• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipirall zayıflatır mı ?

simal84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
81
0
36
İstanbul
:kahve:bacılar ben 1 ci doğumudan sonra hemen sipiral taktırdım ve 45 lere kadar düştüm 22 ci doğumumu yaptım ama bu sezeryan göbek var kilolarda desen bambaşka şimdi zayıflamayı bekliyorum acaba yanlışmş düşünüyorum çünki sipiralin yan etkilerinden biri zayıflatması diye biliyorumm...

bende 2 hafta önce taktırdımm ve dr sordum kilo aldırırmı diye hayır aksine zayıflatır dedi hap ve iğne kilo aldırıyor ama spraillde kanaman çogalacagı için zayıflarsın diyo

keşkeee :)) bende 3 ay sonra taktırıcam doktorum 3 ay sonra takabilirim ancak dedi....
süper bi zayıflama yöntemi...

nee gerçek mi ama o yüzden benim bi arkadaş bekarken şişkoydu evlenince tanıyamadım dal olmuştu valla diyette aypmıyorum demişti ama spiral taktırdı doğumdan sonra süpermişkaydirigubbakcemile2

slm kızlar. ya spiral taktırırken çok acıyormu????? dogru söyleyin..dogru söyleyin dememin sebebi en azından neyle azçok acı çekecegimi bilrsem daha hazırlıklı olurum..

doktor ağrısız bir işlem dedi ama burda yazılanlardan sonra korktum açıkçası mafoldumben genel anesteziyle de takabiliyorlarmış...

cimcimik çok acımıyor git taktır ben sezeryan doğum yaptım 3 yalıkken bebeğim taktırdım e tabi biraz acı oluyo ama oda normal hele bide normal doğum yaptıysan daha kolay telaşlanma hiç...:emir_bebek:

Spiral zayıflatmaz bence , benimde kananmam artı ama kansızlık oldu ve demir hapı kullanıyorum.Birde kendimi sürekli halsiz hissettiğim için daha fazla yiyorum.

Benimde 3 çocuğum var. Her doğumda 30 kilo aldım 6 ay sonra 10 yıllık bakırlı spiral taktırdım. Ve 80 lerden 58 kiloya düştüm. 3. Doğumdan sonra taktırmadım ve 75 kiloda kaldım. Acaba spiralmi zayıflattı diye dşünüyorum. Yeniden taktırıcam. Fazla acımıyo korkmayın. İlk 3 gün hafif ağrı oluyor. Kanama azar azar kahverengi renkte10 gün sürüyo. Hafif sinir yapıyor. Bende olanlar bunlar.

Back
X