tatlım hemen bal sür, bildiğimiz bal
geçiriyor.
Umarım...morarmıştır kalmaz bence .bacaklarımı alırken bazen banada öyle oluyor .kan oturuyor oraya .
offf kötü olmuş, neden yüzüne yaptırdın? yüz derisi çok hassastır, izi kalmaz merak etme. ama güneşe falan çıkma derin zedelenmiş, bir de güneş lekesi oluşmasın.. biraz uzun sürer muhtemelen sen bepantene sürmeye devam et. geçmiş olsun
canım doktora gitmedin mi peki ? okuyunca içim bir tuhaf oldu... göz altı da çok hassastır
Bugün biraz daha toparladı gibi kızarıklığı azaldı, hafif kabuk tutup kahverengileşmeye başladı.. :/
Bugün biraz daha toparladı gibi kızarıklığı azaldı, hafif kabuk tutup kahverengileşmeye başladı.. :/
sir ağda çok tehlikeli,kılcal damarlar zarar görmüş demek ki umarım yanık olmaz o zaman iz kalır.. bepanthen sürmeye devam et.. bundan sonra yüzünde daha yumuşak ağda kullan canım
aslında yüzüne lazer epilasyon düşün.. çok büyük paralar gerekmiyor artık..
benim de koltukaltım öyle olmuştu. zamanla o kabuk soyulacak ama sen hep nemlendir orayı ki iz kalmasın.
Aynı konuyu başka başlıkta da açtım fakat cevap gelmedi burası fazla rağbet görüyor burada da paylaşmak istedim lütfen yardım edin :
Ya ben yüzüm için sir ağda yaptırdım fakat sol yanağım tam gözümü altı o kadar kötü oldu ki :/ ilkte değil bu...Ama ilk defa böyle oluyor sanki yanmış gibi kıpkırmızı. Bepanthen falan sürdüm ama hala aynı şekilde kırmızı ve kararıyo sanki gitgide iz kalır mı ? ne yapıcam ? Yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?