Sipaydi ye Yardım lütfen

okuyun kizlar:

3 saat diyeti ile haftada 1 kilo haberi

Diger abuk sabuk diyetlerden degil bu, günlük normal beslenme sekline benziyor. Biraz dikkat biraz hareket haftada bir kilo fikri süper :ssz:

evet yaa çok iyi tamam bundan sora agzım boş durmıcak 3 saatte bir gelsin dönerler pizzalar sandaviçler dürümler ohhh :52::52:

şaka şaka :27:

gerçekten yrndan itibaren söz bgn işten çıkınca hemen bi eczanede tartılcam sonra size canlı yayın yapcam her hafta tartılcam kilo vermezsem kınayın beni hıh:20:

Son düzenleme:
Günaydın ;

dün öylşe çok üşüdüm ki kazak 2 hırka 1 mont ile çalıştım. vucudum titriyordu :2:
akşam anneme gittim 39 derece olmuş ateşim ıhlamur portakal suyu derken 10 da bir yattım sabah kalktım :17:
şuanda tüm vucudum ağryıyor:17: başımı tutamıyorum. müdür yarın yurtdışına gidecek mecburen gelmek zorunda kaldım :20:

evett canım benim bunlar :1: :1:

afiş 170*130 ölçüsünde
yazınında etrafında tüyler var :1:

wayy süpermişşş :16::16::16:

ee bunlar kapıda durcak dimi bunları nereye yaptırdın bide yapışcak mı çerçevedemi nasıl olcak :44:

son halinin fotosu varsa yollasana merak ettim :34:

ben bunları magnet sanmıştım :1:

Günaydın ;

dün öylşe çok üşüdüm ki kazak 2 hırka 1 mont ile çalıştım. vucudum titriyordu :2:
akşam anneme gittim 39 derece olmuş ateşim ıhlamur portakal suyu derken 10 da bir yattım sabah kalktım :17:
şuanda tüm vucudum ağryıyor:17: başımı tutamıyorum. müdür yarın yurtdışına gidecek mecburen gelmek zorunda kaldım :20:

günaydınnn sipaydimmm :34:

geçmiş olsun dikkat kendine ilaç aldın mı?

bugün burda hava çok soğuk ya bende hastamı olacağım ne bgn dondum sesimde değişmiş biraz kat kat giyindim geldim :34:
mart baktırır kazma kürek yaktırır oldu tam :26: geçen hafta çok iyiydi havalar :34:

günaydınnn sipaydimmm :34:

geçmiş olsun dikkat kendine ilaç aldın mı?

bugün burda hava çok soğuk ya bende hastamı olacağım ne bgn dondum sesimde değişmiş biraz kat kat giyindim geldim :34:
mart baktırır kazma kürek yaktırır oldu tam :26: geçen hafta çok iyiydi havalar :34:

sağol canım sende kendine dikkat et :54:

mart ayı böyle geçiyor bir sıcak bir soğuk :18::18:

günaydiiin :54::54::54:

speedy gecmis olsun canim ya, dün sinyallerini veriyordu zaten üsümen :5:
dikkat edin kendinize kizlar..

dün aksam kremali körili tavugu denedim mükemmel oldu, ayni hint restoraninda yapilan yemeklere benzedi cok hosuma gitti :31:
yanina pilav yeni bitmisti o yüzden patates kizarttim esime..
kendimde salatayla bir iki tavuktan yedim..
ondan sonrada evi temizle, ütü yap, mutfakta ugras, bugün icin corba yap falan derken saat 11 olmus direk yattim valla.. :31:

günaydiiin :54::54::54:

speedy gecmis olsun canim ya, dün sinyallerini veriyordu zaten üsümen :5:
dikkat edin kendinize kizlar..

dün aksam kremali körili tavugu denedim mükemmel oldu, ayni hint restoraninda yapilan yemeklere benzedi cok hosuma gitti :31:
yanina pilav yeni bitmisti o yüzden patates kizarttim esime..
kendimde salatayla bir iki tavuktan yedim..
ondan sonrada evi temizle, ütü yap, mutfakta ugras, bugün icin corba yap falan derken saat 11 olmus direk yattim valla.. :31:

evet canım dün belliydi böyle olacağı :18:

beğendin demek kremalı tavuğu gerçekten güzel oluyor bende uzun zamandır yapmıyorum. :24:

ne kadar ters havalarimiz var burda resmen bahar geldi, hava günesli ve 11 derece :30:

burada -1 şuand ama soğuk değil çok fazla bugün

evet canım dün belliydi böyle olacağı :18:

beğendin demek kremalı tavuğu gerçekten güzel oluyor bende uzun zamandır yapmıyorum. :24:

burada -1 şuand ama soğuk değil çok fazla bugün

çok begendim cidden :38:
biraz fazla yapsaydim bu aksama kayinvalidemlerede kalirdi ama bosver menümü tüketmeyim bi dahaki gelmelerine yaparim :1:

bu öglenlik kaldi ama esim eve gelip onu yiyecek, bende gidip enginari yapicam ögle molamda :25:

evet bazen -1'ede sükür diyoruz bizde, esmezse cok soguk olmuyor :1:

artik restoranlar disariya kurmaya baslar masalarini, gelirken bir iki tanesi aciyordu gördüm :1:

ee sen simdi izin alamicak misin patronda yok diye :30:

çok begendim cidden :38:
biraz fazla yapsaydim bu aksama kayinvalidemlerede kalirdi ama bosver menümü tüketmeyim bi dahaki gelmelerine yaparim :1:

bu öglenlik kaldi ama esim eve gelip onu yiyecek, bende gidip enginari yapicam ögle molamda :25:

evet bazen -1'ede sükür diyoruz bizde, esmezse cok soguk olmuyor :1:

artik restoranlar disariya kurmaya baslar masalarini, gelirken bir iki tanesi aciyordu gördüm :1:

ee sen simdi izin alamicak misin patronda yok diye :30:

afiyet olsun canım..

burada da genelde dışarda sigara içenler için mutlaka masa oluyor.. güneş ısıtıyor insanı

bugün gidemem eğer böyle olursam akşam doktora giderim zaten

Mutlu bunlar son hali sayılır
hoşgeldiniz yazanı çift taraflı bantlarla kapıya ascaz

diğerini de salondaki bir duvara ascaz yine

Back
X