- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.841
gecenin çok detayına girmeyim malum bebeği leylekler getirmiyor
ilaca hamilelik öncesi 3 ay sonrası yine 3 ay diyorlar ama fazla kullanmanın herhangi zararı yok diyelim 6. ayda hamile kaldım.
doktor test sonucu isterse bırak isterse devam et diyebilir. yada tkviye bile verebiliyor.
Evet 5 ayım var işte
bizim bu bölgenin simgesi leylek biliyor musunbende ondan heryerde çok var saniyordum tüh
himm anladim canim.. demekki karar aldigimizda doktora gitmek gerek yine... hiçte sevmiyorum doktorlarla içli disli olmayi valla biktim
hayranim söyle doktordan bi haber hamile kalanlara ve sadece dogurmaya gidenlere
5 ayda uzun bi süre, sansiniz bol olsun
sizinkini söylersiniz leylek getirir o zaman
yani bana kalırsa planlı olması en güzeli benim yapımda böyle herşeyim organize olacak planlı olacak.
5 ayımız var bakalım neler olacak
getirmesinler dur daha erkenbiz onlara siparis veririz sonra
hayirlisi insallah canimçok bekletmesin
saka gibi yaa martin sonuda geldi iyimihaftalar hatta aylar ne cabuk gecmeye basladi ya :26:
istediğiniz zaman tabiki de
valla hemen geçiyorr gerçi geçsin haziran gelsin tatile gidelim
valla şuanda aklımda olan tek şey bu
cidden bende sabirsizlaniyorum yaz tatili için
öncesinde kuzenim için sabirsizlaniyorum birde
haziran gelsin yaa valla iyi olur...
oruçta 10 temmuza denk gelicek resmen yazin ortasina geliyor artik..
neyseki oruç zamanini seviyorum zevkli geciyor
Evet bu haziran mübarek oldu valla beklenen ay
oruç için her sene ben kesin bu sene tutamam diyorum yaza geliyor falan diye ağlanıyorum.
ama çok şükür sorunsuz tutuyorum bu yılda öyle olacak inşallah
böcük günaydın ;
Evet canım başladık bakalım
cok sevındım cnm
pekı bu süreçte neler yaptınız yanı dr a gttın sanırım ve folık asıt mı alıyorsun şuan:
Günaydınlarrr
Böcük iyi canım nolsun bildiğin gibi yuvarlanıp gidiyoruz
Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor mart bitti bitcek :44:
İnşallah bu ramazan oruç tutabilirim ben çok tutamıyorum yazın yanlız oldugum için biri olsa benle tutarım, çok utanıyorum vicdanım sızlıyor bunlar bahane gibi geliyor
Bu yaz kısmet olursa nişanlancam gelcek yaz gene kısmetse inşallah evlencemşaka gibi ama daha çok var hepsine
Gelcek sene Ramazan 28 hazirandaymış biz nezaman evlencez:26:
Evet inşallah tutabilirim bu sene çok istiyorum
B12 içince idrarın nasıl kouyor mis gibi dimi
DOKTORA gttim rutin test yaptırdım. 5 tüp kan alıyorlar bir çok yerde incelemeye.
B12 ve folik asit kullanıyorum şuanda işte. hepatit B aşısı oldum 2. bu ayın sonunda olmam lazım
bende öğrenımde ılerde lazım olur
bende süprıslerı sevıom hıc bunlar olmadan bı baksam hamış olsamdıyorum
ama bunlarda kesınlıkle gereklı şeyler sızın adınıza cok sevındım valla artık bı yeğenımızde daha olur sevmeye gelırız
ablam dr a falan hıc gtmedı bı baktı pat hamış bı baktı pat doğumdaen rahatı oydu gördüğüm hamışlerde
mutlucum cnm tutmalısın ınan bız bahane üretıyoruz ama cok şükür sağlıklıyız tutarsın bende her yıl yalnızm eşim bı sahur olsa diğerınde olmaz bı ıftar olsa diğerınde olmaz bu yaşıma kadar tutmadığım olmadı cok cok şükür sende tutarsın ınan
Sipaydii iç iç ancak dengelersin o kokuyu
Böcükk annemin yanında oldugumda hep tutarımm benimle tutan olunca tutuyorum ama tek başıma zor oluyor gece kalkamıorum neyse inş bu sene tutmak kısmet olur
HAKLISIN öyle süpriz olması da güzel olur ama bizler anne baba olmaya falan hazırsak yoksa oturup kalırız olduğumuz yerde
bununla ilgili detaylı bişeyler yazacağım bloga o zaman bakarsın tam anlamıyla neler yaptığıma
Sipaydii iç iç ancak dengelersin o kokuyu
Böcükk annemin yanında oldugumda hep tutarımm benimle tutan olunca tutuyorum ama tek başıma zor oluyor gece kalkamıorum neyse inş bu sene tutmak kısmet olur
bloga geçende baktım ama bulamamıştım
bakarım cnm lınk falan verebılıyor musun
:
cekirdekaile0506 canım blogum google de çıkıyor
aynen mutlu
ama zamanla düzeliyor sanki normale dönüyor gibi ilaca başlayalı 1 ay oldu hafiften geçiyor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?