalim :1:
neyseki canimin istedigi yemek sebze yemegi yani :17:

heeee doğru ya 20 ay oldu ben hala 18 de takıldım kaldım 21. ayımıza yaklaşıyoruz hala 18 diyorum :46:

etsiz tabiki de ben etli yemek yapmıyorum sevmiyorum. çünkü yemiyorum eşimde mecbur yemek zorunda kalıyor öyle...

diyete mi başladım nasıl oluyor ya :51:

evet sebze yemeği az yağlı miss gibi olur :16::16::16:

heeee doğru ya 20 ay oldu ben hala 18 de takıldım kaldım 21. ayımıza yaklaşıyoruz hala 18 diyorum :46:

etsiz tabiki de ben etli yemek yapmıyorum sevmiyorum. çünkü yemiyorum eşimde mecbur yemek zorunda kalıyor öyle...

diyete mi başladım nasıl oluyor ya :51:

evet sebze yemeği az yağlı miss gibi olur :16::16::16:

masallah tü tü :nazar::nazar::nazar: zaman su gibi geçiyor valla ne ara geçti 8 ay :53: beklerken bu kadar kolay degildi :53:

biraz hizlandirdim ya diyetimi, canim sikmaya basladim yavas gitmesi..
bide buraya yazarak birilerine hesap vererek daha ciddi olur dedim ondan basladim bakalim takimlardan birine :16:

aynen yaa eti yemegin icinde sevmiyorum bende.. ama sirf et yemegi baska ne bileyim yemegin tadini kaciriyor icinde sanki..

masallah tü tü :nazar::nazar::nazar: zaman su gibi geçiyor valla ne ara geçti 8 ay :53: beklerken bu kadar kolay degildi :53:

biraz hizlandirdim ya diyetimi, canim sikmaya basladim yavas gitmesi..
bide buraya yazarak birilerine hesap vererek daha ciddi olur dedim ondan basladim bakalim takimlardan birine :16:

aynen yaa eti yemegin icinde sevmiyorum bende.. ama sirf et yemegi baska ne bileyim yemegin tadini kaciriyor icinde sanki..

aynen canım bizim 3 ay sonra 2. yılımız doluyor vay beeeeeeee :123:

diyet zaten gaza gelerek daha iyi oluyor birileri ile bilrikte yaparsan daha hızlı olur canım :27::27:

Ben geldim kızlarr ay biraz önce bi iş çıktı acil son dakka yetişmeside gerekiyordu kafayı yedim :30: neyseki halloldu sonunda :34:

Başıma bi ağrı girdi sormayın, patronda yok bgn :34:

Havada çok güzel buarada burda :34: birazdan yemege çıkcam çok aç değilim ama belki yemem yada form biskivü fln yerim geçen hafta yediklerim galiba bana önümüzdeki 3 yıl yeter :1::1:

Bayada yazışmışsınız ama okuyamadım geçmişi kusruma bakmayın çok üşendim :1:

:nazar::nazar::nazar:

evet canim deneyim bakalim ne sonuç vericek :37:

evet canm birlikte bişiyler yapmak daha kolay oluyor :34:

bak bana hiç çizgimden şaşmam kim ne yiyorsa azmediyorum gaza geliyorum 3 katını yiyorum :9::9::9:

hatta kendi kendimede çalışmalarımı bırakmayıp boş buldukça yiyorumm :1::1:

yanlız gidişatım hiç iyi değil karnım hiç doymuyor sürekli canım bişiy istiyorum galiba midem genişledi bide kendimi pskolojık olarakta etkiliyorum ben galiba acıkırım acıkcam falan diye :25::25:

aynen yaa insan hatirlamiyor ne yaptigini ettigini ama izlerken pür dikkat bakiyosun ben napmisim diye :1::1:

hiç sevmem he geliyoruz diyip gelmeyeni :19::19: ne ayip ama sen isini gücünü ona göre ayarliyorsun hayret bisey :20:

ızlerken anılarımız tazelenıyoo:69:

evt gene gelmedıler keyıflerı bılır eşimde bende bundan sonra arayıp gelın demıycez ve onlara göre asla plan yapmıycam
yemek varsa yerler yoksa ne bulurlarsa

bu arada cok yoğunum 2 müşterıye gttık kırtasıyey gttık eksıklerı aldık eksık cok ofıste bende ortalığı toplamaya çalışıyorum gelebılırsem gelırım gene

Back
X