Sir Ağda Yarası :/

irobik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
453
16
68
Tekirdağ
Aynı konuyu başka başlıkta da açtım fakat cevap gelmedi burası fazla rağbet görüyor burada da paylaşmak istedim lütfen yardım edin :
Ya ben yüzüm için sir ağda yaptırdım fakat sol yanağım tam gözümü altı o kadar kötü oldu ki :/ ilkte değil bu... :( Ama ilk defa böyle oluyor sanki yanmış gibi kıpkırmızı. Bepanthen falan sürdüm ama hala aynı şekilde kırmızı ve kararıyo sanki gitgide :( iz kalır mı ? ne yapıcam ? Yardım lütfen :(

morarmıştır kalmaz bence .bacaklarımı alırken bazen banada öyle oluyor .kan oturuyor oraya .

bana da çok olur, ağda demek ki kalın gelmiş, kararıyor belli bir müddet sonra geçiyor ama uzun sürüyor geçmesi, bal sür tatlım.

offf kötü olmuş, neden yüzüne yaptırdın? yüz derisi çok hassastır, izi kalmaz merak etme. ama güneşe falan çıkma derin zedelenmiş, bir de güneş lekesi oluşmasın.. biraz uzun sürer muhtemelen sen bepantene sürmeye devam et. geçmiş olsun

tatlım hemen bal sür, bildiğimiz bal
geçiriyor.

Bepanthen sürdüm şimdi, onu emsin bal da sürerim hemen çok sağol :)

morarmıştır kalmaz bence .bacaklarımı alırken bazen banada öyle oluyor .kan oturuyor oraya .
Umarım...
offf kötü olmuş, neden yüzüne yaptırdın? yüz derisi çok hassastır, izi kalmaz merak etme. ama güneşe falan çıkma derin zedelenmiş, bir de güneş lekesi oluşmasın.. biraz uzun sürer muhtemelen sen bepantene sürmeye devam et. geçmiş olsun

Yüzüm de çok tüy var ve çok siyahlar. Aslında daha önce hiç yaşamadım ama bu sefer böyle oldu :/ Umarım kalmaz..

canım doktora gitmedin mi peki ? okuyunca içim bir tuhaf oldu... göz altı da çok hassastır

aslında iz yapmaması için ne kadar nemli olursa iyi olur, doktora gidene kadar en azından. bephanthen iyi gelebilir. tender care de vazelin yapısına benzer bir krem ama iyi olur mu bilemiyorum.

Bugün biraz daha toparladı gibi kızarıklığı azaldı, hafif kabuk tutup kahverengileşmeye başladı.. :/

Bugün biraz daha toparladı gibi kızarıklığı azaldı, hafif kabuk tutup kahverengileşmeye başladı.. :/

sir ağda çok tehlikeli,kılcal damarlar zarar görmüş demek ki umarım yanık olmaz o zaman iz kalır.. bepanthen sürmeye devam et.. bundan sonra yüzünde daha yumuşak ağda kullan canım :ssz:

aslında yüzüne lazer epilasyon düşün.. çok büyük paralar gerekmiyor artık.. :ssz:

benim de koltukaltım öyle olmuştu. zamanla o kabuk soyulacak ama sen hep nemlendir orayı ki iz kalmasın.

sir ağda çok tehlikeli,kılcal damarlar zarar görmüş demek ki umarım yanık olmaz o zaman iz kalır.. bepanthen sürmeye devam et.. bundan sonra yüzünde daha yumuşak ağda kullan canım :ssz:

aslında yüzüne lazer epilasyon düşün.. çok büyük paralar gerekmiyor artık.. :ssz:

Aslında düşündüm ama tüm vücut olarak başlamak istiyorum ben bu yüzden daha sonra ki zamanlara erteledim. Umarım yanık olmaz... :/

benim de koltukaltım öyle olmuştu. zamanla o kabuk soyulacak ama sen hep nemlendir orayı ki iz kalmasın.

Evet bol bol nemlendiriyorum. Umarım geçer. Bu kadar çabuk kabuk tutmasını beklemiyordum gerçi

canım acil ağdayı bırak her şeyi geçtim yüzünü mahvedeceksin sarkıtacaksın güzelce iğneli epilasyona başla:20::20:

Aynı konuyu başka başlıkta da açtım fakat cevap gelmedi burası fazla rağbet görüyor burada da paylaşmak istedim lütfen yardım edin :
Ya ben yüzüm için sir ağda yaptırdım fakat sol yanağım tam gözümü altı o kadar kötü oldu ki :/ ilkte değil bu... :( Ama ilk defa böyle oluyor sanki yanmış gibi kıpkırmızı. Bepanthen falan sürdüm ama hala aynı şekilde kırmızı ve kararıyo sanki gitgide :( iz kalır mı ? ne yapıcam ? Yardım lütfen :(

http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/588001-sir-agda-yarasi.html
Bu bölüm rağbet görüyor diye bölüme uygun olmayan konuları açamazsınız, ayrıca aynı konuyu 2 kere açmanızda yasaktır.

Back
X