Sipaydi ye Yardım lütfen

evlenmiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :5::5::43::43::43::43::43::43:vazgeçtiiim....:5:

canım bunu asıl düğün zamanı yaşıyorsun salona girdik. biz ikimiz odada bekliyoruz. başladım ağlamaya öyle çok sıktım ki kendimi kimse ağlamasın üzülmesin diye.. :32::32::32::32: o anda 1 kişi gelip hadi kalk giidyoruz dese düşünmeden giderdim. bide düğün bitimi kötü oluyor eeee bitti güldük oynadık eğlendik. :2: :3: neyseki ben yine sırıtıtım hep kimseye ağlaması için fırsat vermeden ağlayan da aşşağı yukarı kaçtı :44:
en zoru balayı oluyor.. her telefonla görüştükten sonra ağladım :53: şimdi ise alıştık artık. çok normal geliyor özlüyorum elbette ama :69:

çok yoruldum artık böle bağıra bağıra ağlayasım var... herkes yaşıyo belki ama benimki biraz fazla biliyosun kuzm:25:

şimdi hiç düşünme bile bunları. ben safı kına gününe kadar evleneceğimin farkında bile değildim hem içime atıyordum ağla eğer bu seni rahatlatıyorsa.:2::2::2: kına günü resmen hepsinin acını çıkarttım babamın omuzlarında :43:
aman salla gitsin güzel şeyleri düşün ağlamak için daha çok neden sebep çıkacak çok duygulanacaksın :64:

biliyorum canm benim
ama geçince hiçç birini hatırlamıcaksın

şimdi geçmişe bakmak zor gelio :1: yoksa kızlarn yaşadıklarını bi okutabilsem sana varya

şimdi hiç düşünme bile bunları. ben safı kına gününe kadar evleneceğimin farkında bile değildim hem içime atıyordum ağla eğer bu seni rahatlatıyorsa.:2::2::2: kına günü resmen hepsinin acını çıkarttım babamın omuzlarında :43:
aman salla gitsin güzel şeyleri düşün ağlamak için daha çok neden sebep çıkacak çok duygulanacaksın :64:

ya o kadar kısa sürede hastalıkla onla bunla uğraştım ki bi yere kadar dayanabiliyorum sanırım... ee artık bi yerde de patlıyo sanırm... işin içinde ailesi oluncada:S:37:

canım anlat rahatlarsın bak
ben nişan öncesi her şeyi anlatıyodum
anlattıkça insan daha net görüo herşeyi

canım anlat rahatlarsın bak
ben nişan öncesi her şeyi anlatıyodum
anlattıkça insan daha net görüo herşeyi

anlattıkça gözlerim doluo günde bi üç beş kez ağlamanın eşiğinden dönüyorum kuzum:( o gelinlikçiden otobüse binene kadar güneş gözlükleri olmasa napardım bilmiyorum:(

Back
X